Şimdi Ara

Falken AS210 4 Mevsim Lastik İncelemesi 10bin KM 9 Ay (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
8.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Carsever kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sizin bu mesajınız dışında ne kadar araştırdıysam hiç bir veriye ulaşamadım yeni gelecek as220 lastikler konusunda. Bir bilginiz var mı lastiklerin çıkacakları tarih konusunda veya as220 ile ilgili herhangi bir bilgi veren link? Merakla bekliyorum yeni lastikleri.
  • Ben de aynı lastiği aldım. Nisan 2022'de Hepsiburada'dan 2930 TL ödedim. Aynı şekilde Ankara'da kullanıyorum gayet güzel lastik.

    Yazılanlara katılıyorum
  • şu yaz veya kış lastiklerinden birinin ömrü dolsun, ben de bu dört mevsim lastiklere geçmeyi düşünüyorum. 6 ayda bir lastikçiye boşuna sök-tak parası bayılıyorum.

  • Conqueror26 kullanıcısına yanıt

    Ekim sonuna kadar lanse edilmezse diğer sezona kalır.

  • kültürlü cingen kullanıcısına yanıt
    Ben de Eskişehir'de kullanmayı düşünüyorum ama kışlık lastikleri bu sezon da kullanıp öyle alacağım inşallah. Tahminen 2023 Nisan gibi. Çok fazla araştırdım ve as210 lastiklerin kışlık performansı konusunda pek şüphe kalmadı içimde aslında ama asıl merak ettiğim yaz performansı. Siz Nisan'dan bu yana Ankara'da kullanıyorsunuz anladığım kadarıyla. Eskişehir de nerdeyse tıpatıp iklim. Yaz performansı konusunda ne söyleyebilirsiniz? Ayrıca hiç daha sıcak bir yere seyahat ettiniz mi bu süreçte? Mesela sıcaklıkların 40 dereceye yaklaştığı yerler.. Kullanıcı deneyimi gibisi yoktur.
  • Carsever kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler. 2023 Nisan belki Mayıs gibi lastik değişimi düşünüyorum. Umarım o zamana kadar satışı başlar.
  • Conqueror26 kullanıcısına yanıt
    Ankara'dan hiç çıkmadım hocam. Bana yazın ses yapar dedi lastiği değiştiren usta. Ama herhangi ekstra bir ses duymadım. Tabi araç B sınıfı, yalıtım zaten az. Lastiğin etkisini hissedemiyor olabilirim. Onun dışında yağmurda falan da virajlara güvenle giriyorum sıfır sıkıntı.
  • bende vardı as210, kışın çok denemem olmadı ancak yazın 30 derecede araç kayıyordu asfaltta, fren yapmaya korkuyordum, bir lastikte çivi girip parçalanınca yine falken 310 eco run aldım 4 adet hem lastik gürültüsü azaldı hem de daha konfor ve yol tutuş kazandı , frenler daha iyi artık (bu söylediklerim 185/60/15 ebadı için geçerlidir)

  • kültürlü cingen kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Aslında ben de yazın Eskişehir'den pek çıkmıyorum sıcaklar yüzünden. Ancak memleket sıcak ve nadiren Eylül gibi gidebiliyorum, bazen 40 dereceyi bulduğu için merak etmiştim. Ancak Eskişehir'de kullanıma uygun görünüyor. Ben de ağır kış ve ağır yaz mevsiminde zaten bir yere gitmiyorum. Önümüzdeki sezon inşallah alacağım. As220 çıksa bari.
  • REM kullanıcısına yanıt
    Ben de özellikle yaz performansını merak ediyorum. Yalnız yazın 40 derecenin üzerinde olan şehirlere bile gittim bu lastikle ve hiç bir sıkıntı yaşamadım diyen de var. Kafam karışmıyor değil. Hoş ben sıcağı pek sevmediğim için yazın mecbur kalmadıkça tercih etmiyorum güney illerini de. Yine de 30 derecede kayması kafamı karıştırdı.
  • Conqueror26 kullanıcısına yanıt

    Fiat 500x'te kullanıyorum, ölçü 225 45 18.


    Antalya'ya gittik geldik geçen sene, bu sene Bodrum, Assos vs.

    35-36 derece sıcakta da kullandım, kışın karda da...


    Yazın kendisini salmadı hiç.


    Bundan önce de Nokian Allweather kullanmıştım, dişlerin parçalanması sorunu haricinde onda da yazın sıkıntı olmamıştı.

    Hamur çok yumuşak diye saçma bir aşınma oluyordu, yeni serisinde zaten hamuru sertleştirdiler ve "yazın 40 derece sıcakta bile dayanıklı" diye sunumunda bu şekilde tanıtım yaptılar, hatanın farkındalardı yani  


    Lastikleri geçen sene Mart'ta almıştım, 2.sezonu gördü diyebilirim. Geçenlerde ön-arka da yapıldı. Öyle çok acayip aşınmalar görünmüyor, normal gibi. Ki performanslı falan da kullanırım. Özellikle yazın falan hiç zor durumda bırakmadı, saçmalamadı. Kullanıma göre de çok değişir tabi, zorlamaya gelmeyebilir, dikkat etmek lazım yine de.





  • Ormanci kullanıcısına yanıt
    Bayağı bilgi vermişsiniz hocam. Nokian konusunu çok iyi biliyorum çünkü ben de Nokian Wr D4 var. Lastik bayağı paralandı omuzlardan. Ancak yeni çıkardıkları da bayağı pahalı. AS210 bayağı iyi yorumlar almış. Önümüzdeki yaz sezonuna ben dahil olacağım sanırım. Özellikle yaz mevsimi konusunda aktardığınız tecrübeleriniz çok değerli. Teşekkürler.
  • Conqueror26 kullanıcısına yanıt

    Rica ederim hocam, aynen Nokian o konuda sinir etti resmen. Oysa çok memnundum çok sevmiştim o lastiği.


    AS210 tam fiyat performans lastiği idi. Ama "idi"  

    2021 Mart'ta 3.000 TL'ye 1 takım lastik aldım. Ulan çok oldu falan diyordum. Şimdi bu lastikler bitse bir daha alamam herhalde  


    AS210'ları bildiğiniz normal lastik gibi kullanıyorum valla, çoğu zaman 4 mevsim falan olduğunu bile unutuyorum. Öyle diyeyim.

  • Falken'i birçok araçta çok kullandık hep memnun kaldık şuanda 8 adet depoda kullanılmayı bekliyor.
    Geçende lastiklerden birini kaldırıma sürtüp yardım lastikçide stepne taktırırken (çok yakındı inesiye kadar vardım) aynısı var mı diye sordum falken satmıyorum kötü lastik diye bir başladı.
    İnsan satmıyor diye bir malı kötüler mi ya sattığı markalardan biri saetta..
  • Ormanci kullanıcısına yanıt
    Benim ölçüler de 225/45/17 ama şu anda en ucuz 1080 TL tanesi valla benim lastikler de bitti. Bıktım değişiminden, otelinden, güm güm lastiğe vurup sökmeye çalışmalarından, jantı çizmelerinden.. Hiç bunlarla uğraşmayıp 10-15 binde bir ön arka değişim yapıp devam edeyim istiyorum. Her mevsimde de sorunsuz olsun tabi içime sindi bayağı. İnşallah şu as220 çıkar da onu alırım.
  • Lastik için Orhan pamuk gibi yazmışsın ya, helal olsun 👍
  • Conqueror26 kullanıcısına yanıt

    benim kişisel deneyimlerim , araç yaris yokuş aşağı hafif frenlemede sıcak asfaltta kayıyordu şu an aynı markanın yazlık lastiğini kullanıyorum herhangi bir kayma yok ve şimdilik gayet memnunum

  • REM kullanıcısına yanıt
    Farklı görüşler olduğuna göre bunun şehir, mevsim, asfalt ile ilgisi olabilir. Genel olarak olumlu yorumlar var. Eskişehir'de kışa yönelik 4 mevsim lastik daha mantıklı geldiği için Falken'i deneyeceğim. Umarım istediğim gibi çıkar. Kıştan sonra düşündüğüm için belki güncel versiyonu çıkarsa onu alırım.
  • Nissan Juke 215 60 17 falken as210 4 mevsimlik kullanıyorum çok memnunum sadece yolda giderken biraz uğultu yapıyor o kadar
  • megane 4 aracımda 225/40/18 ölçüsüyle kullanıyorum. 1 seneyi geçti gayet memnunum

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.