Şimdi Ara

facebook ta sohbette yazılanlar kaç gün sonra mesajlar bölümünden siliniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
2.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar 3 gun önce facebookumu patlattılar ve bununla bırlıkte poker cıplerimde gitti aynı zamanda bende arkadas olarak ekli olan hesabımdaki 2. hesapta patladı ve işin garip tarafı 3. hesabımın patlatılamaması durumu biraz daha açıklayacak olursak 3. hesap bende arkadaş olarak değil (bu durumda 3. hesabın e.posatsını bilmiyor bunu yapan kişi )fakat pokerde buddy olarak ekliydi ama öyle bir ince yan varki bu durumda oradada para olduğu için giren kişi bunu görüyor ve beni buudy likten kaldırıyor sanki beni arkadaş olarak eklemesini ister gibi tekrardan anladığım ve duyduğum kadarıyla bu durumu e.posatadan yaptıklarını sanıyorum yeni bir şifre üreten bir program olduğunuda araştırmalarımda buldum .
    şimdi başlıktaki konuya geliyorum bu olanlar başıma geldikten sonra facebook un mesajlar bölümünde aylar önce yazılan mesajlar duruyor ve bunlara ek olarak sohbet konuşmalarıda bunların içinde bildiğiniz gibi aylar önce yazdığım mesajlar duruyor fakat 2 gün önce ki sohbet konuşmaları yok benim burda kafamın takıldığı bir konuda bu sohbet konuşmaları mesajlar bölümünde kaç gün kalıyor yada ne kadar bir zaman sonra siliniyor?.
    uzun lafın kısası artık bu facebook ta iyice anormalleşti mesela eskiden hesap açıkken biri girdiğinde en azından tekrar giriş yap derdi ama artık bunuda belirtmiyor .
    konu hakkında biligisi olan arkadaşlardan yorumları bekliyorum ...







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.