Şimdi Ara

Fare Switch Değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhabalar, benim G300S farem bozuldu, ben de switch değiştireyim dedim. Bugün elektronikçiler çarşısına uğradım ve oradakiler "Her farenin özeldir" dedi, ama ben pek inanmadım. Yeni fare satmak için diyorlar sanki. Bu konuda bilginiz var mıdır?

    Doğruysa (veya değilse), G300S kullanan, uyumlu switch hangisidir bilen yardımcı olursa sevinirim.

    Fare Switch Değiştirme

    (Resim olmadı nedense, buyurun -->https://imgurp.com/QFNHvy3 )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan__ -- 30 Mart 2019; 13:2:47 >







  • aynı mouse kullanıyorum geçenlerde 2 yılını doldurdu ve sol ve sağ tık özelliklede sol tık saçmalamaya başladı çift tıklıyor, bazen takılı kalıyordu. içini açtım havya ile bir güzel switchleri söktüm hiç kullanmadığım g4 ve g6 switchleriyle değiştirdim bir güzel lehimledim ilk günkü gibi oldu. tavsiye ederim. bende şu abiden ilham almıştım belki sana da yardımı dokunur.
    https://www.youtube.com/watch?v=l0ZCkFg_WYM


    bu arada herhangi ucuz bir mouse switchleri ilede aynı işi yapabilirsin her mouse da farklı olmuyor söyleyenler halt etmiş :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIBurkiII -- 30 Mart 2019; 16:7:35 >
  • IIBurkiII kullanıcısına yanıt
    Aynen ben de bu abiyi önceden görmüştüm, ama aşağıya fare değilde direk switch alayım diye indim, oradakiler yok olmaz felan dediler. Vallaha fareye para verecek değilim, netten aynı switchi bulup alacam herhal. Aliexpress te satılıyormuş bugün biraz bakındım.
  • kullanmıyorsan parmak arkasında kalan makro tuşları ile yer değiştirebilirsin elinde bozuk başka mouse yoksa tuşlarını feda edebilecek
  • IIBurkiII kullanıcısına yanıt
    Bu fareleri almamın en büyük sebebi makro tuşları zaten. Artık kargo beklemekten başka yapacak birşey yok :/
  • genelde switchler aynıdır isterseniz ünlü switch üreticisi omron marka switch alabilirsiniz tık ömrüne göre fiyatı değişebilir aliexpreste 2-3 dolara alırsınız fakat takma monte işini elinize güveniyorsanız deneyin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SheKilLll

    genelde switchler aynıdır isterseniz ünlü switch üreticisi omron marka switch alabilirsiniz tık ömrüne göre fiyatı değişebilir aliexpreste 2-3 dolara alırsınız fakat takma monte işini elinize güveniyorsanız deneyin.
    Aynen aradığım omrondu zaten. 2 tanesi 1.5 dolara buldum. Bu ara indirim varmış zaten baya ucuza kapadım bir iki şey daha alıp.
  • Bende g700s var, 50 milyonluk ve 20 milyonluk switch almıştım. Bozuldukca solu 50 milyonlukla, sağı 20 milyonlukla değiştiriyorum. Bu arada 50 milyonluk dedikleri 2 yılda çift tıklamaya başladı. 50 milyon işi hikaye yani, taş çatlasın 10 milyon tıklama anca yapmışımdır.
  • her faredeki swicth degişiktir kimisi sensoru saglam laır swictden kırar kimisi swicth alır sensorden kırar omron firması ile iletişime gecersen senin fareye uygun swicth alırsın veya uyuyorsa sag tus deişik swicth solu tuşu degişik swicth bile alırsın illa tek swicth modeli takmayada gerek yok bunları en iyi omrondan ogrenirsin yada standart swicth neyse onu al



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EFEFPSTR -- 4 Nisan 2019; 16:18:27 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Master_Sergeant

    Bende g700s var, 50 milyonluk ve 20 milyonluk switch almıştım. Bozuldukca solu 50 milyonlukla, sağı 20 milyonlukla değiştiriyorum. Bu arada 50 milyonluk dedikleri 2 yılda çift tıklamaya başladı. 50 milyon işi hikaye yani, taş çatlasın 10 milyon tıklama anca yapmışımdır.
    logitech g700s için uyumlu switchleri nerden bulup alabilirim?

    tüm mouselarda standart bir tipin farklı markalar tarafından üretimi mi söz konusu yoksa?
  • AtillaHuN kullanıcısına yanıt
    Hocam aliexpress üzerinden almıştım. Omron D2FC-F-7N diye geçiyor. Yanında 10m, 20m, 50m gibi ifadeler kaç milyon tıklamaya kadar dayanıklı olduğunu belirtiyor. Biraz pahalı olsada n11 gibi sitelerde de satılıyor olması lazım.
  • Benim rampage'deki omron sağ switch tıklamamaya başlamıştı içini açtım tam değiştirecekken bi video yorumunda ince makine yağı dökerseniz switchler çalışabilir dedi bende çok ince dikiş makinesi yağı döktüm ve çalıştı. Değiştirmeden bi deneyin
  • Switchi değiştirdikten sonra düzelmişti ama şimdi tekrar çift tıklamaya başladı. Başka yapılabilecek bir şey var mı?

  • yeni switch ile eski switchin lehimini çıkarmadan yeni switchte takacağın kısımlara krokdil ile bağlantı çekip denersin tıklıyorsa uyar tıklamıyorsa uymaz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.