Şimdi Ara

Fenerbahçe Beko (3975. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
85.081
Cevap
212
Favori
2.069.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 39733974397539763977
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • BlackLead kullanıcısına yanıt

    Lamonica Yunanistan'da salondan çıktıktan sonra dayak yemişti. Biz elbette şiddet göstermeyelim. Cska maçında oyuncularımız hekemlere sürekli itiraz edip sırayla teknik faullerden atılacaktı ve maç yarıda kalacaktı. Sahaya çıkacak 5 oyuncu kalmayınca hükmen yenik sayılırdık heralde. Olsun, güzel bir tepki olurdu. Hakem hatası başka, tetikçilik yapmak başka. Cska maçında hakemler tetikçilik yaptı. Bir şekilde tepki koymak gerek.

  • Bu sezon başlarken beklenti play off yapmaktı ki çok kötü başlangıçtan sonra o bile hayal olarak görülüyordu. Neyse ki sonrasında toparladık. Seri galibiyetler aldık ve oyun olarak ciddi iyileşme gösterdik. Sezon sonu yaşadığımız talihsiz olaylar olmasa belki daha da ileri gidebilirdik. Kısacası bu sezon ne hayal kırıklığı oldu ne de beklentilerin ötesine geçildi. Elimizde bir çekirdek var. Bu isimlerin etrafına doğru eklemeler yaparak oyunumuzu yukarı çekmemiz lazım. Barthel, Ulanovas, Perez, Lorenzo ile yollar ayrılmalı. Lorenzo konusunda emin değildim ama bu seriden sonra net emin oldum. Bu seviyelerin adamı değil maalesef. Bu isimler dışında O'quinn in Nba e geri döneceğini düşünüyorum. Dixon ın kontratı bitiyor. Yeni kontrat verilmez. Yazın kadro yarı yarıya değişecek büyük ihtimalle. Umarım doğru isimlere gideriz.


    Hazır gelmişken bir transfer haberi vereyim




    @QualityDommage Öyle bir bütçemiz yok. Fazla yükseklerden uçmamak lazım. Wilbekin kontratı kapalı zaten. Lucic in durumunu bilmiyorum ama bu sezondan sonra talibi çok olur eğer sözleşmesi bitiyorsa.

  • Laso 2 maçtır Ergin'e koçluk dersi veriyor. Son maça da lamonica, javor ikilisini verirlerse cümbüş var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inşallah efes şampiyon olur bizim yokluğumuzda.

  • Açıkçası hakem rezaletinden sonra en azından bi açıklama yapılabilirdi, tepki koymamız gerekiyordu. Yenilip yenilmemek farklı bir konu ama mücadele edip denememize bile izin vermediler.

    Efes de saçma sapan işler yaptı gerçekten. Real bayağı bir morallenmiş durumda, son maçta bir de hakem müdahaleleri gelirse şaşırmam. 2 maçın sonunda da aynı şekilde seri yemek gerçekten garip.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zenit barçayı dağıtıyor. Şu bütçesiyle, şu mütevazı takımla barçayı elerlerse çok gülerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalışmalar başlamış



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zenit çok daha fazla hak ediyor şimdiye kadarki oyunuyla. Fark 20 sayıya dayandı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackLead

    Zenit barçayı dağıtıyor. Şu bütçesiyle, şu mütevazı takımla barçayı elerlerse çok gülerim

    hocam düşünsene hem barcelonanın hem efesin f4 yapamadığını.  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sroad -- 30 Nisan 2021; 21:21:38 >
  • Bu calathes ne kadar loser ya. Adamın bir tane kritik yerde attığı sayısı yok.

    Kevin pangos barça karşısında adeta efsane üstü oynuyor. Siz misiniz beni istemeyen diye.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 30 Nisan 2021; 21:43:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackLead kullanıcısına yanıt

    hocam zaten adam guard ama şutu özellikle riske ediliyor, ne kadar aşağılayıcı bir durumdur bu yani.

  • Barça Saras'la uzun süre çalışmak üzere plan yapmıştır ama şu kadro Obra'ya o kadar uygun ki. Keşke seneye Barça'nın başına geçse, güzel basketbol izlemek istiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackLead

    Çalışmalar başlamış


    Neyin çalışması bu?


    Geçen seneden beri hakemler içimizden geçiyor, kimsenin sesi soluğu çıkmıyor.


    Ligden çekilmek için neyi bekliyorlar bir türlü anlamıyorum. Maddi bir cezası yok ise eurolige katılmamalı artık Fenerbahçe

  • D. kullanıcısına yanıt

    Var be reis, Wilbekin 2018de 3 yıllık toplam 4.5 milyon Euroya imzalamıştı. Şuan senelik 1.5 milyon vermiyor Maccabi, Biz Lorenzoya ne kadar verdik 500 bin euro vermiyoruz, minimum 900 bin euroya oynuyor. Wilbekin gayet olası ve olmalı da yerli olduğu için TBL'de çok iyi olur. Fenerbahçe çöpleri gönderme kararı alırsa( çakma kaptanı da) maaş bütçesi çok rahat açılır. Gerekirse 15 oyuncu değil de 12 oyunculuk kadro kurarsın; o ayarlanır çok rahat.

  • Yabusele haberi doğruysa ve gerçekleşirse çok iyi bir transfer olur, istatistikleri gayet iyi hem hücumda hem savunmada ihtiyacımız olan çeşitliliği katacak bir oyuncu. Daha önce de yazmıştım maalesef Guard pozisyonu için çok kötü bir sene, şuan en yüksek bütçeli takımların neredeyse hepsinin guard ihtiyacı var bu takımların almadıkları arasından tercih yapmak zorunda kalacağız maalesef. İşte tam burada De Colo'nun sözleşmesi çok önemli, ne yapıp edip takımda tutmamız gerekiyor.


    Yabancı oyuncular bir şekilde gider gelir ama bizim 2 tane yerli oyuncuya ihtiyacımız var, kadromuzdaki Türkler resmen engelli kontenjanından alınmış gibi. EL'de maç başı sırıtmadan yaklaşık 10 dk süre alıp 5-8 sayı, 3-5 ribaunt gibi katkı verecek oyuncumuz yok. Tarık Cska serisinde bence kendisini kanıtladı, seneye(bu sene de playofflarda sürekli oynamalı) kesinlikle bıkmadan usanmadan şans vermemiz gerekiyor, sonuçta yerli statüsünde. Yanına 1 kişi daha ekleyebilsek süper olur, açıkçası Alperen'in durumu ne olur bilmiyorum ama çaylak kontratına yakın bir para vererek en azından 1-2 yıl EL tecrübesi edinip öyle gitmesi için ikna edebilirsek mükemmel olur. Alperen ve Yabusele alınırsa bir de üstüne Barthel'i değiştirmek zorunda kalmayız, kısıtlı sürelerle kadroda kalır.


    Seneye bütçe nasıl olur bilmiyorum ama bi üst mesajda bahsedildiği gibi gerekirse kaliteli ama dar rotasyonla bir sezon geçirmek daha mantıklı olabilir. Kadromuzda nicelik olarak aslında bir sürü oyuncu var ama nitelik olarak toplasan 2 tane düzgün adam etmeyecek çok oyuncu var.

  • bayern-milano maçı güzel geçiyor. milletin zipser'ı var biz de anca barthelle kanser keyfi.

  • muhteşem bir maç oldu, Bayern seriyi son maça taşıdı. 3 seri de son maça kaldı, biz de şanssızlığımıza 3-0 elendik aynısını yapabilecek seviyedeydik normalde ama kısmet değilmiş.

  • Bayern - milano serisi ne müthiş maç oldu öyle ya. Smaçlar, asistler havada uçuştu.


    Bu playoff döneminde en kötü ve en saçma seri bizimdi   

  • Düşünün biz bu Bayern'i kendi sahasında yenmiştik. Vesely sakatlanmasa Barcelona maçını kazanıp Milano ile eşleşebilirdik.

  • Bayern-Milan o kadar güzel maç olmuş ama ağır çalışma temposunda uyumuş kalmışım. Şimdi önemli anlarını izledim Euroleague sitesinde. Sevindim Bayern ve Trinchieri adına, hak ediyorlardı son maçı, tesadüf değil bulundukları nokta. Milan da iyi takım ama baştan beri yazıyorum, oyun stilleri bize çok uygun, onlarla eşleşmeyi tercih ederdim.


    Bizim fikstür şansımızdan bu takımların hepsiyle herkesin can alıp can verdiği, play-off’ta yer kapmak için en kritik maçların oynandığı, galibiyetin sıralama için de çok önemli olduğu haftalarda oynadık. Aslında play-off sertliğinde oldu 17’de 15 yaptığımız serinin neredeyse tüm maçları. Asvel maçını bile hatırlarsanız nasıl çatır çatır maç olmuştu son şansları olduğu için. Buralara hazır olduğumuzu göstermiştik. Herhalde tüm taraftarlar olarak uzun seneler unutamayacağımız bir travma yaşadık Vesely’nin sakatlandığı pozisyonda.


    Son maçta beklediğimden sağlıklıydı neyse ki, umarım oynatarak sakatlığını daha kötüye götürmemişizdir.

  • 
Sayfa: önceki 39733974397539763977
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.