Şimdi Ara

Farklı İlden Motosiklet Alımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    İkametgahım İstanbul'dadır. Sadece İzmir'i sevdiğimden dolayı 35 plakalı bir motosikletim olsun istiyorum. İzmir'deki bir bayiye EFT yapıp plaka ve ruhsat işlemlerini de onlara yaptırarak 35 plaka alabilmem mümkün müdür? Noterden vekaleti İstanbul'dan veya İzmir'den vermemin bir farkı olur mu?

    Teşekkürler.



  • Mümkün sıkıntı olmaz istanbulda 35 plaka ile gezersin :) Yalnız cezai işlemlerde plaka kodu hangi ile ait ise oradaki dairelere yatıyırosun yada online ödersin artık..
  • izmir plaka çıkarabilmen için nufusa kayıtlı olduğun adres izmir olmalı. İstanbula kayıtlı isen 34 plaka çıkarabilirsin, motoru nerden aldığının önemi yok. 2. el izmir plaka alırsan değiştirme zorunluğun yok ancak sıfırda yeni plaka çıkacaksa ruhsat sahibinin nufusa kayıtllı olduğu yere göre plaka çıkıyor. Ben arabama 10 plaka çıkarabilmek için adresi değiştirmiştim. Mümkünse büyükşehir plakası çıkartmayın sigortada çok farkediyor. Varsa aileniz akrabanız geçici olarak ikametinizi değiştirin. tabi haziranda seçim var onu da göz önünde bulundurmanız lazım. yoksa oy kullanmak için oraya gitmeniz gerekebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cervinff -- 15 Mart 2015; 17:48:02 >
  • 50+ yaşında babanız dayınız falan varsa onun üstüne yaptırın sigortayı, inanılmaz komik rakamlara yaptırabilirsiniz böylece.

    ayrıca sıfır motorda plaka, alan kişinin ikametgah adresiyle bağlantılı olmak zorunda.
  • arkadaşlarında dediği gibi alamazsın sistemden direk ikamet adresine bağlı trafik şubeye evraklar gider
  • bu ikameti taşımak zor bişeymi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: senolas

    bu ikameti taşımak zor bişeymi

    zor değil ama üstüste ikamet değiştirmek olmuyor. sırf ruhsat çıkarabilmek için değiştirdiğiniz anlaşılırsa sıkıntı çıkabilir. muhtarlıktan yazı almanız ve nufusa gitmeniz gerekebilir.
  • 2 3 aylığına alınsa sıkıntı çıkmaz sanırım, ne yapalım devletin, kapitalizmin engellemelerine bu şekilde açıkları arayarak karşı çıkmaya çalışıyoruz. Madem böyle bi açık var kullanmak gerek, 2 senede 450 lira sigorta parası verdim, bu motosikler doğuda bi yerde olmuş olsa 50 llirayı geçmezdi sigorta
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.