Şimdi Ara

Fakir Viva Çamaşır Kurutucu Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
15.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • çamaşır kurutucu almayı düşünüyorum fakat ürün hakkında bi bilgi almadan sipariş vermek istemiyorum eğer kullanan varsa cvp yazarsanız sevinirim.


    # 1200W
    # Zaman ayarı
    # Çamaşırların sürtünerek aşınmasını engelleyen statik kurutma
    # Benzer ısıtıcılara göre %42 enerji tasarrufu
    # 1-3 saat arasında kurutma
    # Devrilme anında devreye giren otomatik emniyet kilidi
    # Çamaşır kurutucusu,fanlı ısıtıcı ,çamaşır askısı olarak kullanım özelliği
    # Kılıf

    http://www.hepsiburada.com/fakir-viva-camasir-kurutucu/productDetails.aspx?CategoryId=153276&productId=evfakviva

     Fakir Viva Çamaşır Kurutucu Hakkında







  • Bu ürün 3 ay önce tekrar sorulmuştu. Hiç cevap alamadı...

    Belki edinmiştir, önceden soran arkadaşımız ARAS a PM atarak fikrini alın...

    Kolay gelsin...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-una -- 25 Mart 2010; 13:22:45 >
  • Biliyorum kendisinede pm attım fakat cvp alamadım o yüzden buraya konu açtım. bakalım belki almış biri vardır
  • Hepsiburada yorularında "hiç yoktan iyidir" yazanı ben mantıklı buldum... Kararınızı bu yönde dikkat ederek verin bence...
  • Ne arasam karşıma DH çıkıyor.

    Ben de bu aralar bu ürünü araştırıyorum, hakkında pek yoruma ulaşamadım, @specialexelans sen bu ürünü aldın mı ya da hakkında bilgi edindin mi?
  • Ben de merak ediyorum. Yok mu kullanan?
  • Yahu bir tanecik yorum yok mu şu ürün için koca nette?
  • DERDİNİZE BEN DERMAN OLAYIM ARKADAŞLAR ÜRÜNÜ BEN ALDIM YAKLAŞIK 1 AYDIR KULLANIYORUM KENDİMDEN ZİYADE BEBEĞİM İÇİN ALDIM DIŞARIDA KURUTMAKTANSA ÇAMAŞIRLARI BU ÜRÜNDE KURUTMAK HEM HIZLI HEMDE HİJYENİK. ÖNCELİKLE ÜRÜNÜN KURULUMU ÇOK BASİT KAPALIYKEN BİR AYAKLI ASKI KADAR YER KAPLIYOR BÜYÜK BİR ASKI EN ÜSTTE ,ORTADA ÇOKLU BİR ASKI VE EN ALTTADA UFAK ÇORAP VB. ÜRÜNLER ASMAK İÇİN ASKISI VAR. ÜRÜNÜN ZAMAN VE GÜÇ AYAR DÜĞMESİ VAR ZAMANI KURDUĞUNUZDA KENDİSİ KAPANIYOR.GİYSİLERİ ASTIKTAN SONRA ÜSTÜNE POLYESTER TARZINDA AMA MUŞAMBA BENZERİ BİR ÜRÜN KOYUP FERMUARINI KAPATIYORSUNUZ ÇALIŞTIRDIĞINIZDA 10 SANİYEDE ALETTEN ÇIKAN SICAK HAVA İLE KOCAMAN BİR BALON OLUYOR SİZE NETTE RESİMLERİ MEVCUT BU HALİNİNDE.TEPESİNDEKİ GÖZLERDENDE FAZLA BUHAR ÇIKIYOR.YAKLAŞIK 1 SAATE MÜKEMMEL KURUTUYOR TABİ BU İÇİNE KOYDUĞUNUZ ÇAMAŞIRA GÖRE DEĞİŞİR .BİR ÇAMAŞIR MAKİNASI DOLUSU EŞYAYI RAHATLIKLA BİR KEREDE İÇİNE ASIP KURUTABİLİYORSUNUZ.HEM HIZLI HEM PRATİK VE EN ÖNEMLİSİ HİJYENİK BİR SONUÇ ALMIŞ OLUYORSUNUZ NETTE ARAŞTIRIRSANIZ 110 LİRAYA KADAR DÜŞEN FİYATLARLA BULABİLİRSİNİZ.BEN GARANTİLİ OLSUN DİYE HEPSİ BURADADAN 129 LİRAYA ALMIŞTIM.SONUNA KADAR BU PARAYI HAKEDEN MÜKEMMEL BİR ÜRÜN BİZDE GÖREN HERKEZ ALIYOR.KOCAMAN ÇAMAŞIR KURUTMA MAKİNALARINA VERİLEN PARAYA YAZIK.ALIN GÖNÜL RAHATLIĞIYLA KULLANIN ARKADAŞLAR.




  • 1000 tl civarı kurutkma makinelerin bakarken bu ürünü gördüm bende.acıkcasi biraz uyduruk duruyor,ama yorumlar oldukca iyi fiyat bazında.
    sorum kullanan arkadasa : bu üründe nevresim takımı gibi geniş yüzeyli esyalari kurutmakda sıkıntı oluyormu genel bi performans aciklamasi yazarsaniz seviniriz.
    teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: virtue051

    1000 tl civarı kurutkma makinelerin bakarken bu ürünü gördüm bende.acıkcasi biraz uyduruk duruyor,ama yorumlar oldukca iyi fiyat bazında.
    sorum kullanan arkadasa : bu üründe nevresim takımı gibi geniş yüzeyli esyalari kurutmakda sıkıntı oluyormu genel bi performans aciklamasi yazarsaniz seviniriz.
    teşekkürler.



    kulanan çk fazla önermedi kurutma süresi biraz fazla çk eşya almıyor vs gibi yorumlar vardı bende almaktan vazgeçtim.
  • vazgeçiyorum geciyorum geeeeçtim.
  • hadi bakalım hayırlısı olsun diyelim :D
  • bende bakıyorum bu ürüne kullan arkadaşlar ne der alınırmı
  • ben de kullanmaya basladım faka t enerji tuketımı cok fazla oalacaksa kulanmak ıstemıyorum ıcınde cıkan kulanım kulavuzunda kac watt oldugu yazmıyor ne dıyorsunuz arkadaslar cok fazla elektrık tuketımı yaparmı acaba? 2 saat calıstı ıcındekı camasırları kurutmadı bende :(
  • Clothes Dryers diye bir markadan aldım. Fakirinkinden farklı. Bir defa şemsiye gibi açılmıyor. Tepe kısmı portatif takılıyor. Tepe kısmında mandallar falan var, çamaşırı tutturup kurutabiliyorsun. Ayrıca askı falan uğraştırmıyor.Çok tıka basa çamaşır doldurmazsanız ve çamaşırların sıcak hava temasını engellemezseniz en geç 1-1,5 saatte kurutuyor. Polyester çamaşırlar 1 saati bile bulmuyor. Fanı da sessiz falan, çok hoş bir alet aslında. Aleti kim yaptıysa bravo valla. Mantığı basit, tasarımı-işlevi güzel. Yapsa yapsa ya Japonlar veya Çinliler yapmıştır... Biz hala uyuyoruz..
  • sorentosormayento S kullanıcısına yanıt
    merhaba, kurutmali camasir makinemz olmasina ragmen bu urun hep ilgimi cekti. cunku kurutmali makinemz ariston olmasi sesbebiyle 6.yilinda garantisi yok ve ariza durumunda kaliteli bir makne bu urunu dusunuyorum.

    kurutmali camasir maknesi kurutmada camasira asiri isi verdiginden beyaz pamuklularda kullaniliyor. sentetiklerde asla.

    bu urunden memnniyetiniz hala suruyor mu? sehirfirsati ve dshopping satms zamaninda.onlarda dukkani kapatti. fakirinki 100tl ustu ki cok pahali.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.