Şimdi Ara

FDD YGS Kimya Soru Bankası Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu kitabı alıp çözen vardır muhakkak. YGS kitabı olmasına rağmen, mesela atomun yapısı konusunda bile fazla detaylı sorular var. Atoma ait baş kuantum sayısı hariç başka bir sayı görmemiştim şimdiye dek, burada ıvır zıvır bir ton şey soruyor(orbital kuantum, manyetik kuantum gibi). Üstüne ışınların dalga boylarını, frekanslarını soruyor. Baya baya LYS fiziğin ileri konularını içeriyor gibi. Müfredata bakıyorum, atom konusu 10.sınıfa alınmış. Bu tuhaf konuları içeriyor galiba. Sizin beklentiniz nedir? Acaba tutup sorarlar mı diye yemeye başladım kendimi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Lich -- 21 Şubat 2012; 15:40:33 >



  • ağır konular değil. kitap süper bence. onu bitir daha da kimya çalışma ygsden. tabi içinde ağır sorular var. ayrıca kuantum syıları sınavda gelebilir maalesef :( ben elimdeki tüm kimya kitaplarını bıraktım. geçen hafta aldım sınava kadar bitireceğim.
  • Saol dostum. Eninde sonunda onları da çalışacaktık zaten. Şimdiden halledelim kafa rahat olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Lich

    Bu kitabı alıp çözen vardır muhakkak. YGS kitabı olmasına rağmen, mesela atomun yapısı konusunda bile fazla detaylı sorular var. Atoma ait baş kuantum sayısı hariç başka bir sayı görmemiştim şimdiye dek, burada ıvır zıvır bir ton şey soruyor(orbital kuantum, manyetik kuantum gibi). Üstüne ışınların dalga boylarını, frekanslarını soruyor. Baya baya LYS fiziğin ileri konularını içeriyor gibi. Müfredata bakıyorum, atom konusu 10.sınıfa alınmış. Bu tuhaf konuları içeriyor galiba. Sizin beklentiniz nedir? Acaba tutup sorarlar mı diye yemeye başladım kendimi.

    Atom yapısı ygs lys konusu.O kitap ygs lys ya.Kuantum fln lys kısmı 10.sınıfta gösterildi.Ve bu seneki lys kimyanın bankosu.Yani 1 soru kesin var lys de.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.