Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2015/2016 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (3183. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
84.453
Cevap
275
Favori
2.174.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 31813182318331843185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • engellisin dostum bende yazma boşuna senin niyetin amacın belli senin seviyene düşecek değilim. konu spor bölümü ideolojik dikteni başka yerde yap %90 ı müslüman bir ülke rahatsız oluyorsan sen terkedeceksin ben değil. benimle derdin varsa yüzyüze görüşmekten memnun olurum seninle...
  • Sow gitti mi şimdi gerçekten?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HerkeseSelamSanaHasrett H kullanıcısına yanıt
    messininde bakayım mı? bana ne buraktan? dip not burak dediğiniz adam gitse gs kümede kalmaya oynar. burak snaydır ve musleranın eline ayağına bakıyor zaten gs ama ordada futbol üleması çok burdaki gibi siz nasıl 3 maçta sowa hakarete başlıyorsunuz burakta da durum aynı...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: f@ithline

    quote:

    Orijinalden alıntı: HerkeseSelamSanaHasrett

    Beyler artık musa sowu savunmayın geldiği günden beri beğenmiyorum gs maçında rövaşata golü var sadece ne asist yapar ne adam geçer 5 pozisyondan birini gol yapar oda boş kale yada kaleciyle karşı karşıya

    Buyur balık hafızalı arkadaşım
     [Fenerbahçe 2015/2016 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu

    Geldiği ilk sene beğenirdim sadece, ondan sonra istatistik olarak ayakta kalsa da oyun anlamında düşüş gösterdi. Bu Sow'un değil bizim kabahatimizdi. Çünkü gezici forvet oynayan adamı aldık, içeri girmesini istediğimiz bir kanattan bozma oyuncu yarattık. Kendi hataları da var tabii, aldığı kilolar vb.

    Ancak artık Sow'un gitmesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü bir atıyorsa üç kaçırıyor bunu görmek zor bir şey değil. Ek olarak dün en basit Atromitos maçında oyunun içinde yok. Pas alış verişi, verkaç, çalım namına hiçbir şey yapmadı. Bomboş pozisyonda da kalecinin üzerine vurdu. Sow 4-3-3 sisteminde ortada iş yapabilir ancak. Solunan Nani, sağında Feghouli ile etkili olabilir. Çünkü Fransa'da gol kralıyken Lille bu sistemle oynuyordu. Solda Hazard, sağda ise Gervinho vardı. Bu tip dinamik adamlarla iş yapar.. Fakat kimse RvP, Fernandao'yu Sow rahat etsin diye kesmez zaten, olması gereken de bu.

    Tribünlerde kredisi çok yüksek. Bu da futbolcunun saygısından ve salak bir oyuncu tipinde olmamasından kaynaklı. Yoksa hiçbir taraftar hala ''Musaaaa, Musaaaaa'' diye bağırmazdı.. Gitmesi gerekiyor.




  • Ülke gündemiyle bir alakası mı var bunun ? Ben takımımda Profosyonel olmayan oyuncunun gitmesini istiyorum, bu kadar basit bunu getirip ülke gündemine mi yazacağım ?
    Eğer Sow'u haklı görüyorsanız yazın burada ki insanlarda neden gitmesi-gitmemesi gerektiğini görsünler.
    Futbolculuğu eleştirilecekse onu da eleştiririm. 10 milyonluk değil. 5-6 milyon oyuncudur kendisi. Arkasında Joe Cole Cabaye, yanında Hazard, Gervinho varken 25 golü ancak bulmuş. 1 kere 15 golü geçmiş. Fenerbahçe attığı goller karambolden, kaçırdığı pozisyonlar ise trajikomik.
  • Yine başlamış aynı muhabbet. Neden her konunun içine ediyorsunuz şöyle anlamıyorum.
  • Kanata monte edilmeye çalışılınca, sow bitti.

    Bitiriciliği var diye alındı bu adam ve bu adamı biz körelttik.

    Artık fazla bir faydası yok diyemem. Sonuçta yedek olarak iş yapar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emenikeyi özlüyenler ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrtrhn

    Ülke gündemiyle bir alakası mı var bunun ? Ben takımımda Profosyonel olmayan oyuncunun gitmesini istiyorum, bu kadar basit bunu getirip ülke gündemine mi yazacağım ?
    Eğer Sow'u haklı görüyorsanız yazın burada ki insanlarda neden gitmesi-gitmemesi gerektiğini görsünler.
    Futbolculuğu eleştirilecekse onu da eleştiririm. 10 milyonluk değil. 5-6 milyon oyuncudur kendisi. Arkasında Joe Cole Cabaye, yanında Hazard, Gervinho varken 25 golü ancak bulmuş. 1 kere 15 golü geçmiş. Fenerbahçe attığı goller karambolden, kaçırdığı pozisyonlar ise trajikomik.

    Bence de sow gitmeli ama profesyonel olmadigi icin degil profesyonel oldugu icin... profesyonel bir sekilde parayi dert ediyor ve oyunu gercekten cok kotu, onun disinda secdeye gitmesi istavroz cikarmasi yada baska bir sekilde aevinmesi benim icin rahatsizlik verici degil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sow başımıza bela olacak karın ağrısı yapan adamlar satılması lazım .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ed Wood kullanıcısına yanıt
    Bende aynısını düşüyorum ve bundan dolayı diyorum ki bu adamın Fenerbahçeye emeği var standardı belli olsa da elinden geleni yapmış bir isim gidecekse de o şekide uğurlamak lazım. Parası azaldı oynamıyor müslüman sow diyerek değil. Ağzından bir açıklamamı duyduk? Formayı çıkarıp fırlatmışlığımı var? Bu adam geldiği gibi forvet oynasaydı belkide katlıyacaktı bu istatistlikleri yanlış insanların elinde yanlış görevler verildi ona rağmen elinden geleni yaptı. Statda musa musa diye sevilmesinin sebebi efendi karakterli topçu olmasının yanında saha içinde verdiği emek daha fazla belli oluyor. Tv başında genelde sadece top ayağına geldiği zamanı görüyoruz çoğu zaman, ama standdan adamın kaçırdığı golden evel defansa yardıma gidip 70 m geri koşup son vuruşu yeterince güçlü yapamamasının sebebinide görmüş oluyorsun. Bu rağmen bize skor katkısı üst düzeyde bir isim. Tamam ayrılsın hatta bu söyledi bu yüzden mutsuz ve kendini veremiyor maçlara sebebini bilemiyoruz ama bildiğimiz birşeyler var verdiği emek belli yakışan şekilde uğurlansın. Hedef tahtasına konmasını linç edilmeye çalışılmasına anlam veremiyorum çokta umrumda değil ama burda bunun yapanlar adına ben utanıyorum ayıptır.




  • f@ithline kullanıcısına yanıt
    Tabii ki de, Emenike gibi bu camiaya saygısız isimleri topla tüfekle yollarsın. Sow'u da ona yaraşır bir şekilde yollarsın. EPL'de falan ne oyuncular taşlanıyor hocam.. La Liga'da da öyle. Ronaldo, Bale gibi adamlar yuhlanıyor. Sow'a yansıtılan bir tribün baskısı, saygısızlık görmediğimden böyle diyorum zaten.

    En iyi adam bile eleştirilir ama belli bir saygı çerçevesinde.
  •  [Fenerbahçe 2015/2016 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu
  • "İsyan, Fenerbahçe'nin genlerindeki en kuvvetli DNA'dır. Her şey değişir, tek değişmeyen bu inattır. Bunu önce işgalciler öğrendiler. Bundan sonrası için de sıraya girdiler." | Selçuk Yula.
  • Sakin olun beyler. Takım daha alışma surecınde. Rahat. Yıllarım takımı Barcelona dagıldı.

    O zeminde o nemde sıcaklıkta top oynamak topla oynamak isteyen,teknigi yuksek oyuncuları zorlar. Nanıye giydirmeyin hemen. Halı sahada oynamaya da benzemez.

    Fergusonun elinden çıkan oyuncu Nanı. Akıllı olun almıyım aklınızı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sow u çok severdim fakat bu sene sempatisini kaybetti. Hala bu takımın futbolcususun sonuçta, bu takımdan aldığın para ile geciniyorsun. Çıkıp aslanlar gibi mücadeleni yapacaksın.

    Morinhou nun basın toplantısında bir sözü vardı. Muhabir takım yorgun mu dedi? Morinhou da yorgun olmak icin bir sebep yok, akşama kadar madende çalışıp evine anca ekmek parasını goturebilen baba yorgundur demişti.

    Para almaya gelince profesyonel olan futbolcular işlerini yapmaya gelince de profesyonel gibi çalışıp işini yapacak.

    Bazıları Sow secde ediyor diye zoruna gittiği belli, hep oradan vurmak istiyor çünkü. Webo gol attığında haç işareti yapardı hiç rahatsız olmazdım fakat bazıları adam secdeye gidiyor diye rahatsız oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emenikeyi özleyenler ? demişim 7 tane - gelmiş

    vefasızlar sizi be zamanında emenikeeeeeeeee diye ekran başında zafer naraları atmayı biliyordunuz ?

    yeter artık şu adamı sevmeyenler lütfen beni bloklasın
  • Bu vitor pereira ile nasıl iletişime geceriz ? Elinde mükemmel bir kadro var gidiyor diegoyu sol kanata koyuyor , nani bir sağda bir solda ve naniye içeri git diyor bu adam kanat oyuncusu !
    Caner bek , sen bu adama içeri gir naniye ona buna içeri gir dersen böyle rezalet bir oyun oynarsin.
    Sırf vatandaşın diye terörist tipli meirelesi oyuna alirsan ne hücumda ne savunma da fayda sağlar SAT GİTSİN.
    Fiziken sahada ruhen dışarda olan sow'u niye oynatiyosun ? Adam zam istiyor sözleşmesi seneye bitiyor koy gitsin tekmeyi.
    Kenarda alper gibi hem orta ofans oynayabilen hem kanat oynayabilen genç bir oyuncu varken sowun da meirelesinde formayı almasina deli oluyorum.
    Ama bu sistem atromitosa bile sokmediyse yarın obur gün club bruggeden bile 8 tane yersin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a sporda gördüm hulk için görüşmeye bıyıklı zenite gitmiş şaka mı bu ?
  • 12 numaradan

    quote:

    Radyospor da saat 17:20 sularında bir röportajda italyanca konuşan bir kişi ve radyospor sunucusunun yaptığı konuşmada Lavezzi 10 milyon euro karşılığında Fenerbahçe ye transfer olacağını henüz sözleşmenin kaç yıllık olduğunu bilmediğini ama fenerbahçe yıllık 4 milyon euro üzerinde bir ücret teklif ettiğini tarafların anlaştığını belirtti. İnter de yakından ilgileniyormuş fakat fenerbahçe kadar yıllık ücret vermiyormuş. Radyospor dan duyduklarım ve aklımda kalanlar.
  • 
Sayfa: önceki 31813182318331843185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.