Şimdi Ara

Silinsin lütfen (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
21
Favori
72.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2015'den beri geliştirdiğin yamanın durumu. Şu basit resimden bile görülüyor dostum. Yazılar iç içe geçiyor. Çevirdikten sonra kontrol bile edilmemiş. Bunların haricinde çekmeye üşendiğim bir sürü resim var. Bir sürü nokta hala ingilizce ve google translate gibi çevirilmiş kalitesiz anlaşılmayan yerlerle dolu. Keza Türkçe karakterleri de tuhaf eklemişsin. C olması gereken yerlerde Ç çıkıyor S olması gereken yerlerde Ş çıkıyor. Olamıyor dostum yani sen bu işi beceremedin gittin. Ben 2017'den beri senin bu yamanı takip ediyorum ama tek başına da yapamadın yardım aldın yine yapamadın fazla kaba örnekler vererek çirkinleşmek istemiyorum. Olmadı olamadı. Yılan hikayesine döndürdüğün şu çalışma bir türlü nihayete eremedi. En son 2-3 yıl önce indirmiştim yamanı ve ister inan ister inanma o dönemde net hatırlıyorum gördüğüm hatalar hala olduğu gibi duruyor. Yazık gerçekten. Senin dışında da biri çıkıp yapamadı şu oyunun yamasını. Nerede arkadaş Oyunçeviri gibi ekip. Adamların yaptıkları yamaların kalitesine parayla satanlar bile erişemiyorlar. Bir Fallout New Vegas yaması yapmışlar hala kusursuz ve düzgün çalışıyor. Her şeyi geçtim tek başınasın tamam ama bu kadar temel yerlerde de hata oluyorsa bunca yıldır kusura bakma art niyet ararım ve yıllardır bu sana ve yamana karşı olumsuz düşüncemi de değiştirebilecek hiçbir hareket göremedim. Çünkü icraatın ortada. Kimse sana zorla da yaptırmadı bu işi kendin severek ısrarla devam ettin ama nasıl bu kadar kötü olabiliyor onu da anlamıyorum. Ahmet Özbay ile devam etmen gerekiyordu bu yamaya. Ben daha çok emek verdim sen daha çok verdin kavgası yapmak yerine. Sorunun sende olduğu da çok net görülüyor.



    Silinsin lütfen



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STENSTEN -- 16 Şubat 2023; 2:41:2 >




  • STENSTEN kullanıcısına yanıt
    Ahmet ozbayinda çevirisi vardı onu denediniz mi
    Muhtemel iki yamada aynı duzeltmelerden dolayı editionlar farklı
    Biri ahmet edition diğeri doom edition
    Ücretli ücretsiz her zaman desteklemisimdir yama işini lakin
    Benmerkezci olup kavga etmek yamaya çok zarar verdi
    Bundan ortalama 2 yıl önce bende yamayı denedim silah gözükmeme sorunundan dolayı erteledim
    Bakalım ne zaman kusursuz halen gelir o zaman kullanırız

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün uzaktan bağlantı ile bir yakınıma bu oyunun yamasında yardımcı oldum. Uyumsuz bir yamaymış. Yamadaki .ini dosyasını editledim. Şimdi unuttum sonu ya .esn ya da .esp ile biten dosyayı yamanın ilgili satırlarına ekledim, oldu.


    Oyunun sürümünü, yamanın sürümünü vs hiçbir şeyi bilmiyorum. Talep eden olursa, tekrar bakarım ama uğraşmak istemiyorum şu an :)

  • STENSTEN kullanıcısına yanıt

    İşin içine girmeden yaptığın yama çok kötü berbat boktan demek çok kolay. Ama benim ne gibi teknik zorluklar yaşadığımı bir bilsen ve benim yerimde olsaydın baştan bırakırdın inan yamaya başlamadan önce oyun çeviri ile iletişime geçtim adamlar oyun lanetli teknik sıkıntıları olduğu için baştan kestirip attılar yok dediler. Oyun çevirinin götünün yemediği çeviriyi ben alıp nerelere getirdim. O gösterdiğin yazı kaymalarını düzeltmesi çok basit bu arada. Çok yerden yardım istedim kimse dönüpte bu adam ne yapıyor bir el atalım demedi arkadaş. Ahmez özbay denen mahlukat ile ortak olduk adam bir baktım yamayı ben yaptım demeye başladı. O günden sonra kimseye güvenim kalmadı. Tek kişi ile devasa bir oyunda hemen ilerleme kaydedilemiyor. Deprem bölgesinde olduğum içinde daha yeni yeni kendime gelmeye başladım hala yamanın düzeltmeleri ile uğraşıyorum. O yüzden güzel kardeşim sabır etmemiz lazım. Oyunun büyük görevleri ortalama 3.000 4.000 satır. ben kendi çevirimi beğenmediğim için aynı 4.000 satırlık görevi 3 defa baştan çevirmiş adamım. Yani banada bu haksızlığı yapmayın elimden geldiğince kendimce fallout severlere bu yamayı kazandırmaya çalışıyorum :(





  • Deprem bölgesinde olduğum için uzun bir zamandır yamaya devam edemiyordum bu günden sonra devam etmeye başlayacağım saygılarımla mastertranslator.

  • Paylaştığın resim yamanın güncel haline ait değil. Kanıt:

    Silinsin lütfen
  • ConvCitadel çevirisi tamamlanmıştır. 200 satır.

  • Yorumuma 2 ay sonra yamayı güncelleyip cevap veriyorsun. Güldürme beni dostum. Neyin kafasını yaşadığını hiç anlamadım senin açıkçası. Yamayı adam gibi bitirip tamamlamak yerine ona buna laf yetiştirmekten başka bir şey yaptığın yok yıllardır.

  • STENSTEN kullanıcısına yanıt
    Sana birşey beğendirmek zorunda değilim beğenmediysen oynamazsın neden cevap vermediğimi zaten yukarıda belirttim. Yamanın eski halini paylaşarak hala bok atmaya çalışıyorsun tebrikler. Birdaha da konuma yorum yapmazsan sevinirim senin gibi art niyetli insanların yorumlarını görmek istemiyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sen 2 ay önceki paylaştığın yamanın çeviri durumundan bile habersizsin ben daha ne yorum yazacağım sana ne halin varsa görebilirsin. Daha geçen sene Ahmet Özbay'ın yama konusuna gelip çamur atmışsın sen kendi yamana bak başkalarının yamalarına laf yapmadan önce. Art niyetten bahsedecek son kişi sensin.


    https://forum.donanimhaber.com/fallout-3-goty-fallout-4-capital-wasteland-turkce-yama-projesi-2021--149440800-3




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STENSTEN -- 16 Nisan 2023; 18:39:0 >
  • kardeşim link kırık ?

  • Yama güncel mi?

  • Beyefendi link kırılmış

  • link kırık

  • Güncel indiren varsa mesaj altında link belirtebilir mi.


    Nexus mod platformundaki dosyalar güncel buradan kullanmayı düşünüyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AssetGroup -- 2 Temmuz 2023; 15:40:29 >
  • link yenilenmiştir

  • Doom4627 kullanıcısına yanıt

    Fallout new vegas yaması toplam 4-5 parçaya bölünmüştü. Ana oyun bir esp, her dlc ayrı bir yama olarak esp dosyası, launcher içine gömülü olarak paylaşılmıştı.

    Eger fallout 3'ü dlcler dahil tek bir esp dosyası içinde launchere gömerseniz hata yaşayabilirsiniz hatta çorba olur oyun. Ana oyun bir ESP, DLC'ler farklı ESP olarak Launcher içine gömülmesi lazım. (kaç dlc var ise hepsi ayrı ayrı)


    Sana aslında yardım edebilecek seviyede çok fazla kişiler var. Teknik sorunlarının hepsini çözerler ama iyilik yapma kafasında degiller. Herkes öncelikle kendi çıkarını benimsiyor. Bunu dogru bulmuyorum çünkü senelerdir üzerinde çalışılan bir proje nihayete ermelidir. Forumda teknik sorunlar yüzünden yarım kalan bir çok yama var maalesef. Ama aç gözlü ve çıkarcı insanların sessizliginden dolayı bu işler olmuyor. Yamalardaki teknik sorunlar bazı kişiler için çocuk oyuncagıdır... yolun ortasında duran taşı alıp kenarıya koymak gibi ama karakter yoksunu oldukları için çeviri ekiplerini dımdızlak ortada yardımsız bırakıyorlar. Adamlar 10 kişi toplanmışlar çeviri yapmak için can atıyorlar. Yerden taşı kaldıracak adam ise 3 maymunu oynuyor...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunefetr -- 5 Kasım 2023; 0:20:4 >




  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.