Şimdi Ara

Facebook Diğer Ad Değiştirme Sorunu. (2. İsim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
21.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başlıkta da belirttiğim gibi diğer adım değişmiyor facebookta. Bütün kurallara uyuyorum şifremi felan herşeyi doğru yazıyorum fakat yine de değişmiyor. Bırakın değişmeyi silinmiyor bile. Değişiklikleri kaydet diyorum tıklanmaz şekilde kalıyor ama kaydedilmiyor.

    Birde güvenlik kodu mesajı telefonuma gelmiyor. Bu Facebook iyice bozdu çok fazla sorunlarla karşılaşmaya başlandı.

    Facebook Yardım'da istediğim cevabı alamadım, sizin facebook yardım merkezine ulaşabileceğim bir mail adresi atmanızı bekliyorum.



  • http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=name_change_v2 şuradan adınızı değiştirebilirsiniz.1 ayda cevap geliyor ama geliyor.
  • azizerkan07 A kullanıcısına yanıt
    "Yardımınız için teşekkürler İlettiğiniz belgeleri inceleyip size dönüş yapacağız. Adınızı onaylama konusunda daha fazla yardıma ihtiyacımız olursa, başka belgeler istemek üzere size ulaşacağız. Çıkış Yap" Yukarıda yazan metin okul adına açılmış bir hesaba ait. isim değişikliğini yapalı 2 aydan fazla oldu. hala yukarıdaki yanıtı alıyorum. dediğim gibi hesap okul adına açılmış bir hesap. sizin bahsettiğiniz cevaba göre okulun kimlik fotokopisi yok, vergi levhası yok, yani kimlik olarak sunabileceğimiz bir evrak yok. bu kurtarmak için ne yapmam lazım. yardımcı olur musunuz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.