Şimdi Ara

Fabri ile yollar ayrılmalıdır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Alakası yok fabri boydan kaybetti. O pozisyonda hatalı fabridir marcelo değil saçmalamayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya saçmalamayın

    1. Hakem hakem olsa o gol sayılmazdı.Çünkü emenikenin net faulü var.
    2.Uzay kaleci denen muslerayı açın bu haftaki maçta izleyin.Ne golleri yedi görün.
    3.Fabri ile değil Tolga ile yollar ayrılmalıdır.Fabri şuan forma için savaşmıyor çünkü o da biliyor ki Tolga bu kaleye geçemez.Böyle düşünen futbolcu geriler.
  • Defans lazım forvet lazım yedekleyecek kanat orta saha lazım Talisca yerine ya da onun yanına Talisca nın daha toplusunu takıma yatkın olanını almak lazım ..Eee nereye kaleci alıyorsun arkadaş ?

    Biraz mantık ya.



    Her yerin 10 üzerinden 7-8 lik olur kalecin 6-7 olur o zaman kaleci ararsın..Ama senin kanat rotasyon dar iken forvet ve defans net değil iken 6-7 olan bir kalecin varken yaw kaleci alalım dersen seneye yine konu hortlatırsınız böyle.



    Kaleci lazımmış..



    Sanki orada %100 hata kalecinin de.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuca net gidebilen biri olsa kanatlarda maç çoktan 3 olmuştu bile.Kimse Fabri de Fabri demeyecekti.Demek ki o hatanın da öncesi var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GATIRCAN

    Olur böyle şeyler şanssızlıktır oldu. Seneye de kalemizde olmalıdır

    Yav he he. Lyon maçını yak Gençlerbirliği maçını yak Fener maçını yak Başakşehirde gelen topu içeri at, Kiev'de bi tane top çıkarma, Napolili oyuncunun ayağına kapan penaltı yap, Lyon maçında bi tane penaltı kurtarama. Şampiyon olamazsak bunun cenk'in ve quaresma'nın yüzünden olamayacağız. İyi kaleci felan değil geçiniz, Tolga'nın ekmeğini yedi o kadar. Tolga çizgi de bundan iyi kalecidir net. Dışarı gideni içeri alıyor. Libero dedik onu da beceremiyor. Bugün emenikenin şutunu elinden kaçırdı sonra tekrar yakaldı fark ettiyseniz.

    Bir de Marcelo'ya laf edenler var, adam stoper o topa o vuracak, geri geri geliyor emenikeyi almış kucağına, adamın arkasında gözü mü var nasıl görsün fabriyi? Fabri marceloyu görüyor ama üstüne gidiyor böyle şey olmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psman -- 8 Mayıs 2017; 11:30:13 >




  • Hata Fabri nin bu net. Mesafe onun çıkma mesafesi değil zaten Marcelo ya bi baskı da yok Emenike yirtinsa vuramaz orada topa.



    Sonuç hata yaptı ama hemen silmek de saçmalık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala fabriyi sahiplenmeler filan türk olsa şuan neler yazılıyordu düşünemiyorum. Sıradan bir kaleciyi iki üç kurtarış yapıyor diye ligin en iyi kalecisi filan yaptık. Bizim ligde bundan daha iyi en az 3-4 kaleci var çoğuda anadolu klüplerinde oynuyor. Bir kaleci o topa çıkıyorsa topu tutmaya değil topu yumruklaması filan gerekiyor okadar kişi arasında topu zor alırsın. Ondan sonrada böyle saçma sapan golü yeriz bıktım artık her yıl böyle saçma sapan hatalardan. Hadi gol yersinde böyle yemek çok koyuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Futbolda olmaz diye birşey yok.Fabriden önce ona bakarsanız faul var.

    Bu adam f/p açısından çok iyi kaleci benim fikrimce her kaleci kritik hata yapabiliyor.Bence olumlu kısımları daha fazla bunlar ona ders oluyordur.28-29 yaşında daha önünde bayağı bi zaman var defans sürekli değişyor sezon başından beri tandem yok koordinasyon problemleri olması normaldir.

    Hata yapmıştır fakat olan oldu.4 maç kaldı şurda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelip gidip marcelo ile itişip kakışıp kaç kere düşürdü takımı. Yaptığı bariz hatalar olmasa aslında iyi çocukta. Olimpik lion ilk maçtaki yaptığı bütün hataları 2. maçta telafisini etmeyi bildi ama kimi pozisyonlarda çok yeterli bi kaleci olduğunu düşünmüyorum. Her saniye bi tedirginlik, bi gerilimi bi stres. Çokta kasmamak lazım.
  • Ne Fabri bu takımın 1.kalecisi,ne marcelo ,tosiç ,öve öve bitirilemeyen ,egosu şişmiş ama bal yapmayan arı Q7 kanat oyuncusu ilk 11 için asla düşünülemez.Anca yedek oyuncular olur.Ama maalesef yönetimin vizyonu yüzünden bu saçma herifler var diye ,ilk 11 için başkaları alınmıyor ,yeterli görülüyor.Sonra avrupada görüyoruz sonumuzu.
  • Bir allahın kulu da demiyor ki marcelo niye kaleye doğru vuruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelecek sene daha yüksek hedefler koyulursa Fabri ile hiç olmaz. Zorlu maçları kaldıramadığını görmüş olduk. Büyük takımlarda işler yolunda gitmese de kalecinin fark yaratması gerekli Fabri de bu özellik yok.

    FB maçında Volkan takımın en iyisiydi ve 2.golü tek başına önledi.

    Şenol hoca'nın yönetime rapor vereceği kesin. Mutlaka Fabri'den daha üstün bir kaleci alınması gerekli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rider30 -- 9 Mayıs 2017; 11:24:15 >
  • Volkan tek başına bir şey önlemedi Cenk 'in pozisyonunda iyi yer tuttu ve Babel'İn şutunu kurtardı başka da şeyi yok.Q7 bencil olmasa Talisca 2 şutu harcamasa o kaleye 3 gol daha girerdi.



    Fabri gayet de iyi ve yeterli olacaktır seneye.Şu durumda daha iyisini arama lüksü yok takımın ? Defans alman gerek forvet sıkıntı kanat sıkıntı sen nereye kaleci bakıyorsun arkadaş ? O baktığın kaleciyi 4 yıldır arıyorsun da hani nerede ?4 yıldır Ospina Ospina..Bak bakalım Ospina da nasıl goller yemiş

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • boyko
  • Fabri gidecek de sanki iyi kaleci mi gelecek? Bedava ya da 1 m€ya adam bakılacak. 3.3 verilip alınan bile bu haldeyken...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psman kullanıcısına yanıt
    Bir yemedigi ben kalmışım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.