Şimdi Ara

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (375. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
110.081
Cevap
96
Favori
4.061.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 373374375376377
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Surfing with the Alien

    Ali Koç ne zaman akıllanacak Aziz Yıldırım’a laf ediyordu. Kamptan sonra teknik direktör katılmaz. Kamp öncesi gelecek bizim aldığımız hocalar derken her şey iyiydi herhalde. E hani hoca? E hani 3. hafta? 3 senede kaç hoca değişti. Şu takım niye sezona hazır girmiyor, belirli taktiğimiz olmuyor. Yüzme bilmeyen adamı bir anda denize atıp kulaç atmasını beklemek ne kadar yanlışsa Fenerbahçe o kadar yönetiliyor işte.

    Şimdi de seçimi bahane ediyor işte.


    DAHA GELDİĞİ İLK GÜN BAHANE ÜRETMEYE BAŞLADI.

  • Altay satılsın demeye dilim varmıyor.  

  • Kepa'nın 80 milyon euroya Chelsea'ye gittiği bir ortamda Altay 20ye falan satılamaz donanımhaber ölücülüğü yapmanın bir manası yok. 35den aşağı inilmemeli illa satılacaksa. Berke'yi şişirip durmayın, kaliteli bir kaleci ama Altay'ın seviyesinde kesinlikle değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kırılanhayaller kullanıcısına yanıt
    Bence sen okuduğunu anlamıyorsun.
    Ne yazmışım yukarı bakıp oku bakalım, Dortmund'u Dortmund YAPANLARDAN BİRİ. Adam yapılanmanın içinde bulunmuş. Saadettin Saran Dortmund'u satın almış diye bir şey yazdığımı hatırlamıyorum ben. Onu da sen uydurdun.
    Takıma şike süresinde sahip çıkanlardan çektik ne çektiysek. Ne şikeymiş arkadaş, o dönem yapılması gerekenleri yaptılar bitti. Bu kulüp her zaman FENERLİYİM diye dolaşanşardan gördü en büyük zararı.

    Ayrıca gerçekten seviyesiz birisin. "aptal" kelimesini ve şurada 2 mesajda her hangi birinin "zeka seviyesine" karar verecek kadar seviyesiz.. kimsenin zeka seviyesi kimseye düşmedi.

    Kimseyi rahatsız etmenin bir lüzumu yok. Sen desteklemezsin, saygı duyarım. Ben desteklerim, saygı duyup duymamak sana kalmış.

    Selametle..

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • altay satilsin. berke'yi kalede görelim artik. doğan alemdari alirsak onuda kiralariz westerloya falan  

  • castraelectro kullanıcısına yanıt
    Altay'ın gerçek değeri değil tabii ki. Ama adamlar der süper lig gibi leş bir ligin 10 senedir şampiyon olamayan takımının kalecisine o para verilmez. Maalesef ligin değeri düşük.

    Ha satmazsın bu sefer Altay geleceğime engel oldunuz diye posta koyar performans alamazsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crista galli -- 19 Haziran 2021; 0:55:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altaydan gelecek parayla yeni harunlar, samattalar, gustavolar, dirarlar, lemoslar alınmayacaksa satılsın. Yeni attilalar, pelkaslar, altaylar, vedatlar izleyelim. Yönetim pek güven vermese de altay, pelkas, vedat vs bu yönetim döneminde geldiler.

  • Berke kaleye şu an geçerse ömrü 6-7 hafta olur. Çöp ilan edilip, taşlanır taraftar tarafından. Şu anki hali ile asla bizim kaleye geçmemeli.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaptanı camiada pek sevmezler,lobisi yoktur ama ben anlattıklarını severim.Arada denk geliyor böyle eski güzel anılar da canlanmış oluyor.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Mithat -- 19 Haziran 2021; 1:11:51 >
  • crista galli C kullanıcısına yanıt

    Altay'ın en azından 1 sene daha oynayıp mümkünse şampiyonluk görerek gitmesini isterim çünkü takımda en çok şampiyonluğu hakeden oyuncu Altay. 1 sene sonra ben Fenerbahçe'de devam etmek istiyorum derse de en az 8 senelik rekor düzeyde bir uzunlukta sözleşme uzatılmalı. Her oyuncu illa satılacak diye bir kural yok. Satılacaksa Ozan'ı satsınlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuncu alıp satmadan önce teknik direktör getirsek ya daha iyi olmaz mı? En kötü tercih belirsizlikten iyidir. Birisi paylaşmış eğer başkanın dediği gibi üç hoca ile çalıştıysa tam bir yıl Fenerbahçe hocasız kalmış.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: edgar1899

    Berke kaleye şu an geçerse ömrü 6-7 hafta olur. Çöp ilan edilip, taşlanır taraftar tarafından. Şu anki hali ile asla bizim kaleye geçmemeli.

    Ne eksik ne fazla olay aynen böyle olur. Berke'de refleksleri iyi bir kalecidir ama Altay seviyesinde kesinlikle değil. Berke'nin bizde iyi bir seviye yakalaması için en az yarım sezonu yeriz. Hem şampiyonluk peşinde koşuyorsun hem de böyle bir kumara girişiyorsun, bizim taraftar akıllanmıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: castraelectro

    Altay'ın en azından 1 sene daha oynayıp mümkünse şampiyonluk görerek gitmesini isterim çünkü takımda en çok şampiyonluğu hakeden oyuncu Altay. 1 sene sonra ben Fenerbahçe'de devam etmek istiyorum derse de en az 8 senelik rekor düzeyde bir uzunlukta sözleşme uzatılmalı. Her oyuncu illa satılacak diye bir kural yok. Satılacaksa Ozan'ı satsınlar.

    Vallaha ben Altay'ın futbol hayatını bizde tamamlamasını isterim ama avrupadan gelecek ciddi bir teklifte Altay kariyeri için hemen ayrılmak isteyecektir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • castraelectro kullanıcısına yanıt

    Taraftarda berke fantezisi var ancak berkeyi acaba izlediler mi? Berke şu an Altayın kaleyi aldığı seviyeninde gerisinde ki Altaya neler söylendi geçen sene.

    Altay ilk kaleyi devraldığında yan toplarda oldukça zayıftı berke de aynı şekilde yan toplarda çok fazla hata yapıyor. Altayın yan top hatalarında daha 1, 1,5 sene evvel buralar yıkılıyordu. Berkenin kaleyi devralan Altaydan eksikleri ise özellikle çok çok fazla top sektirmesi, neredeyse vurulan iki üç toptan birini sektiriyor bu özellikle bizim gibi takımlar için çok çok büyük dezavantaj, ayrıca Berkenin ayağı tabi ki Altay kadar iyi değil.

    Berke şu an kaleye geçerse yan topta boşa çıkacak gol yiyeceğiz taraftar linç edecek, uzaktan şutta top sektirecek forvet tamamlayacak linç edilecek. Ayağı Altay kadar iyi olmadığı için uzun vuracak taraftar hep Altayla kıyaslayıp çöp ilan edecek.

    Berke birkaç sene içinde yeterli gelişimi gösterirse çok iyi kaleci olabilecek potansiyele sahip ancak gelişeceği yer şampiyonluk yarışında bizim kalemiz değil, kendisine de bize de yazık olur.

    Hatırlayanlar olur belki Altay burada linç edilirken Altay dünya standartlarında kaleci olacak diye buraya defalarca yazdım, hep altayı savundum, oynaması gerektiğini, dünyanın döne döne böyle libero kaleci aradığını yazdım.

    Ancak Berke öyle değil, Altay tolere edilebilir seviyedeydi ve ayağı çok büyük avantajıydı oynayabilirdi ancak Berke henüz tolere edilebilir seviyede dahi değil.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 19 Haziran 2021; 1:44:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • crista galli C kullanıcısına yanıt

    Altay giderse maaşından dolayı gider 500 bin euro mu ne alıyordu yıllık. Maaşında güzelleştirme yapılması gerekiyor. Beni de tedirgin eden konu bu aslında alıp değerlendirip satarız mantığıyla almışlar kaleciyi ama Altay'ın taraftar tarafından bu kadar sahipleneceğini hesaplayamamışlar, satılırsa taraftar ayaklanır, Ali Koç'un kredisi eksiye düşer.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samatta gibi bir vasıfsız futbolcuya bir araba para verip, o parayı kaliteli bir hocaya vermemek için bunca zaman uğraşmak cok net beceriksizliktir. !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CESURYUREK_ -- 19 Haziran 2021; 2:5:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • edgar1899 kullanıcısına yanıt

    Berke'nin son senede ayağı çok gelişti ama ben bu konuda Altay'ın seviyesine gelip gelmediğini bilemem. Belçika 1. ligi bile bizim ligin seviyesinde değilken, Belçika 2. liginde oynayan kalecinin seviyesini bizim lige göre değerlendirmek hiç mantıklı değil ve Berke'yi kiralarken de bence yanlış yapılmış 1 sene gönderdin Belçika 2. ligine, 2. sene daha iyi kaleci antrenörleri olan İngiltere Championship'de bir takıma gönderebilseydik o rekabetçi ortamda daha iyi verim alınabilirdi, ben bu konuda yanlış yapıldığını düşünüyorum. Berke konusunda top sektirme konusu çok fazla göze batacağını ve bu yüzden linç yiyeceğini ben de düşünüyorum. Kaleye Berke geçsin demenin mantığı şuan için Nasrettin Hoca'nın "Ya tutarsa" hikayesinden öteye geçmez.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berke gibç topçular bize gelirse potansiyelinin yarısına bile ulaşamaz. Mümkünse biraz daha hazır topçu lazım bize. O seviyeye gelemedik adam geliştiremiyoruz.

    Elmas ikinci lig topçusu diyen bir taraftar topluluğu vardı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 milyon teklif gelirse Altay satılır. Berken'in bir kaç sene daha oynama garantisi ile kiralanmasını mantıklı buluyorum. Lungu çekeriz hemen yerine kayseriden

  • castraelectro kullanıcısına yanıt

    Altayın ayağı çok çok iyi olduğu ve ona o kadar alıştığımız için artık bize bu normal geliyor FB taraftarı olarak. Mesela milli maçta uğurcanın bam güm vurmasına tahammül edemeyip burada eleştiri getirildi.

    Harun mesela bunun altında ezilerek saçma hatalar yaptı kaleye geçtiğinde.

    Championship takımına kiralanmalıydı diyorsunuz ancak bunun için de talep olması lazım, ayrıca Berkeninde daha ciddi seviyede oynayabileceğini göstermesi lazım. O yan top performansı ile hiçbir Championship takımı Berkeyi almazdı zaten.

    Berke şu an için klasik Türk kalecisi refleks var, birebirde iyi, yan top kötü, ayak ortalama.

    Şu an en büyük eksiği basit top sektirme. Bu kadar top sektirip yan topu da kötüyken bir üst seviyede kendine yer edinebilmesi zor.

    Bizim kiralık vermemizden daha çok o seviyeden bir takımın Berkeyi alıp birde westerlo gibi oynama garantisi vermesi lazım ki bu da imkansız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 19 Haziran 2021; 2:32:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 373374375376377
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.