Şimdi Ara

▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ mes que un club (2148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44.531
Cevap
64
Favori
1.487.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21462147214821492150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BullPoweR7

    Sofascore puanlarıyla kendinizi kandırmaya devam edin fanboylar. 9.4 puanmış yav he he 20 tane top ezen adam 9.4 puan mı alacak?

    Demek bala şansa penaltıdan gol atsa 11 puan alacak  


    Tam saymadım ama 2. yarıda yok ettiği 3 tane serbest vuruş vardı, dağlara taşlara. Takımda Pjanic varken hala bütün faul frikikleri Messi kullanıyor. Yakında kale vuruşlarını, taçları filan da kullanmaya gidecek. Zamanında Ronaldo 8-10 şut çekip 1 gol atınca burada eleştiriyorlardı bu kadar şutta bu kadar gol mü atılır diye. Şimdi Messi ne yapsına dönmüş herkes. Sanki Messi 2 gol atıyor da takım 3 tane yediği için Barcelona bu durumda.


    Sezon başından beri 28 şut çekmiş golü yok. 1 tane penaltıdan gol atmış ama sorsan yine Messi övüyorlar görüldüğü gibi. Messiseverler ile malum bir şahsı sevenler çok benziyor. Her türlü başarı malum şahıslar sayesinde, ama yıllardır süren rezillikler bu malum şahıslar hariç yerkes yüzünden.


    Guardiola da Barcelona'ya gelmeyeceğini söylemiş. Harcayacak milyonlar ve orta sahada 2 maestro olmayınca normal tabi. İnşallah Messi City'e gider de şu atıp tutan arkadaşlar gerçekler ile yüzleşir. Gerçi orada da attığı pası, kullandığı korneri överler.





  • Messinin karakterinin ve çalışma disiplinini Ronaldo ile aynı olmadığını 33-35 gibi yaşlarda sıkıntı çekeceğini söyledik.


    Yaşlı raul gibi Riquelme gibi takılır artık.


    Geçmiş olsun hepimize bir dönem bitti




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 1 Kasım 2020; 12:34:0 >
  • Bu konu müthiş ya, hergün yeni bir bilgi öğreniyoruz. Bugün de çok şükür, 3 yıl üst üste Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olan Real Madrid'in dökülmeye başladığını öğrendik  


    Messi'nin sadece bu sene değil, Xavi-Iniesta gittiğinden beri bir beklentisi yok. Kaçmak için 40 takla attı ama kendisine bonservis verecek bir kulüp bulamayınca paşa paşa oynamayak zorunda kaldı. Ronaldo gibi 3 yıl üst üste Şampiyonlar Ligi kazanıp 100 milyon'a City'e filan gitse anlarım da, Münihten 8 tane yedikten sonra bedavaya kaçmaya çalışması baya komik oldu.

  • Hmm yani Copa America'da sürekli Şili'ye kaybedip milli takımı bırakan, Bayern'den 8 yedikten sonra bedavaya tüymenin yollarını arayan Messi değil de Ronaldoymuş  


    Kariyerindeki tüm başarıları Xavi-Iniesta'dan ibaret olan Messi ile, Portekiz ile Avrupa Şampiyonu olan, Real Madrid ve Manchester United ile Şampiyonlar Ligi kazanan Ronaldo'yu Messicilerden başka Messi ile kıyaslayan yok zaten. Copa America ayarındaki Uluslar Ligi şampiyonluğunu ekleme gereği duymadım. Ronaldo 2 farklı kulüp ve tarihinde şampiyonluk olmayan bir ülke ile şampiyonluk yaşamış. Messi'nin ise Xavi - Inieste ile kazandıklarının haricinde bir başarısı yok malesef. Bu gidişle de olacak gibi görünmüyor.


    Ronaldo tek başına, Barcelona kadar Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşamış. Bence Ronaldo ile futbolcuları değil, komple kulüpleri karşılaştırmalısınız.


    Yıllarca bu takımı Messi'nin değil, Xavi - Iniesta'nın oynattığını söyledik, takke düşünce kel göründü ama malum şahsın fanatikleri hala kabullenemiyor.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Myhres7

    Bu mesaj silindi.

    Real'de dökülme mi başladı? Şuanki Juventus kadrosu geçen sezon da dahil olmak üzere Real Madrid'in kadro kalitesinden 2 seviye aşağıda

  • BullPoweR7 kullanıcısına yanıt
    ahahahaha 😂😂😂😂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Myhres7

    ahahahaha 😂😂😂😂

    Anca gülersin zaten argüman olmadan ancak futboldan anlamadığın her geçen gün ortaya çıkacak

  • BullPoweR7 kullanıcısına yanıt
    Argüman : Juven'in kadro iyi değil, Ronaldo makina
    😂😂😂😂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu sezonun kârı en azından Ansu, Puig, Trincao, Pedri gibi oyuncuların takima monte edilmeleri olmalıydı.Ansu ve Pedri her mac bu takimda 11 oynamayi hakettiklerini gosteriyorlar. Trincao da rotasyonun ana parcalarindan birisi olabilir, Dembele zaten cok sakatlaniyor guvenilerek yola cikilacak bir adam degil. Puig malesef Koeman tarafindan harcaniyor. Artik helva olmus Busqetsin oynadigi orta sahada Puig 1.45 boyuyla da oynar. 


    Takimin 9 numarasi ve kenar oyunculari skorerlik anlaminda vasat sayilabilecek isimlerken Messiyi forvet arkasi kullanmayi aklim almiyor. 33 yasina gelmis eski dribbling kabiliyetlerinden cok uzaklasmis, vucudu da eskisi kadar guclu degil dolayisiyla kendisine pozisyon hazirlayabilecek durumda degil en azindan su an icin. Kanat oyunculari ve Griezmann da bitiricilik anlaminda cok ust duzey degil, hazirlanan pozisyonlari gole cevirme yuzdeleri dusuk. Bunlarin ustune bir de orta sahadan bir kisi eksilerek Messiyi 3 orta sahanin birisi olarak kullaniyorsun. Mantikli hicbir tarafi yok gibi. Bu saatten sonra Messinin oluru sadece sahte 9. Baska herhangi bir pozisyonda verim almak cok zor.



    Yonetimin degisim sureci, Koeman, Messinin durumu ortadayken sezonun nasil tamamlanacagi mechul. 6 haftada 10 puan birakarak Real Madridin 8 puan arkasinda kaldik. Oynanan oyun da belirli periyotlar haric umit vermiyor. Kurtar gemini kaptan.







  • quote:

    Orijinalden alıntı: Myhres7

    Argüman : Juven'in kadro iyi değil, Ronaldo makina
    😂😂😂😂

    Adam haklı Ronaldo takımın %50’si gibi bir şey.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Myhres7

    Argüman : Juven'in kadro iyi değil, Ronaldo makina
    😂😂😂😂

    Argüman: Açık oyunda gol atamayan birinin fanboyu olup tartışmada hahahaha diyebilmek  

  • Messi >>> M.City
    De Bruyne >>> Barcelona

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guardiolanın cityde suyu ısındı sezon sonu barçaya gelir messiye kavuşur

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kıyamet Senfonisi

    Guardiolanın cityde suyu ısındı sezon sonu barçaya gelir messiye kavuşur

    Pep daha dun Barcelonaya kesinlikle donmeyecegini acikladi. O defter kapandi malesef.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-19B1EB24B

    Adam haklı Ronaldo takımın %50’si gibi bir şey.



    Alıntıları Göster

    Juventus Serie C'de mücadele ederken Ronaldo'nun gelmesiyle birlikte bir anda Serie A şampiyonu falan olmaya başladı. Takıma tek başına seviye atlattı Ronaldo. Eskiden köy takımıydı Juventus. Ronaldo faktörü böyle bir şey işte. Adam tek başına, 11vs1 atarak şampiyonlar ligi falan kazandırıyordu be heeey boru mu len Ronaldo bu. 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Barca 49 yılın en kötü başlangıcını yapmış. Bu başarın ile gurur duy Koeman . Eldeki kadroyu yetenekli bir teknik direktöre versek şimdiye kadar oynadığı maçlarda mağlubiyet yaşamazdı. Yönetim gitti , ama teknik direktör kaldı. İstifa edip,onu getiren yönetim ile birlikte gitmesi gerekirdi, olması gereken buydu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dynamo Kievde 1 futbolcunun daha covid testi pozitif cikarsa mac ertelenecekmis. Uefaya 13 oyuncu bildirebilmisler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ernesto Valverde zamanında sorun teknik direktörde değil dedim burda onu kötüleyenler oldu 3 teknik direktör değişti sonra başkan da gitti değişen yine hiçbir şey yok. Sorunun Messi'de olduğunu görmek istemeyecek insanlara başarısızlığı neden anlatıyoruz ki? Bunlara başarısızlık müstehak.

  • Geldi yine Ronaldocu ergenler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • messiyle maradona bu sene açık oyunda eşit sayıda gol atmışlar. maradona bir an önce iyileşmeli.

  • 
Sayfa: önceki 21462147214821492150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.