Şimdi Ara

Fahiş PlayStation Store Fiyatlarına Hayır! [Türkiye için indirimli oyunlar KALDIRILDI!] (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.464
Cevap
77
Favori
437.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1079 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şu son cümleyi kaç defa yazdım bilmiyorum, boşuna uğraşmayın insanların işine gelmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arslan0058 kullanıcısına yanıt
    Türkiye de bu dolar fiyatları karşısında oyunların fiyatının 300 TL olması normal. Daha da azını beklemeyin. Özellikle popüler oyunlarda durum bu. 300 Tllik oyunu 2 kişi oynayabiliyorsun aynı anda 150 tlye geliyor. Birde bunu satıyorsun ki 6 ay sonra satsan 150 tl ye satsan oyun kişi başı 75 er tlye gelmiş olur. (aslında çok daha fazla fiyata satabilirsin genelde forumdaki kullanıcıların çoğu oyunları 10-20 tl ye oynamış oluyor.)
    Bu kadar parayı da verecek durumun mu yok o zaman 1 hakkı satarsın foruma diğer kalan hakkı 3 arkadaş birleşip alırsın sırayla oynarsın. Böyle yapan bir çok kişi var.
    210 ile 300 arası fiyatlandırma yapılan oyunlara pahalı demek bundan ucuzunu beklemek tamamıyla hayal. Zaten forumun tepki vermesi boykot etme isteği sinirlenme nedeni 300 TL değil 469 TL ye fiyatların saçma bir şekilde çekilmesi. Sony Tr de çalışan kişilerin konu mankeni olmasından başka hiç bir işe yaramaması.
    Kimse demiyor neden biz god of war ı 210 tlye alırken bu oyunlar 469 tl oldu diye. Gidin evinize bakın elektrik parasını son aylara göre ne kadar fazla ödüyorsunuz diye. Elektirk 40 TL civarı fazla ödüyorum 12 aya vurduğunda 480 yapar. Su doğalgaz vs derken bu dolar muhabbeti yüzünden neler sırtımıza yüklediler. Devlet bunu yaparken elin ingilizi çok da tın der kimse kusura bakmasın.




  • Konu, konu sahibinin adının aksine 'pasif projeye' dönüşmüş.
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    İşin aslı o değil bence , hangi firma olursa olsun bütün firmalar , şirketler , dünyanın en küçük ülkesindeki satışları bile önemser.Emailler yetkililer tarafından görüldü mü görülmedi mi bilmiyoruz, görüldüyse eğer ps tr ile iletişime geçilmiştir, Onlarda biz gerekeni yaparız diyip konuyu kapatmışlardır. Fiyatlandırmayı bence Londra yapmıyor , ps tr yapıyor,biz yapmıyoruz diyerek suçu Londraya atıyorlar. Red dead vs birkaç meşhur oyun ile diğer yine 60 euroluk oyunlar arasındaki fiyat farkından bu belli oluyor.Bazı oyunlar 470, bazıları 300.Avrupada ise bunlar aynı fiyat.

    Benim düşüncem bu.Tabii ki kesin bir kanıt yok ama ben Londra vs gibi sözlere inanmıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnternettenCızz -- 22 Ekim 2018; 18:10:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu sahibi gerçekten merak ediyorum .tehdit mi aldı da korktu yoksa baska bir sebepten kimseye cevap vermiyor.yoksa öldü mü ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Bu isin sonu ne olacak merak ediyorum bu fiyatlara itiraz edenler kisiler duzenli oyun oynayan ve oyun alan kisiler yilda 2 3 oyun alan(fifa pes gta rdr vs) adamin umrunda degil bu fiyatlar ama asil kazancin bunlardan geldigini dusunmuyorum, bizim gibi oyuncularida kustururse korsana yonelicez yada tamamen birakicaz esnaf kafasinda yonetiyorlar pstryi.Şahden bundan sonra psn trden birsey almayacagim bizi adam yerine koyup 1 tane resmi aciklama bile yapmadilar biz ilgileniyoruz su mail isini kesin diyip gecistirdiler cogu yayincida bahsetmedi bile kendi ekmekleri tehlikeye girince ozmaan gorucem onlari oyun satmayan bir yerde kimse oyunun reklamini yapmaz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arslan0058 -- 22 Ekim 2018; 18:19:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Levent abinin kendi oyunlarını satın aldığını biliyorum para ödüyor daha önce konuşmuştu bu konuda. Ama şu var her çıkan oyuna 470tl verip deneme oyun hakkında söz söyleme olayı yok. Demek ki uzun süredir teknoseyir e oyun gitmiyor. Keza bazı telefonlar da gelmiyor bazı pc ürünlerini de eskisi gibi göndermiyorlar. Diğerlerine sony tr den oyun geliyor diğer firmaların oyunları da spotçudan geliyor arkaya konsol oyun logosu koyuyor iki yıkama yağlama iş tamam. Zaten burada derdim levent abi değil demek istediğim o destek vermeyenler görmezden gelenlere 500tl den her çıkan oyunu al deseler görürdüm o sessizliği yılda 20 oyun alsa o parayı yayınlardan çıkaramaz. Yeni pc ye para verme konsola verme oyunlara verme sponsordan para gelsin yayından gelsin ondan sonra eleştir zor iş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://youtu.be/UOnZOlfmVgI





    Hayırlı işler panda bey

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SacredDivinity kullanıcısına yanıt
    Bugün multiplayer ve panda aynı gün ps 4 pro özel sürüm kutu açılışı videosu çekti ne tesadüf be.mustafa yiğit iyi çalışıyor ne diyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SacredDivinity kullanıcısına yanıt
    ooooo hayırlı işler THE ADAM
  • Napacak adamlar Sony konsol göndermiş, yok oyunlar çok pahalı istemiyorum konsolunuzu mu diyecekler? Bazen yazmak için yazıyorsunuz galiba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kemalbey12 kullanıcısına yanıt
    Doğudaki tarikatlar gibi. Şeyhi satın alınca müridler de çantada oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pesimist olmak istemiyorum ama 2 hafta oldu ve kuru "ilgilenicez" mesajı hariç bir geri dönüş olmadı. Umarım en kısa zamanda cevaplarlar ama bilemiyorum :/.
  • Günlük up atıyorum..
  • Her ülkeye Mustafa Yiğit gibi biri lazım adam çalışıp uğraşıp bütün yayıncılara Ps4 500 Million Edition getirtmiş vallahi bravo...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SacredDivinity

    https://youtu.be/UOnZOlfmVgI





    Hayırlı işler panda bey
    6.48 deki ifadesi çok garip oynuyoruz da veriyorlar boşa değil falan diyor.

    Anladık oynuyorsun bedava zaten biz de bedava gönderseler biz de oynarız hepsin 1500 kupa kasarız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: L.Hamilton

    Her ülkeye Mustafa Yiğit gibi biri lazım adam çalışıp uğraşıp bütün yayıncılara Ps4 500 Million Edition getirtmiş vallahi bravo...
    Hocam adamlar bilinçli tüketici kovalamayı bırakmış, şuursuzca tüketen ve Twitchte bile adama cebindeki harçlığı bırakan insanlara yönelmişler, onlar piyasaya yetiyor demek ki...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok net yayıncıların işine geliyor ki, hepsi üç maymunu oynuyor hatta geçen bir yayında Can Sungur dalga geçercesine mail kampanyasına laf attı. Hayırlı işler.
  • Thunde® kullanıcısına yanıt
    Oturduğu yerde 85 ton olmuş o göbeğine baksın yakında kendini ele geçirecek pubg de 10.saat çalıların arasına yatıp pc den hikaye okuyarak gün geçiriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternet yayıncıları için 5-6 sene öncesinden şimdiyi görmek çok zor değildi şahsen. Tv denilen zımbırtının içini bilinçli bir şekilde boşalttılar(Tv'nin faydalı birşey olup-olmadığı ayrı bir konu). Ne kadar kaliteli içerik varsa hepsini ücretli platforma ittiler. Geriye ne mi kaldı ? Üstteki arkadaşımızın yazdığı gibi,gençlerimizin okul harçlıklarına göz diken tiplere bildiğin at koşturmalık koca bir arazi kaldı. Zamanında arkadaşlarımın bazıları ile çoğu kez tartıştım bu yayıncılar için. Yahu oynadığın veya ileride oynayacağın oyunu neden başkasından izliyorsun dediğimde,mantıklı 1-2 cümle bile duymadım çoğundan. En fazla "muhabbeti iyi be abi! " duymuşumdur. Geçen yazdım bu tiplerin yaptıkları şaşırtmasın sizi diye. Allah affetsin de yüzlerinde meymenet olmayan tiplerden medet ummayın ve şaşırmayın!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 23 Ekim 2018; 2:49:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.