Şimdi Ara

Faturalı tarifeler hakkında karasız kaldım - Vodafone

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,
    12 ay kontratlı paket kullanıyordum , bu ay kontrat süresi bittiği için arayıp Turuncu Akıl Küpü Devretme Her yöne
    1500 Dk. 500MB 30tl teklif ettiler .
    Bana pek avantajlı gelmedi , kendi internet sitesinden baktığımda yeni vodafonlular için daha uygun tarifeler varken veya faturasız tarifler daha uygunken , böyle bir teklif gelmesi garip geldi.

    Telefondaki görevliye daha uygun ve internet paketi biraz daha kullanılabilir bir tarife önermesini istediğimde 35 tl ye 1gb olan paketi önerdi.

    2 adet Vodafone faturalı hattı kullanıyorum , birini oğlum diğerini eşim kullanıyor , ben telefon kullanmıyorum :) . İstiyorum ki faturalı olsun ne fatura ödeyeceğimi bileyim , geniş geniş kullansınlar , ama tarfilere arasında o kadar çeşit ve karmaşa varki çıkamadım işin içinden .
    Oğlum 2-3GB internet kullanıyor yaklaşık , sms hiç kullanmıyor , konuşma ise 300 dk yetiyor .
    Eşim ; tipik teknoloji ve kullanımını takip etme özürlüsü olup :) , 3g yi kapatmasını bilmez , wifiyi açmasını bilmez sürekli açık , evden çıkıncada sanki wifi varmış gibi youtube , facebook videoları izleyen ve internet kullanımı değişken bir grafik izliyor , bazen 2gb kullanma ihtimalide var , hiç kullanmama ihtimalide . Konuşma ise 1500dk yı geçebilir . Kullandıkça paket al deme şansım yok , hangi paketi alacağını 2 günde ancak karar verir :) . Nihayetinde ise yanlış paketi alma ihtimali yüksek . Bir bardak suya youtubedan dua videosu açıp telefonu bırakıyor yanına , suya sabah akşam dua okutuyor , evde internet arızası yaşandığında ise 3g faturasına; bir barkdak suya gerçek hocaya parası ile duaları okutsak daha az öderiz.
    Biraz espiri katmak için abartıyorum , fazla ciddiye almayın son yazdıklarımı .
    Konuya dönecek olursak yukarıdaki kullanıcı profiline uygun tarifle arayışı içindeyim . Her iki hat için toplamda 60-70tl aylık bütçe ayrıabiliyorum . 70tl üzeri yıllık bütçeme uygun değil .







  • Vodafone sözleşmem bu ayın 21 de benim de bitiyor. Eski tarifem devreden süper paketti, 39 tl. 500 dk. 2 gb. 1000 sms kullanımı vardı.
    Aynı paketi aynı fiyattan devam ettirirlerse benim kabulüm olur ama henüz konuşmadım, yoksa daha başka önerebileceğiniz başka bir paket varsa ona da açığım, bu konu hakkında bir tavsiyede bana lazım. Faturalı olarak hangi paketi önerirsiniz.
    Teşekkürler.
  • Bu gün Vadafone bayiine gittim. sözleşme bitimi bize uğra 32 tl. 500 dk. 2 gb. 1000 sms kamu tarifesine geçirelim hattını dediler ben de ok dedim. Aynı paketi 39 tl. kullanıyordum, kamuya geçersem 32 tl. ye düşmüş olacak, bence fiyat çok makul.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.