Şimdi Ara

Fatih Terim Basın Toplantısı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
2
Favori
5.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Fatih211 kullanıcısına yanıt
    1. EURO 2016'da elenmemizin sorumlusu tabii ki Fatih Terim. Zaten bu sorumlulugu almak icin o koltukta oturuyor. O kadar parayi sadece bu sorumluluktan dolay aliyor. Yani yok oyuncular yürüdü, yok oyuncular ihanet etti falan demeyin. Yürümeyen oyunculari alsaydi o zaman. Kaldi ki ortada büyük bir hezimet de yok. Ispanya ve Hirvatistan bizden cok üstte takimlar. Yensek mucize olurdu zaten. Ayni oyuncular Cek macinda gayet iyi futbol oynadilar. Italya son maci satmasaydi zaten cikmistik gruptan. O zaman hepsi kahraman ilan edilecekti...

    2. Ne demek prim almasan nolur? Madem bir prim sistemi getiriyorsun, bunu adil yapacaksin. Ya herkese vereceksin, ya hickimseye vermeyeceksin. Eger sistemde bir adaletsizlik varsa, bunu sorgulamak da her vatandasin görevidir. Bunun milli duygularla falan alakasi yok. Adam tüm arkadaslarina prim yatip kendisine yatmayinca, normal olarak "acaba yanlis bir sey mi yaptim" diye sorgulamis. Oyuncuyu karsina alir, konusur aciklarsin. Hic de bir sorun yasanmaz.

    3. Fatih Terim'in bu olayda tek bir hatasi var. O TFF'ye güvenip, icerideki herkese kefil olmasi. Halbuki görüldü ki TFF icinde yalan mevzulari özellikle basina sizdiran köstebekler var. Bunlarin kim oldugunu arastiracagina, herkesi korumayi secti. Arda'nin ucaktaki hareketinin sebebi de bu, milli takimi birakmasinin sebebi de bu. Bunu neden yapti bilmiyorum. Ya cok yukaridan gelen bir baski var. Ya da bunun EURO 2016 basarisizligini örtmesi, ve gündemi degistirmesi kendi isine geldi. Bilemiyorum.




  • neverlate kullanıcısına yanıt
    Ilk 2 madde buram buram demogoji kokuyor renktas kusura bakma senin sahsinda soylemiyorum ama bu dusunce tarzini dillendirenler var part time demogog olan

    1-Yurumeyecek topcuyu nasil aliyor ayni takim galibiyet serisi yaparak turnuvaya katildi nasil almayacak ? Aldi onlar da yurudu.Hirvatistan ve ispanyayi yenmek meselesi degil mesele,asil sorun sahada yurumeleri.Cunku bir grup futbolcuyla yani ardanin tayfayla problemler maclara cikmadan once baslamisti bunu sahaya yansitan adamlarin karakterinden suphe ederim ben.E almadi da noldu ? Almayinca da niye almadi dediler 3 ay once topculara sovuyodu herkes almayinca sovmeyi birakip niye almadi denmeye basladi bu seferde.

    2-He mesele hak hukuk meselesiyse (curuk suratli tupcunun altindan cikiyor tabi bu mesele.) o zaman profesyonel davranacak.Primleri tam isterken avrupa sampiyonasi kampinda profesyoneller ama lafa gelince milli mesele demeyecek,cagrildikca gelirim diyecek,sahada da profesyonel olacak isini yapacak.Para konusunda profesyoneller ama is baska taraflara gelince agizlarindan vatan millet din bayrak demogojileri dusmuyor.

    Ben adamlarin tavirlarina soylemlerine ayar oluyorum.Soz verdilerse verecekler orasi dogru.O zaman basin toplantilarinda tv programlarinda roportajlarda diyecek ki biz profesyoneliz paramizi istedik mevzu burdan cikti diyecek ona gore de insanlar hak verecek yada vermeyecek.Bunlar onu da yapmiyor safa yatiyor.Hem biz para icin orda degiliz bayrak icin oluruz diyecek ama kampta para mevzusu yaptiklarindan bahsetmeyecek.Ya profesyonel olsun ya demogoji yapmasin benim takildigim nokta o.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: GranmaInternacional

    Hocam Selçuk'a alınan tavır zaten olaylara susması bende biliyorum karakterlidir. Hatta milli takımda kaptanlığı hak eden M. Topal'dan sonra tek oyuncudur. Arda Burak'ın hakkını savunurken ses yükseltiyor bilmem ne hiç araya girmiyor F. Terim'e karşı ses yükseltme olayında vs. de olaylara karışmıyor ve kaç yıllık arkadaşı Arda ile arkadaşlığını devam ettiriyor diye ona da iş sıçramış oluyor halbuki hatalarını Arda'ya söylese olaylar büyümeyecek ki Selçuk'tan bu beklenir normalde zaten. Aklını başına alsın ve haklının yanında yer alsın takımda kaptan gibi sorunları çözsün diye bekleniyor ondan. 1-2 maçlık kadrodan çıkarmıştı diye tahmin ediyorum.
    Ayrıca Arda'nın bu prim mevzusu tamamen kendisini ben kaptanım bunları düzeltirim bilmem ne diye düşünüp kendi egosunu şişirmesiyle alakalı yoksa Burak'ın prim mevzusu muhtemelen herkese bu para verildi de Burak'a niye az verildi olayı. Açıklamalara bakarsak böyle anlıyoruz. Ne Burak primin peşine düşer ne Arda ama herkes 650k € prim alırken Burak'a verilmediyse bunun peşine düşüyor ama yanlış yapıyor F. Terim'e söyleyeceğine federasyondaki bi görevliye söylüyor. F. Terim'de zaten sonradan olaya dahil oluyor. F. TErim'e olaylar sonradan söyleniyor hep bu da takımda oyuncularda çalışanlarda vs birikim yapıyor neyse artık Arda gitti problemler biter umarım.
    Sırayla yazmış olduğunuz oyunculardan milli takımı haketmeyen sadece Sinan Gümüş var. Ne oynadı da milli takıma alınacak? Sezona başlarken bi havalardaydı geçen sene tribünler çok destek verdi diye. Sezon başında 17 maçta sadece 2 gol attı sakatlanana kadar ve gerçekten çok kötü oynuyordu. Son maçlarda açıldı ama iş işten geçti. onun yerine Olcan Adın'ın alınması daha doğru olurdu istatistiklere ve oynadığı oyuna bakılarak hem Arda'nın mevkisinde ondan daha iyi mücadele edebilecek başka oyuncu yok ülkemizde.

    Hocam iste isin özeti , ft kendi egosu yuzunden 2018 turnuvasını da yaktı . su çıkardığı kadrolara bak m sırf egosu yuzunden daha yetenekli daha iyi oynayan adanksri ya kadroya almıyor yada milli takıma . prim muhabbetinide cidden öyle bir şişirdiki medya . zaten arsanın bir sozü var . belki 1 sene önce falan . biz bu primleri zaten bağış yapıyoruz gibi bir cümlesi var bir canlı yayında . çok dikkatli izleyenlerin aklında kalmıştır .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt
    Bu ego değil bence. Hiçbir futbolcu hocasına saygısızlık yapamaz, ezip geçemez. Sadece eleştirebilir, bu da Türkiye'de pek olan birşey değil.
  • Fatih211 kullanıcısına yanıt
    1. Arkadaşım maçları biz de izledik. Bir tane İspanya maçı var eleştirilecek. O maçtan önce de bu malum kriz patlak veriyor ve oyuncular haksız yere primci damgası yiyor. Maç sırasında defol, dışarı tezahüratları yapılıyor. Performanslarını etkilemesi normal. İnsanlar sonuçta hepsi. Fatih Terim bir tane toplantı ve basın açıklamasıyla bu meseleyi maç öncesi çözebilirdi. Cidden Euro 2016 devam ederken basına milli takımın yatak odası diyaloglarının sızdırılmazsını (üstelik çarpıtılarak) normal mi buluyorsun? Buna rağmen aynı kadro çıktı Çek maçını eze eze kazandı. İtalya yenilemese Belki yarı final oynayacaktık.



    2. Hangi oyuncu durup dururken vatan, millet, din, bayrak demogojisi yapmış? Madem eleştiriyorsun bir örnek ver. Arda'ya bütün medya bir olup, her Allah'ın günü vatan haini damgası vuruyor. Onun üzerine bir şeyler söylüyor. Ne yapsın kendini de mi savunmasın? Asıl sorun oyuncuya "motive olsun" diye prim verip, sonrasında "primle motive oluyor" diye eleştirmek. Dünyanın hiçbir yerinde yok bu hastalıklı kafa.



    Adamlar para falan istememiş. Bir oyuncuya prim verilip diğerine verilmeyince doğal olarak neden bu çifte standart ver diye soruşturmuş. Olay bundan ibaret. Prim hesabı yaptı dediğin Burak yılda 35 milyon TL para alıyor. Kampta herkese yemek verilip, iki oyuncuya verilmezse bu oyuncular da sorar bize neden verilmedi diye. Sen de oturup anlatırsın mantıklı bir sebebin varsa. Medyaya çıkıp "bakın midelerini bile ay yıldızlı bayraktan daha çok düşünüyorlar" demezsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • neverlate kullanıcısına yanıt
    Niye haksiz yere damga yesin hocam hani profesyonellerdi ? Senin mantigina gore profesyoneller primlerini istiyolar.O zaman biz profesyoneliz paramizi istiyoruz deselerdi ?Programlara cikip arda burak mesele para meselesi degil diyodu ama mesele para meselesinden cikti.Hocaya sesini yukselterek para isteyen var otelde sabaha kadar kumar ceviren var.Yuhalama meselesi bunlarin bileseni.Daha tunuva baslamadan prim isi cikti sonra 2 mac kotu mucadale olunca seyirciler de yuhaladi.Durduk yere yuhalamadilar.Sizdi yada sizdirildi arda tarafi hakli olsa onlar da sizdirirdi.Fatih hoca onlara ne yapti da haber sizdirsinlar kendileri kampta para meselesi cevirdi sonra kabak kendi baslarina patladi.Terimi yiyeceklerini zannettiler ama yiyemediler olay bu.

    2-Arda burak emre bunlar demogojinin aga babalari.Mms meselesi vardi cocugunun uzerine yemin etti sonra tapeler ortaya cikti,burak mesele para meselesi degil burasi milli takim diyodu ama prim icin terime sesini yukselttigi ortaya cikti,arda gazetecinin bogazina sarildi sonra galatasaray formali resmini koydu ardindan umreye gitti.Bunlar din,milli duygu istismari degilde ne

    Zaten asil mevzu orda cikip diyecek kardesim paramizi eksik aldik o yuzden kampta mevzu cikti terimde bizi kamuoyunun onune atti diyecek. Alhttp://www.ntv.com.tr/spor/burak-yilmazdan-prim-aciklamasi,Uy3kW_4QhE2buWdcOxwRkg son 2 paragrafa bak demogojiyi gorursun orda.

    Tamam kardesim anlasamadigimiz mevzu o zaman para meselesi olamaz diye aciklama yapmasinlar o zaman.Paralar eksik verildi almayanlar oldu bizde kampta mac dusunecegimize bu konulari dusunduk hakkimiz olan parayi istedik herkes aldi almayanlar niye almadi dedik o yuzden kampta mevzu cikti desin.Para umurumuzda degil demesin




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fatih211

    Niye haksiz yere damga yesin hocam hani profesyonellerdi ? Senin mantigina gore profesyoneller primlerini istiyolar.O zaman biz profesyoneliz paramizi istiyoruz deselerdi ?Programlara cikip arda burak mesele para meselesi degil diyodu ama mesele para meselesinden cikti.Hocaya sesini yukselterek para isteyen var otelde sabaha kadar kumar ceviren var.Yuhalama meselesi bunlarin bileseni.Daha tunuva baslamadan prim isi cikti sonra 2 mac kotu mucadale olunca seyirciler de yuhaladi.Durduk yere yuhalamadilar.Sizdi yada sizdirildi arda tarafi hakli olsa onlar da sizdirirdi.Fatih hoca onlara ne yapti da haber sizdirsinlar kendileri kampta para meselesi cevirdi sonra kabak kendi baslarina patladi.Terimi yiyeceklerini zannettiler ama yiyemediler olay bu.

    2-Arda burak emre bunlar demogojinin aga babalari.Mms meselesi vardi cocugunun uzerine yemin etti sonra tapeler ortaya cikti,burak mesele para meselesi degil burasi milli takim diyodu ama prim icin terime sesini yukselttigi ortaya cikti,arda gazetecinin bogazina sarildi sonra galatasaray formali resmini koydu ardindan umreye gitti.Bunlar din,milli duygu istismari degilde ne

    Zaten asil mevzu orda cikip diyecek kardesim paramizi eksik aldik o yuzden kampta mevzu cikti terimde bizi kamuoyunun onune atti diyecek. Alhttp://www.ntv.com.tr/spor/burak-yilmazdan-prim-aciklamasi,Uy3kW_4QhE2buWdcOxwRkg son 2 paragrafa bak demogojiyi gorursun orda.

    Tamam kardesim anlasamadigimiz mevzu o zaman para meselesi olamaz diye aciklama yapmasinlar o zaman.Paralar eksik verildi almayanlar oldu bizde kampta mac dusunecegimize bu konulari dusunduk hakkimiz olan parayi istedik herkes aldi almayanlar niye almadi dedik o yuzden kampta mevzu cikti desin.Para umurumuzda degil demesin

    1. Yahu paralarini istemiyorlar. Biri para alirken biri neden almiyor bunun sebebini ögrenmek istiyorlar. Bunu da EURO 2016 kampinda yapmiyorlar, aylar önce Izlanda maci sonrasi yasanan ve kapanmis bir olay. Ne var bunda anlamiyorum. Takim kaptani bunu sorumlu kisiye sordu diye bir sürü futbolcuya paragöz, vatan haini damgasi vuruldu. Burak da cikmis milli takimda prim olsun olmasin, ne zaman görev verilirse gelmeye hazir oldugunu söylemis. Yahu adamlara köstebek faaliyetleriyle, yalan haberlerle, kukla yazarlarla, üstelik Avrupa sampiyonasi devam ederken linc faaliyeti uygulaniyor. Sesin cikmiyor. Adam kendini savununca demogoji diyorsun. Insaf.

    2. Burak ne zaman para icin Terim'e sesini yükseltmis? Hala dezenformasyon yapiyorsunuz. Arda'da Galatasaray formali resmini koymus, Umre'ye gitmis bilmemne. Fatih Terim hicbir seyi anlatmiyor, herkes kendi midesinden sonuc cikariyor. Arda herseyi acik acik anlatiyor. Hala söylediklerine degil, Instragram'da hangi fotografi koydugu, tatile nereye gittigine bakiliyor. Istedigi fotografi koyar, istedigi yere de gider. Size ne arkadas? Arda'dan baska isiniz yok mu? Adamin attigi Whatsapp mesajindan, Instagram'da kimle konustuguna kadar hersey medyaya servis ediliyor. Ne özel hayati kaldi, ne ailesi kaldi, ne sevgilisi kaldi, ne adamligi kaldi... Bunlar duygu istismari falan degil. Tam tersi Arda'ya yillardir yapilan asagi cekme faaliyetlerinin son halkasi.

    Ben vicdanli ve adalete önem veren bir insan olarak Arda'yi savunuyorum. Yoksa Fatih Terim'i Arda'dan cok daha fazla severim. Bunu forumdaki herkes biliyor. Ama dedigim gibi bu pis oyunu görüyorum ve bu linc kampanyasina katilmiyorum.




  • neverlate kullanıcısına yanıt
    Meseleyi zorlama renktas sonuc cikaramayacaz bu tartismadan da yine de su noktaya dikkat etmek lazim.Roportajlarinda diyecekler ki madem senin dedigin gibi,para alan oldu almayan oldu.Bizde niye almadiklarini merak ettik yetkililere ilettik.Bu mimvalde bisey desinler o zaman.Ama oyle bisey soyleyeni gormedim ben daha.Mesele buysa soylesene kardesim adam gibi niye almayanlar oldugunu merak ettik onu sorduk desin o zaman.Bunu soylemiyorsa kusura bakmasin ben hak veremem.Hadi senin dedigin gibi olsun merak ettik desin inceltsin iyice oyle soylesinler o zaman.

    Bak savundugun adam hocasina kufur ediyor, federasyon baskanina kufur ediyor, 65 yasinda adami dovmeye kalkiyor yanindaki yancilarla, toplatisinda adamlik madamlik diyor yine olsa yine yaparim diyor,ozur falan dilemiyor,tvye baglaniyor ordakilere gider yapiyor,yanlis yaptigini bildigi icin panikle aklinca uyaniklik yapiyor galatasaray formali resmini paylasiyor (bu galatasaraylilarin destegini almak icin),sonra da umreye gidiyor (bu da basta iktidarin sonra muhafazakar kesimin destegini almak icin). Ben bunlari yapan adama destek falan cikmam niyetinden de suphe ederim.

    Bir adamin et mi balikmi oldugunu anlayamiyosan niyetine ve tavirlarina bakarsin.Konustuklarina tavirlarina bakinca bu adamin iyi bir adam olmadigini anliyorum ben aksine su dakikadan sonra kimse inandiramaz beni.

    Neyse uzatmayacam cunku bilerek veya bilmeyerek yanlis dusunceler icindesin.Cunku hangi resmi paylasir nereye gider size ne dedigin yerde okumayi kestim.Resmi koymasinin ardindaki niyeti size ne koyar koymaz diye savunuyosan biseyde uzlasamayacagiz demektir cunku boyle saga sola cekeceksin.

    Neyse renktas bakalim isimize gucumuze bu konuda yapacak bisey yok




  • Fatih211 kullanıcısına yanıt
    Arda daha en basta prim diye bir mevzu olmadigini, hicbir sekilde bunun pazarligini yapmadigini, kaptan olarak arkadaslarini ve ekibi sordugunu, kadro disi kalmasinin da primle alakasi olmadigini söyledi.

    Fatih Terim de ayni seyleri söyledi. Ama ne zaman söyledi. Arda milli takimi biraktiktan sonra. Aylar önce bütün basin "primci Arda, paragöz Arda, hain Arda, ihanet etti" falan yazarken bu olaylari Fatih Terim'e sordular. "Hepiniz biliyorsunuz iste" dedi baska bir sey demedi. Resmen Arda'ya uygulanan toplumsal lincin bir parcasi oldu.

    TFF icinden biri medyaya yalan haber servis ediyor. TFF baskaninin medya kanalindan gazeteciler de bunu Arda aleyhine kullaniyor. Terim de aylar boyunca lafi cevirerek oyuncusunu medyanin kucagina atiyor. Arda milli takimi birakiyor. Terim cikiyor, mesele prim degil, antreman, fotograf vs.. diyor. Ayiptir ya.

    Bak Arda'nin karakterini veya gazeteci dövmesini savunmuyorum. Fatih Terim'i Arda'dan 100 kat fazla severim. Bu forumda Fatih Terim'e benim kadar destek olan biri de yoktur. GS bölümüne sor. Ama objektif bakiyorum ve bu meselede Fatih Terim'in ve TFF'nin haksiz, Arda'nin ise magdur oldugunu düsünüyorum.

    EURO 2016'da basarili olsaydik bu mevzular ortaya cikmayacak ve bu basari hem futbolcularin, hem Terim'in, hem de TFF'nin olacakti. Basarisiz olunca güc sahipleri (federasyon ve teknik direktör) bunu 1-2 oyuncuya ihale etmeye kalktilar. Sizin gibi tepkisel duygusal düsünen Türk halki da bu oyuna geldi ve inandi. Hedefe ulasildi. Tebrikler.




  • neverlate kullanıcısına yanıt
    Terim aciklamadi,son toplantida da mezara gidecek seyler oldugunu soyledi.Arda da aciklamadi.O zaman arda aciklasaydi cunku suc isnat edilen o.Ama bilirsin ates olmayan yerden duman tutmez.Topcularin soylemeye yuregi yetmedi evet prim konusunda haksizlik oldugunu dusunduk ondan soru sorduk is buyutuldu diyemediler.Fatih terimin niye anlatmadigini konusunda tam bilemeyiz o konuda belki bisey anlatma dendi.Normalde biliyor olmaniz lazim fatih terimin gsden nasil milli takimin basina gectigini.Araya yukarlardan girenler oldu isin icinde goksel de var beraber isi kotardilar yoksa fatih terim demiorenle falan calismaz.Ikisini ancak iktidar bir araya getirir baskasi getiremezdi.Arda konusunda da araya girenler aciklama demis olabilirler orasini bilmiyoruz.

    Arda diyoki emre abim bana dedi ki o haber sizdiranlar olmayacak.Bak bak futbolcu hocayla pazarlik mi yapacak?Arda o cevresini degistirmezse daha da dibe iner.Cevreye bak emre caner burak acur rido.Ne guzel cevre be.Terim yanlis yonlendiriliyor dedi bana gore de oyle cok dogru soyledi.

    Okan bayulgen kendi tarzinda iktidar yanlisi bir diziye iki laf dedi diye linc edildi,izmir marsina soven linc edildi,biri dine kitaba bisey derse linc edilsin yapilanlarin yapanin yanina kar kaldigi bir ulke istemiyorum.O yuzden 70 yasinda hasta adama saldirmanin karsiligi linc edilmekse edilsin cok da umrumda degil herkes hareketine sozune dikkat edecek.

    Terim de dunya kupasina goturemezse euro 2016 da 2008 de 1996 da 2002 de uefa kupasi falan filan da unutulur buyuk ihtimalle bu sefer o linc edilmeye baslanir yapacak bisey yok bu islerin kanunu bu.Terim basarisiz olsun da ustune cokelim diyen cok adam var.Rustu mesela seninle calismak istemiyoruz dediler diye adamlara dusman oldu firsat kolluyor nerden ne giydirelim diye.Bizde fatih terimi bu gibi rantcilara menfaatcilere yedirmeyiz bizi satti matti o ayri mesele ama cakala cukala 10 da 1 basarisi olmayan adamlara yedirmeyiz.

    Ozet olarak terime konusma dendiyse ondan anlatmiyodur futbolcular da prim mevzusu oyle yada boyle dondugu icin onlar da anlatmiyodur yada anlatma demislerdir.Sonuc olarak ise baska taraflardan karisanlar olunca boyle oluyor.




  • Fatih211 kullanıcısına yanıt
    Arda söyledi iste. Fatih Terim'le aramdaki olayin primle alakasi yok dedi. Gazetelerde yazanlar yalan dedi. Daha ne diyecek? Milli takimin mahreminde olan her diyalogu bütün ayrintisina kadar aciklamak zaten bastan dogru degil.

    Fatih Terim de aynisini söylese hicbir seye gerek kalmadan olay kapanacakti. Ama o ne yapti? Ayni soruya "hepiniz biliyorsunuz iste" diye cevap verdi. Bir de üstüne seref, namus muhabbeti yapti. Simdi Arda milli takimi biraktiktan sonra "sorun prim degil" diyor.

    Burada tutarsiz olan ve Arda'nin ardindan is ceviren kisi Fatih Terim'dir. Bu cok net.

    Arda'nin linc edilmesi gazeteciyi dövmeden cok önce. O olayin konuyla uzaktan yakindan bir alakasi yok. Yaptigi yanlistir, gazeteci sahis davaci olur hakkini mahkemede arar. Ben 1 yildir süren prim, ihanet muhabbetlerinden bahsediyorum.

    EURO 2016'da elenmemizde Fatih Terim'in payi Arda'dan fazladir. UEFA kupasini Fatih Terim aldi diyoruz. Imparator Fatih Terim diyoruz. Imparator Okan Buruk, Imparator Ümit Davala demiyoruz. Basariyi sahipleniyorsan, basarizligin sorumlulugunu da alacaksin. O kadar parayi bu sorumlulugu al diye vergilerimizden veriyoruz. Yok öyle 2-3 oyuncu hakkinda iftira atip kenara cekilmek.

    Ben hayatim boyunca Fatih Terim'i senden daha cok savundum ve bundan sonra da savunurum. Bundan emin olabilirsin. Su forumda Fatih Terim'i benim kadar savunan yoktur. Lütfen arama butonundan arat. Ama fanatik degilim. Burada Fatih hoca ve federasyon tamamen haksiz durumda. Arda acik ve samimi konusuyor. Yaptigi isin sorumlulugunu aliyor. Terim kapali ve imali konusuyor ve yaptigi hicbir hatanin sorumlulugunu almiyor.

    Balik aslinda bastan kokuyor. Sorun federasyonu yöneten insanlarda. Arda bu pisligin icinden cikti. Umarim Fatih Terim de en kisa zamanda cikar.




  • neverlate kullanıcısına yanıt
    Sorun prim degil demedi,sadece prim degil dedi.O zaman 2 taraf da aciklamadigina gore kendileri spekulasyona davetiye cikariyor.Koseli konusurlarsa gazeteciler de haber yapar insanlar da kendine gore yorumlar.

    Bu arada linc edilmesinin sebebi yasli adama saldirmasi onu unutmayalim.Fatih terim saldirtmadi sonucta kendi saldirdi kendi ipini cekti.Senin acindan bakip fatih terim suclu desek bile bu yaptigi eylemi degistirmiyor.Hatta benim fikrim bu olaydan once de gelsin milli takima gorelim herkes isini yapsin can ciger olmalarina gerek yok idi.Diger konustuklarimizin hicbiri yasli adamin girtlagina sarildigi gercegini degistirmiyor.Bu yuzden dahi savunulamaz durumda bana gore.O yuzden cekilsin kenara isine baksin herseyin altindan cikmaya baslamisti 2 senedir.Cekilsin kenara insanlar da bi rahat etsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fatih211

    Sorun prim degil demedi,sadece prim degil dedi.O zaman 2 taraf da aciklamadigina gore kendileri spekulasyona davetiye cikariyor.Koseli konusurlarsa gazeteciler de haber yapar insanlar da kendine gore yorumlar.

    Bu arada linc edilmesinin sebebi yasli adama saldirmasi onu unutmayalim.Fatih terim saldirtmadi sonucta kendi saldirdi kendi ipini cekti.Senin acindan bakip fatih terim suclu desek bile bu yaptigi eylemi degistirmiyor.Hatta benim fikrim bu olaydan once de gelsin milli takima gorelim herkes isini yapsin can ciger olmalarina gerek yok idi.Diger konustuklarimizin hicbiri yasli adamin girtlagina sarildigi gercegini degistirmiyor.Bu yuzden dahi savunulamaz durumda bana gore.O yuzden cekilsin kenara isine baksin herseyin altindan cikmaya baslamisti 2 senedir.Cekilsin kenara insanlar da bi rahat etsin.

    Arkadasim bu takimin teknik direktörünün görevidir bu sorunu cözmek. Madem prim meselesi yüzünden sorun vardi, Euro 2016'ya kadar cözseydi bunu oyuncularla. Hic olmadi almasaydi kadroya. Hem sorun yok diyorsun, adami takima aliyorsun. Kaybedince de 3-5 gazeteci ayarlayip fake haber yaptirip maglubiyeti oyuncuya ihale etmeye calisiyorsun. Benim midem bu olayi kabul etmiyor hic kusura bakmayin.

    Fatih Terim 10 kere basin toplantisi yapti. Hicbirinde sorun nedir söylemedi. En sonuncu da bile söylemedi. Sadece asil sorum prim meselesi degil, prim meselesi bir arac dedi. Aynen de dedigi gibi bir güzel oyunculari medyanin kucagina oturtmak icin bir "arac" olarak da kullanildi.

    Arda'nin avukati degilim. Yasli adama ne yaptiysa cezasini ceker. O konudan bahsetmiyorum ben zaten. Zamaninda Fatih Terim de gazeteciye küfür etti, bir sürü milli oyuncu da gazeteci dövdü. Zidane herkesin önünde adama kafa atti, takimi dünya kupasini kaybetti. Beckham bos yere kirmizi kart gördü takimi dünya kupasini kaybetti. Hepsi de bugün ülkelerinde saygi gören insanlar. Gazeteci olayi 100 kere cözülürdü. Ama itibarsizlastirma, iftira atma, arkasindan is cevirme olaylari cözülmez. TFF'nin ici pislik dolu. FT de bu adamlarin arasina hic yakismiyor.




  • neverlate kullanıcısına yanıt
    Cozdu zaten.Hemde kokunden cozdu bu adamlari milli takima almadi.Bu seferde almayinca bunlar top oynamayi birakip program program gezmeye basladi.Yukardan araya girdiler geri aldi.Hangi fake haberi yaptirdi mesela ornek ver ?Prim meselesini diyosan fake falan degil o mesele.Algilanis bicimi kisiden kisiye degisir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fatih211

    Cozdu zaten.Hemde kokunden cozdu bu adamlari milli takima almadi.Bu seferde almayinca bunlar top oynamayi birakip program program gezmeye basladi.Yukardan araya girdiler geri aldi.Hangi fake haberi yaptirdi mesela ornek ver ?Prim meselesini diyosan fake falan degil o mesele.Algilanis bicimi kisiden kisiye degisir.

    Euro 2016'dan elendikten sonra milli takima almamak sorunu cözmek olmuyor maalesef. Ancak basarisizligin sorumlulugunu onlara yüklemek oluyor. Madem senle oyuncun arasinda bu kadar ciddi bir problem var, Euro 2016'ya neden bu problemle gidiyorsun? Cözüp gitseydi o zaman. Kadro disi birakacakca turnuvaya almasaydi.

    Ama yok, öyle yaparsa en ufak basarisizlikta millet Terim Arda'yi almadigi icin elendik diyecekti. Ama simdi Arda paragöz oldugu icin elendik oldu. Terim'in yaptigi tamamen bir algi operasyonu. Bunu da gayet güzel basardilar.

    Prim meselesinin algilanis bicimi degil, kamuoyuna sunulus bicimi sorunlu. Zaten sorunlu olmasaydi, en kritik macta stada gelen taraftar kendi oyuncularina defol tezahürati yapmazdi. Ispanyollar alkisladi Arda'yi moral vermek icin. Tam bir utanc tablosu.

    Abi daha fazla tartismak istemiyorum. Teknik direktörün görevi oyuncusuyla olan sorunu cözmektir. Bitti. Arda'yi karsina alirsin, konusursun cözersin. Cözemiyorsan da kol kirilir yen icinde kalir dersin, bunun disari cikmasina izin vermezsin. Kim disari haber tasiyorsa, onun da dersini verirsin. Terim Galatasaray'da bunun gibi 100 tane sorunu kimse duymadan cözmüstür. Kisacasi Terim'e yakismayan hareketler oldu. Arda da hicbir kötü niyeti olmadigi halde bosu bosuna magdur oldu. Barcelona'da oynayan futbolcumuz milli takimi birakti iste. Bu TFF, medya ve Terim'in ortak eseridir. Simdi gurur duysunlar.




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.