Şimdi Ara

FALLOUT 76 [PS4 ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
3
Favori
10.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • açıkçası oyun çıkmadan önsipariş geçecektim ama kutulu alayım dedim bu da evladiyelik olsun diye. iyiki beklemişim.şuan oyun facia gözüküyor bence. Alınır mı yine alınır ama bu fiyattan değil. kutulu fiyatı da 230-250 civarlarında hala . Bakalım çabuk düşecek gibi gözüküyor fiyatlar . oyun kötü de olsa deli gibi oynamak istiyorum bir yandan sonuçta fallout oyunu bu.
  • Sırf fallout oyunu diye serinin bütün fanları alırsa o zaman yine çöp bir oyun yapmaya devam ederler. En iyi cevap almamak olur. Ben de single takılırım diye almayı düşünüyordum ama bomboş harita, npc yok. Plus bile bedava verse zamana acırım ben.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FALLOUT 76 [PS4 ANA KONU]
  • 3 ay sonra plusla beleşe verirler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

    Sırf fallout oyunu diye serinin bütün fanları alırsa o zaman yine çöp bir oyun yapmaya devam ederler. En iyi cevap almamak olur. Ben de single takılırım diye almayı düşünüyordum ama bomboş harita, npc yok. Plus bile bedava verse zamana acırım ben.
    Haklısınız muhtemelen ona güvendiler de böyle bir oyun çıkardılar zaten. dirayetli durmak lazım :) Bakalım durabilecek miyim o ayrı. Neyse şimdilik elimde fazlasıyla oyun var zaten. Çok extrem bir indirim yakalamazsam kutulu da muhtemelen bayağı beklerim.
  • Ben Cuma günü itibari ile ps store den 180 tl civarında oyunu satın aldım. Bence parasına değer, oyunu ciddi kötüleyen arkadaşlar var, evet sıkıntılı problemli durumlar bana da denk geldi. Pazar günü yaklaşık 10 saat kadar oynadım. Sonuçta oyunu uzun zamandır bekliyordum, oynamaya da devam edeceğim gibi gözüküyor. psn id hltsntrk ekleyin birlikte zaman geçirebiliriz.(not: her gün 3 4 saat oynayamıyorum sadece işten kalan hafta sonları eşimden izin alabildiğim kadar
  • Beta sonrasında iade etmiştim, parayı hemen yatırdılar sağolsunlar, iyikide iade etmişim...haksızlık ama 350 tl ye alanlar oyunun bir hafta sonrasında 170 tl den satılması. Alan çok kişi yok demekki itirazda çıkmadı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun 179 liraya düşünce aldım. 3 gündür saatlerce başından kalkmadan oynuyorum. Oyun bu , senaryo modundan ve eski oyunlardan tabi ki farklı olacak. Cod veya BF'nin senaryo modu ile multi modu nasıl birbirinden farklıysa bu oyunda da iki mod birbirinden farklı. Sizin alışkanlıklarınıza uymuyor diye oyunu neden bu kadar eleştiriyorsunuz ? 4-5 arkadaş cod aldık 1 ay önce , şimdi hepimiz sattık oyunu , o kadar kötü. Yani o bile bu kadar kötü oyun yapmışken , siz neden bu oyunu yerden yere vuruyorsunuz.

    yaş grubunu , oynanabilirliği yükseltmek için farklılığa gitmiş adamlar. Beğenmiyorsanız almayın arkadaş. hoş almamışsınız da ama gelip oyunun sayfasında oyunu konuşmak yerine sadece eleştiri yapıyorsunuz.

    Bırakın sayfayı oyunu oynayanlar konuşsun.

    Şahsen ben oyunu çok beğendim. İsteyen eklesin akşamları beraber oynayalım.

    Psn : kfycuneyt
  • Yazık valla hem ön sipariş ver hem de 2 kat daha çok para ver. Ön sipariş de olsa aldıktan 15-16 gün geçtiyse iade edemiyorsun. İndirime açılırsa ve indirirsen hiç iade edemiyorsun. Tam bir kullanıcı düşmanı bu psn. Şu anda 350 verenlerin paralarının yarısı iade edilmesi lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fallout 4'e ücretsiz yada 3-5 Dolar karşılığında online modu yaptık demeleri gereken paketi tam oyun fiyatına gömmüşler resmen.
  • angry joe da gömme törenine katılmış

  • Gerçekten beğenmiyorsanız oynamayın, kafanıza silah mı dayıyorlar.

    Bir bırakın bu sayfayı da oyunu oynayanlar oyun hakkında konuşsun.

    Oyunu oynayandan çok oynamayanlar yazıyor.
  • Aldığıma pişman oldum mecburen bitirecez artık.
  • Alıpta pişman olan varsa kutulusunu alırım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyunu ciktigi gun almistim bugun yukleyip oynayabildim yfak tefek sorunlar olsada sahsi gorusum bu kadar elestiriyi haketmeyen bir oyun olmus gercekten npc yerine robotlardan gorev almamiz gram rahatsiz etmedi onceki oyundada brotherhood ve ismini unuttugum synth dedektif disinda oyle aklida kalici pek karakter yoktu farkli birsey denenmis eksileri var ama kesinlikle cogu kisi birbirinden dolma basiyor elestirileri sahsi fikrimce kesif hissi ve atmosfer yine cok iyi olmus gordugum heryeri didik didik ediyorum,kaplamalar siritoyor ozellikle ic mekanlarda ama grafik takintili biri degilim fallout 4 le hemen hemen ayni geldi belki 1 tik daha iyidir,yakin mesafede birini oldurmek cok zor oluyor bir tutukluk var onun disinda ben begendim oynayanlarda ozelden yazabilir id lerini.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birşey soracağım, kendi kampımızı kurmamızın avantajı nedir? Sonuçta sandık ve craft için her köşe başında yer mevcut.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kfycuneyt

    Birşey soracağım, kendi kampımızı kurmamızın avantajı nedir? Sonuçta sandık ve craft için her köşe başında yer mevcut.
    Arindirilmis su yoyecek icecek elde edebiliyosun,silah gelistirme,yemek pisirme gibi seyleride kampinda yapabiliyosun suan aklima gelenler bunlar.
    Bu arada sanirim oyunda bir sorun var herhangi bir arkadasimi takima davet edemiyorum ayni zamanda davet gelince kabulde etmiyor varmi bu sorunu yasayan?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talat2106 -- 3 Aralık 2018; 11:53:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bethesda gibi bir firmada demek ki fırsatını bulduğu anda oyuncuları emiyormuş bunu gördük :) Bence dlc yada yarı fiyat olarak piyasaya sürselerdi, hem beklenti düşük olurdu hem bu kadar eleştiri gelmezdi.

    En azından grafik olarak bu nesle yakışan detaylar olmalıydı, bu gidişatı görünce yeni elder scrolls oyunundan beklentilerim düşüyor. Kötü grafik ve skyrim yaması gibi oyun çıkartırlarsa sıkıntı olur :)
  • Talat2106 kullanıcısına yanıt
    beni de ekler misin : kfycuneyt

    teşekkür ederim bu arada
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kfycuneyt

    beni de ekler misin : kfycuneyt

    teşekkür ederim bu arada
    Ben seni eklemistim blacmamba kabul etmistin sanirim dun.Onemli degil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.