Şimdi Ara

fedakarlik, nereye kadar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • fedakarlik bizim toplumuzda en büyük erdemlerden biri sayilir. fedakarlik istenmeyen durumlara bilerek ve isteyerek katlanmaktir. peki nereye kadar?? insanin kendisinden cok büyük ödünler vererek bazi seylere katlanmasi dogrumudur? o zaman hala insan kendisi olarak kalabilirmi? yoksa fedakarlik dedigimz seyleri aslinda biz kendimiz icinmi yapariz. bazi seylerden vazgecemedigimiz icin...



  • nacizane fikrim:fedakarlıklar; sunulan insanı olumsuz anlamda etkileyebilir...belki hazıra konan belki biraz korkak yapabilir.
    ve kısa olarak insan herzaman kendini düşünür bencillik en küçük haliyle bile bulunur insan bünyesinde
  • bence fedakarlıklarımızı biz istediğimiz için yapıoruz
    vaz gecemediğimiz için katlanıyoruz ve onu olduğu gibi kabulleniyoruz
    bence bu cok güsel bişey ama bunun insanı değiştireceğini hiç sanmıyorum :)
  • fedakarlık.. Gunumuzde toplumsal bazda en cok ıhtıyacımız olan sey olasada, bireysel bazda dusunursek; bi manada insanın kendi vazgecemedikleri icin yaptıgı(yanı kendı mutlulugu adına yaptıgı) dogrudur, ama fedakarlık bazende mukafatı bu dunyada beklenmeden yapılanı vardır kı onu karsınızdakı muhatabınız icin diil o fedakarlıgınızın karsılıgını gercekten verebilecek olan tek gucun Allah'ın (CC) rızasını kazanmank ıcın yaparsınız, aksi takdirde muhatabınızdan karsılık goremedgınızde buyuk uzuntu duyabılırsınız..
    Birde fedakarlık olarak gordugunuz seyler gercekten fedakarlık mıdır yoksa size ve cevrenıze zarar veren bir halden kurtulmak mıdır oda bilinmez..

    bu aralar cok karmasık msj yazmaya baslamısım nedense neyse... annayan anlasın okadar..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: nil ay

    fedakarlik, nereye kadar?



    sonuna kadar
  • fedakarlığı yapacağınız kişiye göre değişir fedakarlığın anlamı...
    mesela benim hayatımda öyle birisi var ki benim için çok büyük fedakarlıklar yaptı...benim O"na yapacağım fedakarlığın sınırı yoktur...
  • fedakarlık konusu açılınca aklıma direk askerler geliyor. çünkü onlar hayatta hiç tanımadıkları ve tanımayacakları insanlar için hayatlarını feda ediyorlar. bunun ötesi yoktur..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.