Şimdi Ara

FD6 civic klima sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba değerli forum üyeleri ve bir okadar değerli hondacı kardeşlerim.

    120 km ile normal giderken klima açılması durumunda gaza basıldıgında motordan kulak çınlaması gibi bir ses çıkıyor gazı kestiğinde kesiliyor aracı ben kullanmadım ama önde oturdugum için ses çok rahatsız edici korkudan klima kapalı yola devam ettik.Br sonraki seyirde araba çekişten düştü klima açıkken sürekli dip gaz yapman lazım bu seferde devir çevirdiği için gene klima açıkken kulak çınlaması gibi ses çıkıyor bu neden olabilir yani bu her seferınde böyle olucaksa çok kötü bırsey.



  • klima kayışı patinaj yaptığı için o ses geliyor olabilir
  • Hocam daha açıklayıcı olurmusun normal şartlarda bu sesi başka araçlar yapmıyor yada ben duymadım keyıfli yolculuk olmuyor ama
  • konuyla ilgili teknik bilgim çok fazla değil ama şöyle anlatayım,

    geçen gün triger değişimi yapıldı aracıma trigerle birlikte sökülmüşken klima direksiyon vs bütün kayışları değiştirttim. şimdi direksiyonu sola veya sağa tam olarak dönderdiğimde benimde ses geliyor. ustamın bana söylediği kayışlar tam olarak sıkıştırılmadığı için kayış takılı olduğu çark üzerinde patinaj ediyordur dedi.

    siz bi sanayide güvendiğiniz ustaya gösterin eğer dediğim gibiyse masrafının çok olacağını düşünmüyorum. ama ustaya güvenmiyorsanız 3-5 farklı yer dolaşmanızda fayda var. Size olmayacak fiyatlar çıkarıp sorununuzu da çözmeyebilirler.
  • Hocam teşekkür ederim üşenmeden yazdıgın için hafta içi servise uğrayacagım navigasyon için o arada yaptırırım iyi geceler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.