Şimdi Ara

Facebook’ta Soyisim Kaldırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
6.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Facebook’ta Soyisim Kaldırma


    Facebook’ta Soy isim Kaldırma, Facebook profil soy isim silme, facebook’u sadece isim olarak kullanma gibi terimlerin karşılığının altında hep aşağıda anlatacağımız seçenekler yatmaktadır.Son zamanlarda sosyal medya ve güncel blog platformlarında sizlerinde gördüğü üzere Facebook’ta Soyisim Kaldırma isimli konular ağırlıklı olarak revaçtadır.Henüz daha kimse olayın netliğini çözebilmiş değil.Ben bu olayı ilk çözdüğümde siteleri, haber konularını ve facebook sosyal ağını iyice inceledim ve çok nadir kişilerin bu olaydan bihaber olduğunu fark ettim.Dolayısıyla daha az kişi bildiği ve hatta bilen kişilerin bile yapamadığı yada başarısız oldukları bir vaka ile karşı karşıyayız.Facebook’ta soy isim kısmını silerek sadece isminizde sörf yapmak şekilli olacaktır ve bunu uygulamak ve yapmak için aşağıda yer alan bilgileri doğru bir şekilde uygulayınız.

    Profil bilgilerinde yer alan isim soy isim kısmından soyad alanını kaldırarak sadece isminizle gezinerek farklı bir görünüm verebilirsiniz.Bunun için bir kaç değişik yol ve farklı tarayıcılarda çeşitli yöntemler vardır ancak hepside aynı yola çıkmaktadır.

    Proxy işlemleriyle uğraşmadan direk ilk önce hesap ayarlarından dili değiştirip Bahasa Indonesia olarak deneyin eğer sorun çözülmez ise proxy kullanarak devam ediniz.

    Profil kullanım dilinizi indonesia olarak ayarladıktan sonra Google Chrome tarayıcı vasıtasıyla Proxy Switchy eklentisini kuruyoruz.Eklenti kurulumu tamamlandıktan sonra arama motoru google de indonesia proxy şeklinde arama yaparak sağlam proxylere ulaşıyoruz.Facebook hesap Ayarları kısmından dil değiştirme işleminden sonra soyad kısmını silip kaydediyoruz. Tüm işlemler bu kadar ve artık sadece isminizle facebook kullanıcı oldunuz. Hayırlı olsun. :)

    kaynak : Facebook’ta Soyisim Kaldırma







  • Bu sistem hala geçerli mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlleinMann -- 22 Temmuz 2020; 14:21:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.