Şimdi Ara

Fener'in attığı 2 gol de gol değil ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
1
Favori
3.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yine mi?
  • Yuh

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: De La Conte

    Evet böyle. FB bizden daha iyi oynadı demiyorum. FB bizden kat kat iyi oynadı. Maçı sonuna kadar hakettiler ama attıkları gollerin 2'side haksız yereydi. Ha o goller atılmasaydı yine atarlarmıydı evet atarlardı.

    1.Gol'de Chedjou'nun ayağı kaydı , penaltı falan değil hakem oyunu devam ettircekti ama chedjou'yu uyaracaktı. Adamın eline falanda gelmiyor dirseğine çarpıyor.

    2.Gol'de yeni ofsayt kurallarına göre yanlış hatırlamıyorsam ofsaytta olan oyuncu hareketlenmediyse oyun devam eder.Ama topa doğru birkaç adım atarsa o pozisyon ofsayttır. Emenike hareketleniyor, webo dur ben alırım dercesine elini kaldırıyor.Yerden orta açıyor GOL!

    Ayrıca bizim penaltımızda Chedjou'nun penaltısına benziyor.

    FB haketti iyi oyun oynadı ha böyle ha şöyle farketmez.

    hacam bak yukarıya rakibi edebiyle takdir etmek diye konu açtım.neden kaybettiğiniz her maçtan sonra fenerbahçenin golleri gol değil,aziz yıldırım şike yaptı,bizim zaten uefa kupamız var sizin yok gibi mesmenetsiz yorumlar yapıyorsunuz.lig tv de buz gibi penaltı olduğunu hakem hocaları da söyledi.lütfen kazanana biraz saygı




  • Açıkçası şu ana kadar Fener'in oynadığı maçlarda Fener'e gol attırmak için elinden geleni yapan hakemleri gördükten sonra bu maçın hakemi kötüydü diyemiyorum.Maç'ın sonunda Gs 1-0 önde olsa maçı hakem en az 5 dakika uzatırdı.Eminim.
  • Değişmez kaderin 14 senedir, aynı avuntuların, ben seni her kasım sev6iyle kucaklarım.
  • yeter artık ben bunları konuşmaktan bıktım. çünkü her sene bizim yenmemiz için 20-30 pozisyon geliştirmemiz gerekiyor. ama fenerin yenmesi için pozisyon bile geliştirmesine gerek olmuyor. evet yıllardır bu derbilerde çok ballılar. sürekli bir şekilde gol atıyorlar. birinin bacağı kayar eline çarpar, biri orta sahadan atar, ötekininki iki kişinin bacağının arasından geçer, sonra maç boyu rakibi ceza sahasına hapset, adamlar 2 şut, 2 gol 2-1 bitirsin.....

    yani yeter artık bıktım bu sürekli derbi muhabbettinden, içerde de dışarda da ballılar işte bu kadar...
  • Bu yaz Ligtvde bir programda değişen futbol kuralları ile ilgili bilgi verdiler. Ofsayttaki futbolcu topa temas etmediği sürece ofsayt yok. Başka izleyen bar mı o programı? Gol temiz yani

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Eline gelmiyor, dirseğine çarpıyor."

    Daha neler görecek forum kimbilir?
  • FIFA’nın futbol oyun kurallarıyla ilgili birimi IFAB,ofsayt kuralıyla ilgili bazı değişikliklere karar verdi.Ofsaytın yorumlanmasının “rakibi engellemek ve avantaj kazanmak” ile ilgili kısmındaki değişiklikler Temmuz 2013′ten itibaren geçerli olacak.

    Yapılan bir değişikliğe göre, bundan böyle ofsaytalanında yer alan ve topa müdahale etmese de rakibin dikkatini dağıtan oyuncular ofsaytta sayılmayacak. Halen geçerli olan kurala göre bir oyuncu ofsayt alanında yer alıyorsa, topa dokunmasa bile rakibin dikkatini dağıtıcı bir hareket yaparsa ofsayta düşmüş oluyordu.



    Görüldüğü üzere kural değişti. Gol nizami oğlu nizami.
  • Penaltı net penaltı. Offside net offside.
  • fıfa 14.kurala göre ofside değil beyler pasif bölgede Emenike zaten yorumcularda ofside değil dediler.
    İlk penaltı tartışılır mı bilmiyorum ama Topal'ın ki aşırı acemiyceydi o kadar iyi maç çıkardı bu tecrübeye yakışan bir savunma değildi.Gs'nin net penaltı Fb'nin %80 falan.
  • Penaltı penaltı, 2. gol de ofsayt değil. Ha ofsayt verse itiraz edilir miydi, edilmezdi büyük ihtimal. Ama kurallara göre değil
  • Bu seneki ofsayt kural değişikliği. Fotoğrafı ekim ayının ilk haftası yada 2. haftasıydı sanırım Ankara il hakem seminerinde bizzat kendim çektim. Eğitimi veren Uefa gözlemcimiz Murat Ilgaz.
     Fener'in attığı 2 gol de gol değil !
  • 2 penaltı da fenerin 2. golü de doğru.Maçı hak ettiler ama ne yalan söyleyeyim hayatımdan resmen 2 saatimi çaldılar.En son 0-0'lık Eskişehir deplasmanında bu kadar sıkılmıştım.Hadi biz gol pozisyonuna giremedik anladım da Fener de doğru düzgün pozisyona giremedi.Bari oyuna Sabri girseydi de itiş kakış olsaydı eğlenirdik
  • bana göre 2. gol traktörün hareketlendiği için ofsayt olması lazım.
    hareketlenmese problem yok. ofsayt olduğunu bildiği halde hamle yaptı dana .
  • çedju penaltı ama tamamen şans. ayağı kayıyor orada kaymasa sıkıntı yok haydi kaydı diyelim fenerli oyuncu 1sn geç pas verse o arada çedju toparlar oda olmuyor her şey üstüste biniyor ve şak beleş penaltı. büyü var arkadaş
  • 1. gol buz gibi penaltı bence

    fakat 2. gol ofsayt

    fakat o maçı sabaha kadar oynasak kg yok oynanır
  • Ofsayt yok.Marcus amca ne diyorsa doğrudur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam ele değil dirseğe çarpıyo dedi ya :D

    daha futbolun temel kurallarını bilmiyo bi de gelip konu açmış:D

    bu forum daha kimleri görecek bakalım....

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fener haketti evet.. F.Hocanın transferleri unutulmamalı , bu defans oyuncularını o aldırdı , defans kurgusu ne kadar zayıf takımız görünmeli. Mancini ne yapsa bence kafasındakini oynatamaz cünkü defans oyuncuları yeterli değil..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.