Şimdi Ara

Failed To Contact Game Server Hatası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar hepinize öncelikle kolay gelsin.
    Başlıkta belirttiğim üzere size nasıl anlatılır bilmiyorum eğer benim aldığım bu oyun hatasını alan arkadaşlar varsa aramızda (ki benim araştırmadığım 1 tane websitesi kalmadı bu sorun için) o arkadaşlar beni anlıyordur umarım.
    Şuana kadar başıma gelen bütün hataları hallettim tek başıma araştırmanın güzelliği bundandır.Fakat şu son 1 haftada şu hatayı ne yaptıysam ne ettiysem nerde okuduysam aynılarını uygulayıp hiç bir sonuç alamadım ve bunun için gerçekten sabrımı tükettiğim günlerdeyim.Sizden büyük bir rica ve istek üzerine bu konuyu açmış bulunuyorum,lütfen elinizden gelen yardımı esirgemeyin. İnanın bana bu sorunu çözdürecek arkadaşa nasıl saygı ve minnet duyacağımı şuan net bir şekilde biliyorum.Biraz uzattım fakat lütfen belirttiğim hatayı alanlar bilir; Failed To Contact Game Server hatasıdır.
    Tekrar iletmek üzere,bu hatayı çözecek arkadaşa(lara) büyük ölçüde teşekkür edeceğimi bilsinler istiyorum. Küçücük 1 hata bunu nasıl yazdırıyor inanın şuan kendim bile inanamıyorum çünkü 1 server açtım herşey tam yolundayken bir anda böyle bir hatayla yüzyüze gelmek ve bunu tüm uğraşlara rağmen çözememek inanın akılalmaz bir şekilde çaresizliğe sürükledi beni.
    YARDIM EDECEK BÜTÜN ARKADAŞLARA SAYGILARIMLA TEŞEKKÜRLERİMİ İLETİR,İYİ OYUNLAR AYNI ZAMANDA İYİ FORUMLAR DİLERİM,İYİ AKŞAMLAR.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.