Şimdi Ara

▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ mes que un club (2210. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
44.531
Cevap
64
Favori
1.486.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22082209221022112212
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Xavi, biz eskiye dönersek siz deliye dönersiniz mantığıyla oynatıyor resmen. Tek eksik Messi gibi bir adam, o da 100 yılda gelir mi acaba




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeraltofRiviaCiri16 -- 8 Nisan 2022; 0:55:11 >
  • Barça su an iyi gidiyor ama halen oyuncu ihtiyaçları var kesinlikle. Öyle çer çöp eski oyuncum felan diye değil marka net biri lazım, yoksa cl yada lig felan gelmez.

    En çok gelişim dembele, pedri vs gösteriyor busgets her zaman ki gibi kalite, ama dembele yada pedri olmaz ise biri bile Avrupa ligini bile zor kazanir. Bu ferran torres et mi balık mı daha anlamadım çok ham daha genç ama.

    Dembele tam star gibi duruyor şu an asist ve goller o yokken hucumda berbat oluyorlar, xavi gabi ve nico felan oynatıyor da busgets jong pedri bunlardan birini bozunca dengeler sarsılıyor.

    Birde bu frenkie daha çok süre alma hakediyor bence abu da çok çok iyi değil sonuçta.

    Daha ansu fati var ama çocuk hep sakat futbolu unutacak yazık oldu, bu dembele az daha kafa futbola verse cidden acayip iyi oyuncu olurdu ballon dor bile alabilirdi, ama hep birseyler eksik!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lewandowski ile 3 yıllık anlaşma sağlanmış diyorlar. Lewandowski Barcelonaya gidersem daha fazla bireysel ödüller kazanırım demiş. Ayrıca Bayernin sözleşme uzatmaya şimdiden yanasmamasi lewayi kizdirmis. Zannımca bayernde haaland yarışına katılacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SïmônAdebïsï kullanıcısına yanıt

    Adam tüm ödülleri sildi süpürdü, daha ne ödül kazanacaksa. Katalan medyasinin saçmalamasi. Yaşi da 34e gelmiş. Bunlar bu kafaya erişmek için ne kullaniyorlarsa harbi merak ediyorum.



    Bayernden vergiyle 25 aliyormuş, 5i bonus. Sözleşmesi de 2023te bitiyor. Lewandowskinin menajeri 35-40 milyon maaş ve 2 yillik daha sözleşme istiyormuş. Haliyle Bayernde 2023te 35 olacak adama bu sözleşmeyi vermeye yanaşmiyor.


    Barça haberleri için Zahavi yaptiyor diyorlar twitterda.Bende öyle düşünüyorum. Villareal maçi öncesi bu haberlerin 4-5 yerde çikmasi tesadüf olamaz. Almanyada Skyda çikmiş mesela. Zahavinin Almanyada işlerine bakan adam Skyda çalişiyormuş önceden diyorlar.


    Kisaca, Villareal maçi öncesi Bayerni tutuşturalim demişler. Bakalim Bayern bu oyuna gelecek mi? Ben olsam hem Lewayi hem de Mülleri satarim. Haalandi alirdim. Lewayi 1 sene tutup, Hlozeki alacaklar muhtemelen.





  • Kenshin12 kullanıcısına yanıt

    Bu elenmenin üstüne yollar Bayern. Zaten son bir aydır sönük kalıyordu performansı. Villarrealin kazandığı iyi oldu. Nagelsman antipatik geliyor bana.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0-3

    Frankfurt’a da elenmezsin!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barcelona şu an perişan durumda. Mahalleden 11 kişi toplasam Barcelona'ya karşı 20 dakika dayanırız. O derece berbat durumdalar.

  • Bu çöp kadro ile yapılabilecek her şeyin maksimumunu yaptı Barça. Fazlasını beklemek hayal olurdu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten kadro çöp düşünün takımın en iyileri busgets alba felan halen. Xavi neye güvenerek gabi mingeza ile felan başlıyor şaşıyorum, daha levante maçında bunları çıkarmıştı maç dönmüştü.

    Takımda beğendiğim Eric garcia denen çocuk gençler den, pedri felan iy ezildi bu çocuk yetenekli ama kayboluyor fizikli ve hızlı takımlara karşı.

    Dembeleye bel bağlamış takım kupa felan alamaz, birde traure denen halı saha topçusu felan aliyorlar takım bitiyor direk maçta.
    Ferran denen birine 50milyon vermişler ne özelliği var olm sonunu getiremiyor ezdiği kaptırdığı kaçırdıkları çabası gabi felan oynuyor düştüğü hale bak dup düz oyuncular.

    Messi gitti barça bitti resmen:)))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladyo38 -- 15 Nisan 2022; 0:19:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gladyo38 G kullanıcısına yanıt

    Ferran zaten sonunu getirse, City birakir miydi hocam 50 milyona?

  • Kenshin12 kullanıcısına yanıt

    Aynen pep oynatırdı rahat, 21 yaşında 22 felan da sırf ispanyol ve milli takımda oynuyor diye felan almışlardır. Ama eksikleri çok frankurt maçında lazımdı işte bunlar ne yaptı 2 çalım sonra fos ve top ezmeler.


    Seneye baya revizyon olur, xavi seneye anlaşılır:)) ama işi zor takımın dembele bence göndersinler mental bu çocuk yerlerde ya seviye yükseldi mi cort.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Messi'nin yerine oynatılan Adama Traore 38 maçta skora 4 defa katkı yapmış. Şaka değil.



    38 maçta 4 gole katkı. Messi geçen sezon 52 gol katkı yapmıştı.


    52>4

  • Messi gitti Barça bitti. Her anlamda hem de. ▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ mes que un club Adam yıllarca omzunda taşımış resmen bu leş takımı. Ara transfer döneminde yaptıkları transferler sayesinde ligde ilk dörde girdiler şaka maka. Şampiyonlar Ligi'ndeki başarılarına ise hiç değinmiyorum bile. ▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ mes que un club Ligin yarısına kadar ilk 10'da bile değillerdi ya. Messi gerçekten çoooooooook ama çok büyük topçuymuş. Adam tek başına az kalsın Prime Liverpool'u eliyordu 2019'da. ▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ mes que un club Şimdilerde Galatasaray bile kıl payı kaçırıyor elinden Barça'yı. (Şu anda dünya sıralamasında 19. olan ligin 12. sıradaki takımı) Nereden nereye ya ahaha. ▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ mes que un club 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Premier Lig takımlarına karşı Messi'nin özel bir motivasyonu var. Messi bu takımlarla resmen alay ediyor.



    ▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ mes que un club
  • Lewa bu bitmiş takıma emekli ikramiyesini almaya geliyor heralde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 🚨| When Leo Messi won the Ballon D'or 2021, Lewandowski decided that he would not be able to win it with Bayern Munich & joining FC Barcelona became his priority. @sport

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • chionophile C kullanıcısına yanıt

    Bu Katalan gazeteciler ne içiyor da böyle zirvaliyorlar, benim aklim almiyor? Adam, 34 yaşinda. Bayernde kalmak için büyük zam ve 2 yillik daha sözleşme istediğini de cümle alem biliyor. Adamin Bayernde Altintopu kazanamamasi sebebi, Altintopun 2020de iptal edilip, 2021de lobisi ve basindaki gücüyle Messiye peşkeş çekilmesi.Tüm bu gerçekler ortadayken, Bayern kadrosuna göre çok daha zayif, onun bunun artiklariyla dolu, en iyi oyuncusu denen Pedrinin büyük maçlarda yan pas ve oyunu kanatlara açmak dişinda bir şey yapamadiği bir takimla 34 yaşina gelmiş Lewandowskiyle ŞLyi kazanip, ona Altintop kazandirmak utopik bir düşünce. City ve Liverpool gerçeği var. Gerçeği yazacaksin, 3 yilik sözlşeme ve istediği maaşi veriyoruz ve bize gelmek istiyor yazacaksin. Nedir bu aşağilik kompleksini örtmek için ego beslemek. Barça, eskiden çok sempatik bir takimdi. Şimdi, en sevilmeyen takimlarin başinda geliyor. Bunun nedeni de ortada.





  • Aston Villa €20m'ya Coutinho'nun bonservisini almış.

    €135m'e al, €20m'e sat. Barça batmaya mahkum vizyonsuz bir kulüp.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ mes que un club
    ▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ mes que un clubFC Barcelonatwitter
    “Franck Kessié ile dört sezonluğuna anlaşmaya varılmıştır. AC Milan ile sözleşmesi sona eren futbolcu bonservis bedeli ödenmeden transfer edildi. Oyuncunun serbest kalma bedeli ise 500 milyon Euro olarak belirlendi.”
    https://twitter.com/fcbarcelona_tr/status/1543918001765978112/photo/1

    serie a tarihinin en iyi orta sahasını beleşe çektik miss gibi de oldu

  • ▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ mes que un club
    ▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ mes que un clubFC Barcelonatwitter
    “Andreas Christensen ile dört sezonluğuna anlaşmaya varılmıştır. Chelsea ile sözleşmesi sona eren futbolcu bonservis bedeli ödenmeden transfer edildi. Oyuncunun serbest kalma bedeli ise 500 milyon Euro olarak belirlendi.”
    https://twitter.com/fcbarcelona_tr/status/1543963935187025920?s=20&t=uxqtL2MDGr7uiEoLWCAnzg
  • 
Sayfa: önceki 22082209221022112212
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.