Şimdi Ara

Fabrika garantisi nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yaklaşık 3 ay önce garantis süresinin bitimine 1 hafta kala d tuşu bozulan bilgisayarımı dv6-1381 ile değiştirdiler.

    Bu 2. değişim olmuş oldu. Normal şartlarda garanti sürem bitti. Ama hp sitesinden öylesine bir bakayım dedim garanti süresinde uzama vs bişey varmı diye.

    Şöyle birşeyle karşılaştım;

    Garanti Durumu Garanti kapsamında
    Garanti Kategorisi Fabrika Garantisi
    Garanti Bitiş Tarihi 2011-04-06 (YYYY-MM-DD

    Fabrika garantisi nedir? 1 yıl vermişler fabrika garantisine. Nedir acaba bu?



  • Ürünün üretilip fabrikadan çıkmasıyla garanti süresi başlar.Fabrika garantisidir işte bu. Tabi bu seni bağlamaz. Asıl garanti senin bilgisayarı aldığın tarihten itibaren geçerlidir.

    Senin eski bilgisayarına göre bakacak olursak daha sonra üretilmiş sana değişimle gelen bilgisayar ve doğal olarak garanti süresi bitimi için daha ileri bir tarih yazıyor. Ama senin garantin orda yazana göre mi yoksa eski bilgisayarının garantisi üzerinden mi devam ediyor bilemem.

    Normalde değişimde Hp ye göre eski bilgisayarından kalan garanti süresi devam ediyordu bildiğim kadarıyla. Ama bu hp ile senin aranda istiyorsan bir arayıp sorarsın.
  • en iyisi müşteri hizmetlerini arayıp sormak
  • Ben hala birşey anlamış değilim :) neyse müsait bir zamanımda müşteri hizmetlerini aramak en mantıklısı olacak
  • normalde cihazın üretidiği tarih fatura olmadığı zamanlarda garanti başlangıç tarihidir ama sizin cihazınız serviste yenisi ile değiştiği için garanti kaldığı yerden yani ilk cihazın fatura tarihinden devam eder ama hp kendisi garantiyi sıfırdan başlatabilir bu onun insiyatifinde olan birşeydir arayıp sormanız en mantıklısı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.