Şimdi Ara

FC Schalke 04 Taraftarları ⚒ Wir leben dich! ⚒ (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
706
Cevap
1
Favori
17.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Rangnick, Schalkenin beni ilgilendirmedigini soylersem, yalan soylemis olurum, demis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fena umutlandım ama sonrasında manuel baum ile ilgili haber görünce moralim bozuldu. umarım Rangnick gelir.

    Ayrıca RB Leipzig maçında takımın başında Norbert Elgert olacak.
  • Wagner çöpünden kurtulmuşsunuz nihayet. Bu sezona başlaması büyük hataydı zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wagneri çok geç kovmuşlar.Transfer dönemi bitti bitecek.Yeni hoca gelecek, kendi takimini kuramayacak.
  • Schalke have contacted Manuel Baum and Dimitrios Grammozis as potential managerial candidates. There is an additional, unknown third candidate. [@Sky_Dirk]

    Former Schalke captain Benedikt Höwedes has weighed in on Schalke's managerial hunt.

    "I would be happy if Ralf Rangnick comes back. He has been successful at Schalke and knows the club. He is a footballing expert who can build something. That would be a fine move." [WAZ]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3. aday van Bommel'mış.PSV'de son zamanlarda batırdı ama Rangnick olmayacağına göre van bommel olsun derim.
  • wirlebendichh kullanıcısına yanıt
    Ben olsam yazın Wagner kovup Roger Schmidt'i getirmeye çalışırdım. PSV kaptı. Marcelino iyi bir tercih olabilir ama Almanca takıntısı sizinkilerde de var mı bilemiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Schalke's new manager will be officially announced tomorrow morning. They will then lead their first training session in the early evening. [@Sky_Dirk,🥈] #S04

    At Schalke, a 7-man task force will decide the next manager. The task force consists of team manager Sascha Riether, technical director Michael Reschke, psychologist Sascha Lense, analyst Lars Gerling, Huub Stevens, Alexander Jobst, and chairman Jens Buchta. [BILD,🥈]

    Board member Huub Stevens has ruled out Mark van Bommel as a managerial candidate: "Various candidates have been discussed but Mark van Bommel was not one. I also don't think he fits the profile we want. I don't think he knows the Bundesliga well enough." [Fox Sports NL]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BoJack Horseman kullanıcısına yanıt
    Evet bizde de var o takıntı. Almanca bilmeyen birini asla getirmezler takıma. Manuel Baum bu sabah Gelsenkirchen'de görülmüş açıklanır bugun yarın.
  • Manuel Baum bugun Gelsenkirchen'de görülmüş. Sanırım onun yardımcısı da eski oyuncumuz Naldo olucakmış. Ne diyelim hayırlısı olsun,işin içinde huub stevens olunca tepki veresim gelmiyor.
  • Guido Burgstaller,St.pauli'ye transfer oldu. kendisine kariyerinin devamında başarılar dileriz.
  • Schalke 04 forması giyen milli futbolcumuz Ozan Kabak, Werder Bremen maçında rakibine tükürdüğü gerekçesiyle 5 maç ceza aldı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Schalke, Baumu acikladi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk 11'imiz


    Fahrmann,Stambouli,Sane,Nastasic,Schöpf,Suat Serdar,Omar Mascarell,Nabil Bentaleb,Oczipka,Paciencia,Mark Uth


    Glück Auf!


    3'lü savunma ile maça başlayacağız. Galibiyet beklentimiz yok,sadece ortada bir sistem oynanılmaya,oturtulmaya çalışıldığını görsek yeter.

  • Manuel Baum'un takıma etkisi ortada fakat bu oyuncu kadrosuna kim gelirse gelsin başarılı olamaz. Nerede -5 iq oyuncu mevcutsa hepsi bizim takıma gelmiş. Tüm goller oyuncuların hatası.

  • Bir oyuncuyu tutmak bu kadar zor olmamalı. Bizim oyuncular kendilerine verilen görevi unutuyor resmen neden ceza sahasında bir oyuncu boş bırakılır? Bu kadar saçma sapan gol yenmemeli. Kale zaten Allah'a emanet fahrmann şimdiden futbolu bırakmayı düşünmeli.

  • Leipzig, çok iyi oynuyor.ikinci yarida fark artacak gibi.Sörloth oyuna girse de izlesek.

  • o top o kadar kişi arasından nasıl olmo'ya gelir gerçekten anlam veremiyorum 

  • Schalke, Salzburgtan Ludewigi kiraladi.Opsiyon yok.Rudy, Hoffenheime kiralandi.Maasinin 3 milyon avrosunu Schalke odeyecek.3 milyon avrodan da feragat etti.Hoffenheimz sadece bonuslar odeyecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ligde ilk puanımızı Union Berlin maçında aldık. Manuel Baum'un takıma 3 haftada etkisi çok açık git gide daha iyi duruma geleceğimizi düşünüyorum. Takımdaki oyuncuların kendisine güvenmesi lazım belki maçı kazanabilirdik fakat güven sorunundan dolayı çekinik davrandılar,attığımız golden itibaren biraz daha iyiydi.


    Bireysel performans olarak Nastasic ve Skrzybski çok kötüydü. Nastasic kendisini kesinlikle toplaması lazım bu zor zamanımızda bireysel hataya yer yok. En azından Union maçı gibi saçma sapan yerlere topu vurmamalı,pas hatası yapmamalı. Skrzybski zaten yeteneksiz onun için söyleyebileceğim bir şey yok.


    Fahrmann,Suat Serdar,Uth harici yarınki derbi de eksiğimiz yok. Joker Schöpf keşke eskisi gibi olsa da rahat rahat Skrzybski'nin yerine koyabilseydik. Yedeklerde sonradan girecek oyuncu sayımız çok az. Derbiden genel anlamda beklentimiz 0 fakat umarım iyi bir mücadele görürüz takımdan ve en önemlisi umarım bireysel hata yapmayız.





  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.