Şimdi Ara

Fenerbahçe Beko | İlklerin takımı bir kez daha F4'te! (4254. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
85.189
Cevap
212
Favori
2.071.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 42524253425442554256
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ali Koç varlığını hissettirmiş hemen. Son maça kalacak gibi duruyor maalesef.

  • Son çeyrek ancak bu kadar kötü oynanır

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bir gün bunu diyeceğimi hiç düşünmezdim ama keşke son topu wilbekin yerine guduric kullansaydı.


    edit: turu kaybettiğimizi düşünüyorum maalesef.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sroad -- 3 Mayıs 2024; 22:41:31 >
  • Gerçekten yazık oldu, tüm maç boyunca elimiz ayağımıza dolaştı daha sakin olması gereken taraf bizdik. Son topta olabilecek en kötü şekilde kullandık, zaten basket olsaydı da monacoya hücum edecek süre kalmıştı ki adım gibi eminim o basketi yerdik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kutlamalara erken başlamamak gerektiği gibi , yelkenleri de erkenden indirmemek gerek. Maçın kilidi Ouattara nın yaptığı savunmaydı. Adam değişmediler eski düzen Box'nOne oynayıp bizi düzen dışına ittiler. Son maçta bunu sağlıklı iki uzunla çözeriz. 4 maçtır çok iyi Mike James savunması yapıyoruz ama her maç ekstra katkı veren birileri çıkıyor Monakoda. Buna da çözüm bulmak lazım.

  • Fenerbahçe Beko bir kaç oyuncunun berbat tercihleri ve koçun oyunu okuyamaması ve oyuna müdale edemesi sonucu maçı kaybetti. Bu Koç Obranın eski öğrencisi olabilir ama Obra'nın tırnağı olamaz. Forumda bu Koçu öven renktaşlar basket maçı filan izlemesin. Bu sezon 5-önemli maç izledim hepsi oyuncular ve birazda şans ile kazanıldı. Bu Koç ile kupa filan kazanılmaz.

    İtiraz haklarını erkenden bitirdi. Kaç maçtır 4 periyotta mola haklarını erkenden bitirip duruyor. Geride iken takımlar son dakikalarda taktik fauller yaparlar bizim takım bu maçta onu bile yapmadı. Kazanılacak maçı kendi ellerimizle verdik. Turun gittiğini düşünüyorum. Bir de bazı periyotlarda hep telaşlı oynuyoruz. Bu maç son periyoda denk geldi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • volkitheking V kullanıcısına yanıt

    motley gelecek maça da yetişemeyecek galiba hocam. ayrıca sakatlığı bu kadar uzadığına göre yetişse ve maça çıksa bile ne kadar performans gösterebilecek büyük soru işareti. papa 2 maçtır belli seviyede katkı veriyor ama sertaç bitik. motley de gelse bile bence yetersiz kalacak. 5. maç işimiz çok ama çok zor.


    dorsey ilk iki maçtaki gibi skor katkısı verirse belki bir şeyler değişir. nigel hayes bu aralar kendi seviyesinin çok uzağında. keşke bugün onun yerine pierre biraz daha fazla sahada kalsaydı.


    son olarak çemberi turlayıp çıkan kaç tane topumuz var sayamadım. böyle şanssızlığın abv.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sroad -- 3 Mayıs 2024; 22:57:6 >
  • Takımda A sınıfı oyuncu yok. B sınıfı oyuncu sayısı ise az. Zor anlarda isabetli karar veren ve sakin kalan oyuncular olsaydı, bunları yaşamazdık. 7 yıl önce Bogdanovic, OAKA’daki o atmosferde soğukkanlı şekilde maç alırken, kendi sahamızda max B sınıfı olabilecek oyuncularla galibiyet arıyoruz. Gereksiz gerginliğin sebebi tamamen oyuncu kalitesiyle ilgili.

    Koç ve oyuncular ellerinden geleni yaptı. Malzeme bu kadar. Beşinci maçı Monaco alır maalesef. Okobo ve James A kalite oyuncular. Bizde ise A kaliteyi zorlayabilecek bir Nigel-Hayes Davis var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dream Machine -- 3 Mayıs 2024; 23:0:11 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Maç sonundaki olaylar hiç olmadı. Şu kekoları yok edecek bir çözüm olsa da kurtulsak.

  • Basketbolu çok takip edemedim bu sene, hücumda özellikle çok fazla kısır ve çok acemice hatalar yapıldı seride, gördüğüm kadarıyla takım zaten final 4 haketmiyor. Şu seride çok fazla ekstra 3 sayı ile buraya kadar uzadı zaten, koç iyi ama takımın zamana ihtiyacı var seneye artık.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Mithat -- 3 Mayıs 2024; 23:9:34 >
  • Koça sallamalar baslamiş hemen

    Ilk defa kaybettiğimiz bir maç icin mucadele ruhu vardi diyebilirim ben de. Bu takim rebound alamayan bir takim, uzunun yokken, yarim yamalak kadro ile, 5 numarasiz rebound manyaği ettik, Papagiannis geldiginden beridir 2 maçta her seyini ilk defa verdigini gordum. Bugun ki mactada oyuncularin en buyuk kusuru aceleci olmalariydi. Biraz kontrollü hucum edilseydi bu maç farkli olurdu. Koçluk bir durum yok. Sanki benchte adam kalmis da oyuncu switch edebiliyoruz.

    Muthiş bir savunma kimligi ortaya koydular. Kaybedilse de, böyle kaybedilmeli. Monaco çöp bir takim degil. 3 tane cok kilit oyuncusu var ve kadro olarak FB den daha pahalı daha degerli bir takım. Takim James den de ibaret degil. Okobe ve Loyd üst düzey oyuncular "ekstra katkı" verecek oyuncular degil direkt oyuna hukmeden oyuncular.

    Diş atişlar biraz iyi olsaydi ve hakemler oyunun ritmini bozacak sekilde Monaco lehine kararlar vermeseydi bu maçın ibresi bizdeydi.

    Hakemler resmen ilk yari özellikle fark açilmasin diye deli gibi Monacoya çaliştilar.

    Koçu da özellikle tebrik ediyorum. Bu takim ancak bu kadar olurdu daha 6 ay olmadi geleli. Takimi buraya sokup, Panadan Olimpiakostan önce F4 e sokabilecek konuma getirdi hem de onca eksik ve formsuz bir takimi.

    Bravo Saras, umarim Monacoda F4 biletini kapacagiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 3 Mayıs 2024; 23:56:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimizden geleni yapdik olmadi yazik oldu , bu senede FF nasip olmadi , kismetse seneye insallah. 

  • Kadro kalitesi yetersiz. Bu kadro ff ye çıkarsa büyük başarı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ne boş taraftarlarımız var, 1 maç kaybedince anında sağa sola sallıyorlar. Siz taraftar falan değilsiniz. Biz bu turu Monaco'da alırız siz de kendi ayıbınızla utanır kalırsınız. Utanmaya yüzünüz olursa tabii..

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sonraki maçı büyük ihtimal izlemeyeceğim. Muhtemelen konuyu da bırakıyorum. İlgilenen varsa yönetime mail atalım, devredeyim.

    Bu maçla ilgili basketbol adına konuşulacak bir şey yok.

    Daha birkaç ay önce Trabzon'da futbolcularımız vandallar tarafından katledilmeye çalışıldı. Ülkede ara ara bu saçmalıklar olsa da bölgeyle bağdaştırıp hayatımıza devam ettik. Kendi takımımız bunca mağduriyeti yaşamışken dünkü olaylar hiç ama hiç olmadı.

    Gerçi bir açıklaması var. Dünden beri konuda ilk kez yazan tonla kişiden de görüleceği üzere F4'ün kapısına dayanınca duyan maçı izlemeye koştu, basketbolla uzaktan yakından alakası olmayan onca tip nasıl bu konuya doluştuysa tribünlere de doluştular. Bilmem ne gençlik kolları başkanı falan abidik gubidik tipler hayatlarında ilk kez böyle bir ortamda bulununca kendilerini kaybettiler.

    Olanları koca camiaya ya da ülkeye mal etmek ne kadar doğru bilmiyorum ama üzücü olan şey bu tipler isterlerse gelecek maçlara da kabul edilecekler. Ülkede bütün spor müsabakalarından men falan duymadım henüz.

    Buralarda sık sık okuduğum çekirdekçi tayfa muhabbetine tartışmaya girmemek için hiç yorum yapmamıştım. Alın size çekirdekçi olmayan taraftar gençler. 2 kez canlı olarak NBA maçı izledim. Hayatımda bulunduğum en güzel atmosferlerdendi. Takımını sağlam kurarsan, koçun adam gibi yönetirse tribünde böğürmeden de maçlarını kazanırsın. Kazanamazsan da bu bir spor müsabakası, eğlenir hayatına devam edersin.

    İyi atmosfer diye söylenen de önemli maçlarda futbol tribünlerindeki terörist gruplardan adam toplanıp getirilen bir alay ne idüğü belirsizin böğürdüğü ortam. Söylenilen marşlar, şarkılar da 100 sene önceden kalma futbol tezahüratları. Bu kadar kültürsüzlük içinde yine bu kulüp iyi gelişti, ülke zaten biz basketbolda gelişirken yüzlerce sene geriye gitti. Bundan sonra daha kötüye gideceğiz her alanda olduğu gibi.

    Henüz tamamen karar vermedim ama zaten takip etmeye çalıştığım Formula ve Tenis var, keyifle izliyorum. Görünüşe göre bizim ülkeyle ne kadar alakasız o kadar iyi. Cehaletle, Arap kültürüyle bazı şeyleri aşamıyoruz. Bugün 10 küsür senedir yaşadığım şanssızlığı kırar güzel haberler gelirse spora ilgimi NBA'le devam ettiririm belki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TS ile Monaco olaylarının alakası bile yok.

    Olayı Monacolu oyuncular başlattı , bizde taraftar sahaya da inmedi. Saha içinde oturanlar ile Monacolu oyuncular arasinda tartisma cikti.

    Yanlış mı, yanlış, ama bize CSkA ile oynadigimiz finalde CSKa nin sahibinin yaptigininda unutmayin

    Koçun özür dilemesi de pek hoşuma gitmedi açıkçası, koçun mimikleri ruh hali takımın başına zorla geçmiş gibi.

    Ergin olsaydi, bambaşka bir maç sonu yorumu izlerdik.

    Sen özür niye diliyorsun. Maç sonu yorumunu yap geç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gördüğünüz üzere 30bin Euro ceza. Blossomgame midir nedir ona uyarı.Aslında kavgayı başlatan o

    Her stadda, her ülkede, her branşta saha içinde taraftardan gelen sözlü sataşmalar olur.

    Sahaya inmek gibi bir durum yok zira o taraflar zaten sahada oturuyor. Saha içi bileti o.

    Koç'a diyecek söz bulamıyorum bu yüzden. Euroleague'den özür diliyormuş.

    Bizim adımıza utanmış. Yunan Koç daha iyiydi. Daha çok sahip çıkıyordu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

    hocam söylediklerinize genel olarak katılmakla birlikte avrupa ve amerika basketbolunu ayırmak gerekiyor. sonuçta yaşanan olay bize özel bir şey değil avrupada yaşanma potansiyeli olan şeyler. tabii ki buradan yaşananları kınamadığım ya da ufak bir problem olduğunu düşündüğüm sanılmasın ama avrupadaki spor kültürü daha fanatik ve eğlenceden ziyade mücadele odaklı.


    ayrıca taraftarın yaptığı her şekilde yanlış olsa da rakip sporcular da durumu körüklediler çok net. keşke iki taraf da 1-2 kişi yüzünden çıkan bu olayı anında kapatıp yoluna baksaydı. yine de herhangi bir fiziksel darbe görmedim ben. geçen yılki partizan real madrid serisindeki rezaletin yanında bu olay hiçbir şey değil.


    o seride gerekeni yapamamış euroleague yönetiminin gelip bize saçma sapan cezalar vermesi adil olmazdı bence. zaten en başından maccabi'yi bile savaş nedeniyle ligden men edemeyen rezil bir yönetimden bahsediyoruz. giannakopulos'un geçen yıllardaki hareketleri vs gibi olaylara daha önce taviz gösteren bir oluşumun da yaşanan ve gelecekte yaşanacak olaylarda payı vardır diye düşünüyorum. yine cska maçında kalinic'e vuran biri vardı kenarda onda da hiçbir şey olmadı.


    konuyu devretmek istediğinizi zaten söylemiştiniz ama umarım tamamen buradan uzaklaşmazsınız. bu olay münferit bir şeydi, tekrarı umarım asla olmaz ama avrupa basketbolu da bu mücadeleci ve hafiften fanatizme kaçabilen ruhuyla varlığını sürdürüyor. amerika'nın çok uzağındayız ve bunun hem iyi hem de kötü yanları olduğunu düşünüyorum.

  • hasanmerto kullanıcısına yanıt

    Saha içi biletli vatandaş olayi yaratmiyor. Konuyu saptirmayalim. Turkiyenin en zengin ailesinin çocugu orada ve arkadaşlari ya da korumalari şimariklikla adama kendisinin 2 kati agirliginda ve kas yigininda bir basketbolcuya sevindi diye(!) el kol hareketi yapmasi sonucunda olaylar basliyor. babasinin kulubu pozisyonunda her hareketi yapabilecegini zannetmesiyle yaşanan bir durum bu. Zengin şimarikliği ile koskoca camiayi zan altinda birakip, bir de bunu savunacak hale gelmeyin. Bir kendimize gelelim.


    Kulubun prestijine imajina her seyine zarar veren hareket.


    O siradan bir biletli taraftar olsaydi, o dayılanmayi yapabilir miydi? O basketbolcuya seni bir yumruguyla 3 metre savurup firlatabilecek adama, o artistligi sokakta yapabilir miydi? Cevaplar belli ise, bu kepazeliği savunmaya gerek yok.


    TS taraftari nasil barbarlik yaptiysa, bu da benzeridir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 5 Mayıs 2024; 23:17:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sroad kullanıcısına yanıt

    Hocam sizinle genelde düşüncelerimiz örtüşüyor zaten. Bazen benim uzun uzun anlatmaya çalıştığım şeyleri birkaç cümleyle çok güzel açıklıyorsunuz, hoşuma gidiyor okuyunca.


    Beni rahatsız eden tek bir olay değil. Entel görünümlü keko dayı Itoudis'le uzun uzun atışırken de rahatsız olmuştum. Son maçta sondaki olaylar kadar beyaz tişörtlü kıro adamlara el kol yapıp dayılanırken de tiksindim. Maç sırasında kenarda rakibe baskı kurmayı yanlış anlayıp işi neredeyse fiziksel müdahaleye getiren salak taraftarları da empatiyle karşılamıyorum. Utanç duydum hepsinden. Sonda TV'ye görüntüler verilmeden kapatılınca daha ciddi olaylar oldu sandım ama hiç bir şey olmasa, oyuncular kendini güvende hissetmezse bile yeterli benim için. Bunun sporda yeri yok. Adam sahanın ortasında donunu indirip ahlaksızlık yapsa da umursamayıp hayatına devam edeceksin. Maymunla maymun olup nasıl medeniyim diye geçinebilirsin?


    Kötüden örnek olmaz. Bizim önceden başımıza gelenler, geçen seneki yaşananlar, hiç biri holiganlığın açıklaması olamaz benim için. Fanatizm başka, holiganlık başka.


    Saras geldiğinde hakkında iyi düşüncelerim yoktu. Bu sene F4 yapsa, kupayı alsa da düşüncelerim çok değişmedi. Sene başında Itoudis varken üçlüklerle yaşayıp üçlüklerle ölen bir takım oluruz bu görüntümüzle demiştim. Her ne kadar biraz daha derli toplu oynasak da Saras döneminde de çok büyük değişiklik olmadı bana göre. Itoudis kakaydı, Saras süper yazan tonla kişi var ama Itoudis daha kötü kadroyla geçen sene daha sağlam, takım oyunu oynayan Oly'e son anda çalınmayan bir stepsle elendi. Bu akşam elenirsek başarı açısından ne farkı olacak? Keşke paralel bir evrende Itoudis'in devam ettiği senaryoda neler olurdu öğrenebilseydik.


    Konudan bağımsız daha 5. maç oynanmamışken Saras'la ilgili bunca yazıyı neden yazdın derseniz, özetle ben bu adamın gelmesini istemeyenlerdendim ve gösterdiği performansın abartıldığını düşünüyorum. Ancak maç sonu açıklamalarıyla ilk kez Fenerbahçe'nin Koç'u gibi hissettim. Adam kulübü sahiplenip, üst seviye bir yere koyup biz Fenerbahçe olarak bu değiliz diyor. Bundan güzel bir mesaj var mı? Katılıyorum, Fenerbahçe bu değil ve Fenerbahçe bu ülkede medeni seviyeye ulaşabilecek yegane kulüp benim gözümde. Bu nedenle olanları yakıştıramıyorum.


    Sonuçta Fenerbahçe Basketbol maçları hem sevdiğim bir aktivite hem de uzun senelerdir alışkanlık haline geldi benim için. Bir anda kestirip atabilir miyim bilmiyorum ama bir ihtimal takibi bırakabilirim. Olan olaylardan bağımsız olarak üzerimizdeki lanet de beni çok yordu. Motley oynasa şu seriyi güle oynaya kazanabilirdik, şu halde tamamen üçlük performansımız o günkü maç için belirleyici oluyor. Daha ilk maçta durumu maç zamanı belli olacak deniliyordu, 5. maça geldi adam hala yok ortada. Kulübün medya ilişkilerinde bu denli ciddiyetsiz olması da rahatsız edici. Herhalde bu şekilde rakibin kafasını karıştırdığını falan düşünen ilkokul çocuğu kafasında şark kurnazları servis ediyor bu haberleri. Sakatlık varsa adam gibi oynayamayacak dersin, çıkar mertçe oynar, kazanırsan kazanır kaybedersen kaybedersin. Ciddi anlamda takip edince beni yoran çok şey var. Umarım önümüzdeki dönem bazı şeyler değişir kulüpte.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 7 Mayıs 2024; 18:8:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 42524253425442554256
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.