Şimdi Ara

Fantastik Kitap İnsana Ne Katar? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
6.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Her kitap insana bir şey katar Yeter ki okumak için okumayın Kitabı bitirdikten sonra kitap üzerine biraz düşünün Yazarı anlamaya çalışın Kitap üzerine kendinize ait yorumlar yapın Kitabı eleştirin Yazarı yüceltin Yazarı yerin Yeter ki kitap hakkında yazar hakkında kendinize ait düşünceleriniz olsun İşte o zaman siz farkında olsanız da olmasanız da kitap size bir şeyler katmış olacaktır
  • Hangi kitap olursa olsun bana birşey katıp katmaması benim elimdedir.Ondan ne alabileceğim ne öğrenebileceğim benim elimdedir ve en önemlisi ondan aldığım bilgileri pratiğe döküp kullanamıyorsam hiçbirşey öğrenmemişim demektir.
  • hayal gücü ve gğüzel zaman
  • quote:

    Orijinalden alıntı: legoragandi

    İnsanın hayal gücünün sınırlarını zorlamasını sağlar. Bu o kadar fayda verici birşey ki. Örneğin Orta Dünya mitolojisi....

    Normalde böyle bir dünya yok değil mi ? Ama o Tolkien'in mükemmel anlatımıyla o gizemli dünyanın içinde buluyor insan kendini, kitaplarına doyamıyor, elinden bırakamıyor.

    kesinlikle katılıyorum bu yoruma. İnsan iş güç arasında gezmeye dolaşmaya çok vakit bulamıyor her zaman yeni insanlarla da tanışamıyosunuz. Ama Fantastik romanlarla hiçbir zaman gidemeyeceginiz yerlere gidip tanışamayacagınız karakterleri tanıyabiliyosunuz. Bence bu bile başlı başına yeter bir sebep.
  • Arkadaşlar türlere ayırmadan her kitap zihni güclendirir , beyinin iki lobunude calıstırır , hücreleri canlandırır vs vs yani diyeceğim sudur kim hangi tarz kitap okursa okusun ona birçok şey katar örneklerini verdiğim gibi tabbi bazı kitaplar size bilgi verir, sosyal mesaj verir , düşündürür vs onlar kitabın ekstra getirileri , populer kultur kitaplarını okuyorsanız yine size en basta verdigim orneklerdeki faydaları sağlar araştırmalara göre düzenli kitap okuma alıskanlıgı olan insanların sınavlardaki basarı oranı çok çok yuksek hatta okudugum bir kitapta öss gibi sınavlarda basarılı olan ınsanların %95 i duzenli olarak kitap okuyan ınsanlarmıs yine söylüyorum okudugunuz her kitap türüne ayırmadan cok sey katar ve hangi tarz kitap okumyı seviyorsanız onu okuyun ve kitap okumayı bırakmayalım keske kitap okumanın kitabını daha kucuk yaslarda fark etseymisim (yasım 19 )




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.