Şimdi Ara

fake ex machina (2015)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bunun tartışılması yasak mı bilmiyorum ama.
    arkadaşlar bir şeyi merak ettim bu cuma günü sinemalara gelecek ex machina filmini türkçe altyazı sitesinde bir arkadaş izledim beğenmedim demiş. nereden seyrettiğini sorduğumda ise internetten seyrettiğini söyledi. bende araştırdım bir iki torrent ve bir kaç video indirdim fakat hepsi fake ti. şimdi bu arkadaş yalan mı söylüyor? yoksa bir yerlerde benim bilmediğim bir kaynak mı var?



  • Boşver kardeşim öyle malum yerleri. Hoşuna giden bi film ise sinemada izle. Zaten vizyona girince buradaki arkadaşlardan gerekli yorumları alırsın. Ona göre de gidip sinemada izleyebilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pokezoom

    Boşver kardeşim öyle malum yerleri. Hoşuna giden bi film ise sinemada izle. Zaten vizyona girince buradaki arkadaşlardan gerekli yorumları alırsın. Ona göre de gidip sinemada izleyebilirsin.

    zaten filmi sinemada seyretmek istiyorum. fakat film kocaelide herhangi bir salona gelecek mi emin değilim. yalnız bazı insanların seyrettim demesi beni şaşırttı o kadar. ben o kadar aramama rağmen bulamadım yani.
  • Merhaba dostum bende en az senin kadar detaylı.. aradım ama yok bugün vizyona gireceği heryerde yazıyor (10 Nisan) ama hiçbir sinemeda yok şu an, sır film :)
  • evet dostum 10 nisanda amerikada gösterime giriyormuş. beyaz perde sitesinde türkiye vizyon tarihi 10 nisan diyordu ama sanırım biri bunları kandırmış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.