Şimdi Ara

fan öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar benim kasa traktor gibi fx 6300 fani cok kotu demislerdi ama bu kadar olacagini dusunmedim misal bf4 full ultra ayarda oynuyorum cok ses yapiuor ama bosta tik yok cogu kiside sogutmuyor diyor bu sekilde butun oyunlari ultra da oynuyorum ama islemciye zarar vermiyelim 90-100 tl ye guzel sessiz fanlar var diyorlar bende macun falan yok vatana gotursem macunlayip takiyorlarmi yoksa macun falan almam lazimmi kasayi da orda kurdurdum ama hic bahsetmediler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Şu fiatına göre en iyisi ama,yüksekliği nedeniyle kasana sığmayabilir.
    http://www.vatanbilgisayar.com/red-scorpion-lga-775_1156_1155_1366-am3_fm1_fm2-islemci-sogutucusu.html
    Sığmazsa şunu alırsın.
    http://www.vatanbilgisayar.com/hyper-t4-lga775_1155_1156_1366_2011--am2_am2-am3_am3-_fm1-islemci-sogutucu.html Kesin sığar.
    Kutulardan bir kullanımlık macun çıkar, Ama çıkmazsa da vatanda sürerler,merak etme.




  • Stok fan soğutuyor. Sesin artmasının nedeni yük altında iken, çalışan işlemcinin ısısını dizginlemek için fanın devir artırması. İşlemciye bir şey olmaz yani; fakat sesten kurtulmak istiyorsanız fan şart. Bahsedilen fanları aldığınızda kutularından macun çıkıyor. Uğraşmak istemiyorsanız Vatan'da yaptırın. Aslında kendiniz de yapabilirsiniz. İçinden nasıl yapılacağı ile ilgili döküman da çıkıyor. Ve genelde you tube gibi yerlerde montaj videoları da bulunuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.