Şimdi Ara

FELOLE MARKALI ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞINDA İNDİRİMLİ FIRSATLAR (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
583
Cevap
19
Favori
37.102
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • m.hüseyin kullanıcısına yanıt
    Beğenmenize çok sevindik, sağlıklı günlerde keyifle tüketmeniz dileğiyle.
  • Merhaba herkese, 30 büyükşehirde bu gece itibariyle uygulanacak sokağa çıkma yasağı nedeniyle bugün saat 15.00'dan sonra gelen siparişler pazartesi günü kargolanabilecektir. Gün içerisinde 15:00'dan önce gelen tüm siparişler seçilen kargo şirketine göre kargolanmıştır.

    Siparişleri ulaşan müşterilerimizden geri dönüşleri bekliyoruz, sağlıklı bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle. İyi akşamlar.
  • Felole kullanıcısına yanıt
    Öncelikle sorularıma verdiğiniz cevaplar ve geri dönüşler için çok teşekkür ediyorum.Dün sipariş ettiğim ürünler elime ulaştı.Şiselerin kargo koruması çok hoşuma gitti,bence kırılmaları mümkün değil.Sipariş verecek arkadaşlar şişe mamulleri için çekinmesinler.Yağlara gelince,sadece erken hasatın tadına bakabildim ve hoşuma gitti diyebilirim.Olgun hasatlar için elimdeki yağlar bitince bakacacağım.Geleceğinizin iyi olması temennisi ile tekrar ilginize çok teşekkür ediyorum.
  • rebanuba R kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ürünleri beğenmeniz bizi çok mutlu etti. Tavsiyeniz ve geri bildiriminiz için teşekkürler, sağlıklı günlerde kullanmanız dileğiyle. Afiyet olsun.
  • Soyle bi sorun var neredeyse tüm butik zeytinyaği ureticilerinden zeytinyagiyla zeytin aldim ,zeytinyaglari ust düzey ama zeytinleri genelde tuzlu ve cokda begendigimi söyleyemem ,neredeyse tamamina yakini ,bunun neden böyle oldugu konusunda bi fikrim yok yaglari en üst seviye ama zeytinlari siradan kuru etsiz ,bu arada simdiye kadar en cok begendigim rastgele bi marketten aldigim bi zeytindi baytek diye bi zeytin boyali olabilir cunku simsiyahti ,lakin cok guzel bi zeytindi
    sanirim ceşidi farkliydi
    Bu arada bugun siparis verdim numune zeytin koyacaktiniz acaba az tuzlu çiktimi ? Ismim zeki



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zemajestik -- 11 Nisan 2020; 20:48:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zemajestik Z kullanıcısına yanıt
    Merhaba Zeki Bey, zeytinimiz genel olarak beğeniliyor, boyut olarak ideal, lezzetlidir ve kuru da değildir. Siparişinize numune olarak da ekleyelim.

    Az tuzlu zeytin henüz satışta değil, ambalaj ve etiketleme işlemleri devam etmektedir. Siparişiniz ve ilginiz için teşekkürler. Afiyet olsun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aslinda numune gönderimini bazi firmalar maliyet acisindan yapmiyor ,düsunsenize numune nerden baksaniz 50 -100 gr gelir ,paketlenmesi icin extra zaman ve iscilik ,gunde 30 siparis gelse 1,5 2 kg zeytin yapar buda firmaya maliyet ,göndermeyen firmalarida kınamamak gerekir cunku ulkemizde para kazanmak cok zor ,maliyetler vergiler giderler cok fazla ,su zor zamanlarda anladık ki tarimin üretimin ulke icin ne kadar önemli oldugunu, üretemeyen ulkeler ciddi gida tedariki icin calisiyor ,mesela avrupa gida uretemedigi icin tedarikci ariyor ,neyse konuyu dagitmayalim ,konumuz zeytinyagı ve bu yagin su anda altin gibi değerli oldugu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sormayi unuttum ,erken hasat filtresizmi ? Filtresiz yag acildiktan sonra 3 ay icinde tuketilmek zorunda mi ?bozulma olqbildiginden bahsediliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet, yaklaşık bir saat önce ben de 4’lü natürel sızma aldım.
    Yılların altınvadi kullanıcısı olarak bu kez satıcının samimi kampanyasına güvenerek sipariş geçtim. Mutlaka altınvadi’den farklı bir lezzeti olacaktır. Bir tanesi nazilli yani güney, diğeri kuzey ege. Eğer almayı düşünenler var ise satıcının dürüst ve samimi olduğunu düşünerek alışveriş edeceklerdir. O zaman mümkün olduğunca çoklu pakete yönelmek hem sizin hem de satıcı için iyi olacaktır.
    Şimdi marka ismi vermeyeceğim ama butik olark başlayan bir hatay markası vardı bilenler bilir. İlk çıktığında muhteşem bir tadı vardı. Ancak ne zaman ki seriye geçti hacmi büyüttü işte o zaman kalite fark edilir derecede düştü.
    Sayın felole aynı hataya düşmezsiniz umarım. Ödün vermeyen bir politika izlemenizi temenni eder başarılar dilerim.

    Not: bu ileti forumdaki geridönüşlerin genelinin iyi olması hasebiyle yazılmıştır. Herhangi bir tanışıklığım yoktur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • zemajestik Z kullanıcısına yanıt
    Tamamen katılıyorum size Zeki Bey. Biz numune konusunda elimizden geldiğince göndermeye çalışıyoruz. Ama dediğiniz gibi maliyetleri düşünerek en azından 1 LT deneme ürünüyle kimsenin bir şey kaybetmeyeceğini düşünüyorum :)

    Biz açıklamada da yazdığımız gibi, daha çok kişiye ulaşabilmek adına bu kampanyayı organize ettik. Amaç burada para kazanmak değil, insan kazanmak, markamızın belirli bir kalite algısının oluşması ve her zaman aynı kalitede ürünü sunabilmek kitlemize.

    Üretim konusunda, tabi ki, üretmeye devam etmek için de para kazanmak gerekiyor. Maalesef üreticimiz zor durumda pek çok bölgemizde. Sipariş vermek isteyen ve öncesinde bizimle telefonda konuşup güven unsurunu haklı olarak arayan müşterilerimize hep şunu söyledim. Ahlaklı ve güvenilir satıcıların olması için müşterinin bazı noktaları zorlaması lazım. Gerek telefonla arayarak gerekse de mail atarak. Dolayısıyla tüketicinin burada adeta çürükleri ayıklayarak iyi üreticilere destek vermesi gerektiğini düşünüyorum. Bugün 70 TL'ye de zeytinyağı alabilirsiniz hem de kargo dahil. Ancak bunun piyasa şartlarında ne yağı olduğunu ancak hileli ürün yapanlar bilebiliyor. Ama gerçekten sağlığını önemseyen daha bilinçli bir kitleye ulaşmış olduğumuzu görüyorum ve bundan inanılmaz mutluyum.

    Bir üreticinin ürününü anlatması ve bunu farklı bir bölgeden birisine göndermesi karşılığında bir teşekkür telefonunun gelmesi veya iyi bir yorumun yapılması paha biçilemez. Bu, inanın işini her şeye rağmen dürüstçe yapmak isteyen insanlara enerji ve mutluluk veriyor. Burada olan ve katkı sunan tüm arkadaşlara teşekkürler gerçekten.




  • zemajestik Z kullanıcısına yanıt
    Erken hasat yağımız filtresizdir. Belli bir süre sonra şişelerin ve tenekenin dibinde posa oluşacaktır. Zaten yoğunluk ve renkten de bunu anlayabilirsiniz ürün elinize geldiğinde.

    Aslında o tarz bir tüketim tarihi vermek yerinde olmaz. 3 ay çok kısa bir süre. Filtresiz olması sadece belli noktada asit oranının artmasına sebep olabilir, örneğin güneşin altında bekletirseniz daha çabuk bozulur elbette. Filtresiz zeytinyağı kötü koşullarda saklanırsa filtreliye göre daha çabuk değerlerini kaybedebilir bu doğru ama koşullar elverişliyse bozulma gibi bir durum kolay kolay olmayacaktır. 8-9 ay sonra dahi kapağı açtığınızda kokunun ve aromanın büyük oranda korunduğunu göreceksiniz.
  • Bilginiz ve ilginiz icin teşekkurler ,erken hasadi yemeklere kullanmak aslinda cok mantikli degil ama biz genelde salataya yemege herseye ayni yagi kullaniyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklima geldikce yaziyorum biraz sohbet babında ,zeytinyagi fiyatlari neredeyse 3 yildir hemen hemen hic artmiyor 5 litre yagi iyi hatirliyorum marka vermem ne kadar dogru bilmiyorum ornek vermek icin kristal kirmizi teneke 3 yil once 120 tlden aliyordum , bu yaz kampanyada 118 tlden satiliyordu ,su anda normal fiyati 150 tl , yani yilda 10 tl cok cuzi ,
    Biz tüketici olarak memnunuz ama ureticinin durumu nedir bilmiyoruz , uretici icinde durum zor biraz zam yapsa alan yok düsuk verse kazanamiyacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilker3581 İ kullanıcısına yanıt
    Güveniniz için teşekkürler. Tavsiyeniz için de sağolun. Çok haklısınız bu konuda. Ölçek büyüdükçe kaliteden ödün verilebiliyor. Dikkat edeceğiz buna
  • zemajestik Z kullanıcısına yanıt
    Bir olgun hasat bir erken hasat alarak kullanım yapabilirsiniz. Yemekler için natürel birinci de kullanılabilir. 1 litreliği var ama 5 litresi henüz yok. 5 litrelik natürel birinciyi de ürün gamına eklemek istiyoruz yakın zamanda. Hem fiyat olarak daha geniş bir kitleye hitap edebiliyor. Hem de yemeklerde kullanım için çok daha ideal.
  • zemajestik Z kullanıcısına yanıt
    2011-2012 yıllarında 10-11 tl gibi bir litre fiyatlarından bahsediyorduk ancak son birkaç yıldır dediğiniz gibi çok fazla oynama yok bu tabi ki genel giderlerle alakalı. Bir çok şey arttığı zaman zeytinyağına da yansıyor.

    Üreticinin işi evet bu noktada daha zor. Çok fazla piyasa değerinin altına satan mevcut. Hileyi meslek edinmiş kişiler çok fazla. Bu sebeple tüketici 80 tl ye falan yerden alabiliyorum diyor, tekrar bütün maliyetleri anlatmak açıklamak zorunda kalıyoruz. Bu gibi fiyatların mümkün olamayacağını izah ediyoruz ama toplumsal bir bilinçlenme yok maalesef bu konuda. Fiyat ucuz olunca sağlık ve kaliteyi ikinci plana atıyor bazı tüketiciler.
  • Sipariş Tarihi : 13.04.2020 11:34:01
    Sipariş No : 13042020113114-HGQ

    Bugün kargo yapabilirseniz memnun olurum
  • akin9934 kullanıcısına yanıt
    Siparişinizi aldık, bugün kargoya verilecektir teşekkürler afiyet olsun.
  • Haftasonu ve bugün verilen tüm siparişler kargolanmıştır.

    Ürünlerini teslim alan tüm müşterilerimizden olumlu/olumsuz geri dönüş mutlaka bekliyoruz. İlginize teşekkürler, afiyet olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felole -- 13 Nisan 2020; 18:0:20 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.