Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu #KorayŞener (1894. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126.466
Cevap
157
Favori
2.078.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18921893189418951896
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu maçın tek bir iyi yanı oldu. Bloklamadığım Aykutçuları da blokladım toplu olarak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: crista galli

    Bu maçın tek bir iyi yanı oldu. Bloklamadığım Aykutçuları da blokladım toplu olarak.
    kabul et iste COCU = Aykut Kocaman
  • Cocu yarı sezonda sepetlenir. 2-3 hafta sonra Hollandalı damarı tutar, açık açık konuşur sonra yollanır.
  • benficaya karşı kadro yetersiz eyvallah. ama bu yenilgide bahane kadro olamaz. bu maçtaki hatalardan ders alınmaz ise bu sezon geçmez böyle.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Whesper

    ya burda cocu'ya laf edenler var. eldeki mal bu adam napsin allah askina.
    bu kadrodan beteri ile İKİ gs MAÇINDA 4 puanı çalınmasa şampiyon oalcak Aykut kocamanı kurşuna dizen, beşiktaşlılar değildi
  • 3 sene feneri kendi haline bırakın siz de izlemeyi bırakın. Yenip yenmemek sorun değil ama milyonlar alan futbolcular pas yapamıyor pas pas. Kalecisi top tutamıyor. Yazık çok yazik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kameniyi Topal'ın hatası yüzünden silenler umarım geçen sezonun ilk 5 maçı ve şu Benfica turundan sonraki dönemi görerek ibret alıyorlardır.
  • Bakın taraftarın sinirlendiği geçen seneleri tekrar edip hala başarı beklenmesi.4 senedir Topal-Joseph oynuyoruz 4 senedir kalede eskimiş volkan ve beklerimizde hasan ali ve şener.Peki 4 senede elimize ne geçmiş koca bir hiç, işte taraftar bu nedenle eleştiriyor.
  • Bir takım hazırlık maçları de dahil hiçbir maçta iyi oynamadı ama taraftara hayal satıldı onlarda aldı
  • Değişim böyle olmaz kusura bakmasın kimse. Bugün bu gol ve bu görüntü kalede Berke varken Elif, OKG veya Yiğithan oynarken olsa kimse gıkını çıkarmazdı. Çünkü değişime inanıyor olurduk. Kendisine çeki düzen vermeli takım. Biz değişim için beklemeye hazırız. Bu sezon şampiyon olamasakta sorun değil. Ama böyle değil. Buna sabretmek mümkün değil. Kalede Volkan ile neyi inşaa ediyorsun hangi yarını?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haftaya Berke oynasin yakacaksada o yaksin. 15 yildir katlandığımız yeter. Milan donnarummaya emanet etti kaleyi piyasasi 40m € Berke’de bizim donnarumma olur onda o potansiyel var ben inaniyorum çok başarılı olacak. Haftaya umarım Ferdiyide 30-40 dk olsa sahada görürüz. Josef,Hasan,Volkan,Şener birşey demiyorum artik bu isimlere.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hani nerde vefanız? 10 senedir her mağlubiyette futbolculara saldırıyonuz, sonra da "futbolcular neden kaçıp gidiyor bizden?" diye sızlanıyonuz.



    https://www.sabah.com.tr/webtv/spor/fenerbahce-taraftarindan-rustu-recbere-dayak




    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Whesper kullanıcısına yanıt
    Diyosun ki fenerbahçe takımı malatyaspor takımından kalitesiz yapma hocam yanlış rotasyon ve yanlış oyuncu bölgeleri secimi sizi bu sonuca çıkardı lütfen hemen takım kötü demek iyi değildir:) cocu 'nun oyun analizi sıfır bana gore oyunu okuyamıyor...

    Adam değiştirmek için gol yemek beklenmez...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Man in the Suit

    Fenerli arkadaşlar kusura bakmasınlarda bu kadrodan bişey bekliyorlarsa büyük hayalcilik cidden

    Cocu'yu bırak Guardiola falan gelse yine bu çöp ordusundan bişey çıkartamaz. Atanın ve tutanın iyi olacak derler fenerde ikiside yok. Hele tutan tam facia. Bu takıma 4-5 tane sağlam oyuncu lazım her maç ne oynadığı garanti olan.

    Aziz takıma çer çöp doldurmuş üstüne kulübü borca sokup gitmiş.

    Ali Koç'a güvenip sabretmekten başka çareniz yok malesef bu takımın toparlanması net en az 2 sezonu bulur FFP vs. varken.

    Cocu böyle giderse zaten gönderilir bundan sonra Ali Koç'un kadroyu toparlayana kadar kısa vadeli düşünüp ligi tanıyan yerli bir hoca getirmesi gerekiyor bana göre. En azından rakibi bilip elindekilerle ona göre bişeyler yapar.
    Sene başından beri yani Ali Koç başkan olduğundan beri zaten bir beklentimiz yoktu, kadro kötü vs. biz uzun vadeli planlar kurmuştuk ama arkadaşlar nedense uçuk hayallere kapılmışlar.

    Elimizdeki kadro belli, takımın eksikleri var ona rağmen iyi oynuyor. Cocu ezber değişiklik yapmıyor. Bu kadar eleştiri gelmesi çok ilginç, art niyet var.




  • kadro kötü diyen arkadaşlar. aykut bu kadroyla şampiyonluğu kaçırdı. cocu'nun da bunu yapması gerekir. adama güzel transferler yapıldı bide.

    niye objektif bakma yerine kadro kötü abi diyip işin içinden sıyrılmayı seçiyoruz hiç anlamıyorum.
  • ya dediler ki yeniden yapılanıcaz artık gençler oynayacak, bize zaman verin gençlerle bu yıl şampiyon olamayabiliriz
    tmm eyvallah dedik destek verdik

    gençler oynamıyo ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: td1907

    Cocu geldi diye sevinmiştim ama böyle taktikle böyle oyuncu tercihiyle ve böyle oyuncu değişiklikleriyle nereye varmaya çalıştı anlamak mümkün değil.

    Mehmet Topal ile josef neden çıkmıyor oyundan anlamış değilim. Top Mehmet Topal in önüne geliyor. Kaleye 25 metre mesafe var. Topun Mehmet Topal a geldiğini gören Malatyalı ceza sahası içine kaçıyor. Zaten Mehmet Topal önüne bakmıyor. Sağına soluna bakıyor.

    Bu sene de bir cacık olmaz bizden.
    niye çıkmıyor biliyor musun hocam ? çünkü sağ bekin çöp, kalecin çöp, stoperin çöp bu kadar çöpün açığını 2 defansif orta saha olmadan kaldıramıyorsun. bazen onlar da yetmiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yyaydin -- 18 Ağustos 2018; 23:50:56 >
  • Cocu bugün suçludur. Topal souza ile başlayan hata sağ bek elif, kötü ayew vb uçar gider. Souza topal gordugum sürece destek falan yok. Isterse takimin basinda alex olsun ya da guardiola. Bu adamları halisahada ilerde ileri vuruncu forvetler disinda kimse oynatmaz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu kadro ile Aykut daha başarılı olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 18921893189418951896
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.