Şimdi Ara

FC Schalke 04 Taraftarları ⚒ Wir leben dich! ⚒ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
706
Cevap
1
Favori
17.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • inanılmaz doğranıyoruz şimdide net kornerimizi vermedi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wirlebendichh -- 21 Aralık 2019; 19:15:39 >
  • rezalet bir hakem performansı 2 puanımız daha çalınıyor
  • 2 kez penaltı kullanılan,1 kez VAR devreye giren, oyuncu değişikliği olan, üç gol olan devrede maçın sonuna üç dakika eklediler şaka gibi :D.
  • Ahmet Ozan Suat takımın tüm yükünü çekiyorlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maça bakarsak Kenny ve Mascarell gerçekten hiç odaklanamadı maça. 2-2'den sonra Mascarell'in Ahmed Kutucu'ya attığı mükkemmel pas harici çok işlevini göremedim. Belki ben hakemin performansına kızarken farketmemiş olabilirim ama gerçekten iyi değildi.

    Miranda maalesef bu takım seviyesinde bir oyuncu değil. Oczipka o bölgede gerek yaptığı ortalarla gerek yaptığı koşularla ileri çıktığımızda çok yardımı dokunuyordu. Miranda'ya top gelince tıkanıyor o bölgede. Yandan az farkla auta çıkan şutu var Miranda'nın belki o gol olsa performansı değişebilirdi ama olmadı zaten yaptırdığı penaltı ayrı bir şey.

    Freiburg aldığı 2 penaltı sonrası kendini ceza sahasında yere bırakmaya devam etti hakem hiçbirine sarı kart çıkarmadı. Ayrıca Suat'ın yüzüne aldığı darbe var rakip ceza sahasında o pozisyona çalınmadı. Streich'e azda olsa saygım vardı ama bu maç itibarıyla bitti. Resmen penaltı almak için çalışıpta gelmişler. Başarılıda oldular zaten haketmedikleri puan aldılar.




  • BoJack Horseman kullanıcısına yanıt
    Gol yollarında öyle hocam bir de Harit ve Raman'ı ekleyelim yanlarına. Transfer şart
  • Alexander Nübel has told Schalke he wants to leave next summer on a free transfer, according to WAZ. He had been heavily linked with Bayern Munich.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Confirmed: Alexander #Nübel will leave FC Schalke 04 at the end of the season.

    #s04 

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne olursa olsun 2. yarıda kalede Schubert görmek istiyoruz. Tavrımız net
  • Schalke de acikladi.Munihe gidiyor sanirim.Bize gelecegi iddialari da var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51A1FC2AA -- 22 Aralık 2019; 13:23:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuncuyu ücret farketmeden devre arası elden çıkarmalıyız. Eğer kendisi gitmek istemesse ya gidersin ya da devre boyu yedek oturup taraftardan hakaret yersin seçenekleri sunulmalı. Elimizden kayıp giden kaçıncı oyuncu belli değil. Sert olmadığımızdan dolayı rahatça gidebiliyorlar.

    Bundan sonrasını merak ediyorum. Zaten taraftar ona stadta hakettiği cevabı vericek ama aynısını kulüp içindede istiyoruz. En azından sonrakilere ders olur.

    Yine de kadar kızsam da kendisine bu kulüp için verdiği emeklere teşekkür ederim. Yollarımızın bir daha kesişmemesi dileğiyle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wirlebendichh -- 22 Aralık 2019; 13:41:34 >
  • Evet herkes Bayern'e gidicek diyor ama Leipzig haberleride çıktı. Leipzig kış transfer döneminde teklif yapmak isterse yapsın fiyatı çokta önemli değil. Tottenham'da ilgileniyordu ama oyuncu Almanya'dan dışarı çıkmak istemiyor sanırım.
  • According to Sport 1, Michael #Gregoritsch is said join #Schalke 04 this winter.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wirlebendichh

    Evet herkes Bayern'e gidicek diyor ama Leipzig haberleride çıktı. Leipzig kış transfer döneminde teklif yapmak isterse yapsın fiyatı çokta önemli değil. Tottenham'da ilgileniyordu ama oyuncu Almanya'dan dışarı çıkmak istemiyor sanırım.
    Bild, az once munihle 5 seneligine anlastigi haberini girdi.Belliydi zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayern'e gitmek için her şeyi göze almış demek ki taraftar olsun başka tepkiler olsun.En çok yandığım noktalardan biri bizim bu adama kaptanlık vermiş olmamız. Bakalım kariyer planlaması işe yarayacak mı ileriki yıllarda göreceğiz. Sırf onun için kaptanlık verdik,Fahrmann'ı kiraladık, geçen sezon fazla gol yemesine rağmen sabrettik oynamasına izin verdik, gelişmesi için elimizden geleni yaptık ama maalesef karşılığını alamadık kendisinden. Yine de tekrardan kulübümüze verdiği emeklerden dolayı teşekkür ederim.
  • Gregoritsch, 6 aylık kiralık ve opsiyonlu bonservis bedeli varmış. Sezon sonu beğenirsek kadromuza katabiliriz.
  • David Wagner will likely remove the Schalke captaincy from Alexander Nübel and will name Markus Schubert the first choice goalkeeper for the rest of the season. [BILD,🥇]

    Beklediğimiz ilk haber geldi.Çok iyi oldu bu. Ayrıca Bayern ve Nübel'in planı belli olmuş.

    The plan for Nübel is to join Bayern in the summer, train at the highest level & get to know his new club. Nübel will be number 2 behind Manuel Neuer but will regularly get game time in consultation with Neuer. And when Neuer stops in 2023, Nübel replaces him as number 1 [BILD]

    Çok saçma bir plan. Dünyanın en potansiyelli kalecilerinden olan Nübel üç yılını çöpe atmış olacak. Hatta üç buçuk yıl bizdede oynamayacak bundan sonra. Çok acele edilmiş kötü bir kariyer planlaması yazık oldu.
  • Haberler birikmiş onları paylaşalım.

    İlk olarak stoper oyuncumuz Nastasic, İtalya'ya gideceği hakkındaki haberleri yalanladı.

    Köln kalecisi Julian Krahl ile ilgilendiğimiz şeklinde haberler çıktı ancak doğru değilmiş.Belki yazın teklif yapılabilir kesinlik yok.

    Schalke see Fiorentina striker Pedro as a potential loan signing during the January window. The 22-year-old Brazilian has only made 4 substitute appearances in Serie A for Fiorentina after transferring from Fluminense. [Corriere dello Sport,🥉]

    Bu sezon sadece 4 maçta forma giymiş ancak ben kiralanmasını isterim çünkü hem Skrbyzski gidiyor hem de Uth'un gitme ihtimali var. Sadece Gregoritsch transferi yetmez.

    Schalke are interested in Juventus centerback Merih Demiral. Supposedly, Schalke can offer Demiral more consistent playing time than he has gotten so far at Juventus. [Tuttosport,🥉]

    Merih gelirse gerçekten çok iyi olur. Şu sakatlıklardan bunaldığımız noktada ilaç gibi gelir. Sane'nin olmayışı çok yakmıştı bizi onun dışında Stambouli ve Nastasic var ancak bu iki oyuncununda sertliği bana yeterli gelmiyor. Sane'nin sakatlığı hem sürüyor hem form tutması uzun sürücek. 6 aylık kiralamak hem Juventus'un işine hem bizim işimize gelir umarım gerçekleşir.




  • Hoffenheim will activate the option to buy in Sebastian Rudy's loan agreement. Hoffenheim will pay Schalke a fee of €6m to make Rudy's move permanent. The deal only needs to be formalised at this point. [Kicker,🥈]

    Gerçekten tam bir hayalkırıklığı Rudy. Geçen sezon Rudy yerine o parayla başkası alınsaydı ne değişirdi diye düşünmüyor değilim. Gerçekten berbat bir performanstı. Hele o Bayern Münih deplasmanı bardağı taşıran son damla oldu. 10 milyon euro zararla Rudy konusunu kapatıyoruz.

    1. FC Köln have Schalke forward Mark Uth as their top attacking candidate this January. Uth is scheduled to undergo an MRI on his adductor on Monday, and if the results are positive, Köln want to sign the 28-year-old. If negative, any potential deal is off. [Bild,🥇]

    Umarım sonuçlarda her şey pozitif çıkarda köln'e transfer olur. Büyük bir hayal kırıklığı en azından buna bonservis vermedik diye moral düzeltiyorum.

    Moved further down the pecking order by the arrival of Michael Gregoritsch, Steven Skrzybski's loan with option to buy to Fortuna Düsseldorf is "taking shape". Meanwhile, Fabian Reese has reportedly drawn interest from Holstein Kiel and EFL Championship clubs. [Bild,🥇]

    Skrzybski'den kurtulmalıyız gitmesi lazım. Reese'de ise potansiyel var umarım gittiği yerde kendini geliştirir.




  • 📰
    @CorSport
    : Milan have decided to let striker Krzysztof Piatek join a German club in the January transfer window.

    Acaba biz mi leipzig mi ya da hertha mı çok merak ettim. Keşke biz olsak ama hiç sanmıyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wirlebendichh -- 31 Aralık 2019; 2:56:25 >




  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.