Şimdi Ara

fake üyelikler!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • forum destek üzerinden bir şahsın fake üyelikler ile topladığı referansları gösterdim ve bunları fake üyelikler ile aldığını ispatladım ancak üyeliklerden 1 tanesi banlandı diğerine hiç dokunmadılar şimdi 1 tane daha fake üyeliğini buldum ama forum destek malesef hiç ilgilenmiyor çok uzun süre de basit bir cevap verip geçiyor.

    forum destek bölümünde açtığım kayıtlar

    http://forum.donanimhaber.com/support.asp?rid=10834&currpage=1&smode=1&tmode=0&sort=1

    http://forum.donanimhaber.com/support.asp?rid=11710&currpage=1&smode=1&tmode=0&sort=1
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Sınırsız banladım çünkü fake durumu olduğuna kanaat getirdim. Hesabını açtım çünkü forumda şikayet ettiğiz kişi yalnızca 1 adet hesap ile bulunuyor. Bu sebeple bildirim içinde size anlaşmaya uygun davranıyor dedim. (Bu arada kişi ile ayrıntılı şekilde görüşüldü bilgi alındı.) Bu durumda şu an için yapabileceğimiz birşey bulunuyor. Bazı bilgileri diliyorum bilginize.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rds

    Sınırsız banladım çünkü fake durumu olduğuna kanaat getirdim. Hesabını açtım çünkü forumda şikayet ettiğiz kişi yalnızca 1 adet hesap ile bulunuyor. Bu sebeple bildirim içinde size anlaşmaya uygun davranıyor dedim. (Bu arada kişi ile ayrıntılı şekilde görüşüldü bilgi alındı.) Bu durumda şu an için yapabileceğimiz birşey bulunuyor. Bazı bilgileri diliyorum bilginize.

    iyide şuan tek hesap kullanması hiçbir şey ifade etmez ki bu zamana kadar aynı anda kullanıyordu ben şikayet edince 1 hesap sınırsız banlandı ve o hesabı zaten istese de kullanamıyor. fake üyeliklerle referanslar doldurmuş ve bu referanslar ile insanların güvenini kazanıyor?(sm1987 nickli üyelikte banlanmadı?) ayrıca fake üyelik açıldığında benim bildiğim üyelikler sınırsız banlanır asıl üyelik ise en az 7 gün banlanır ancak bunu uygulamıyorsunuz?




  • Merak etmeyin biz gerekeni yapıyoruz, teşekkürler. Konu kilitlenmiştir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.