Şimdi Ara

Facebook Anasayfa Reklamları ve PageRage

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bugün saat 21:30 itibari ile anasayfamda garip ve yerli yersiz reklamlar görmeye başladım. Bunun sebebinin ise PageRage isimli Facebook tema uygulaması olduğunu düşünüyorum. Facebook temamı değiştirdim bu uygulama ile. Aslında işe yaradı da bayağı da güzel olmuştu hani... Fakat daha sonra sıkılıp kaldırdım bunu. Ama o uygulama asla kalkmadı. Daha sonra ise anasayfamda sağlı-sollu, paylaşım aralarında ve sayfa altında çeşitli reklamlar görmeye başladım. Temporary Internet Files dosyasını temizledim C-Cleaner programı ile. Tarayıcı geçmişimi de temizledim. Mozilla Firefox kullanıyorum. Uygulamaları da engelledim. Fakat sorunum halâ devam etmekte. Yardımlarınızı acilen beklemekteyim.

    Not: PageRage ile meydana geldiğini nerden anladın? diyecek olursanız, o reklamlara tıkladığımda pagerage/disable gibi linkler çıkıyor. Fakat disable edince bile bir işe yaramıyor.

    Şimdiden teşekkürler.

     Facebook Anasayfa Reklamları ve PageRage


    Edit: Resim eklendi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charleton -- 28 Haziran 2011; 22:32:02 >







  • son zamanlarda deamon tols yada ona benzer bi program indirdinmi? eğer indirdiysen program ekle kaldırdan programlara bak onlarla beraber bi aptal saçma sapan bi program daha ekleniyo ismini unuttum en aşağılardaydı, onu kaldır düzeliyo
  • Daemon Tools zaten baş belası. Kayıt defterine bir bulaştı mı format atmadan düzelmiyor. Zaten nereden bulaştıysam ona.
  • arkadaşlar lütfen bana yardım edin facebook umdan bu uygulamayı kaldırmak istiyorum ne yaptıysam olmadı lütfen yardım edin.
  • Aynı sorun bende de vardı program ekle kaldırdan "Yontoo Layers" gibi bi uygulama var onu kaldırırsan sanırım sorun çözülüyor.
  • düzelmedi ayids virüsü gibi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.