Şimdi Ara

F45 Active Tourer Cruise Control Retrofit ve Kodlama (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
2.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: babasulta

    Görüşmem sonucu kampanyalı fiyatı 1100tl Borusan

    Bence makul fiyat olmuş. Kendiniz yaptığınızda da yaklaşık 700 TL'yi buluyor. Hobi olarak yapmayı seçerseniz yapılır fakat aksi halde aradaki fark için uğraşmaya değmez. Tabi Active Tourer için "yaparız" dedilerse eğer. Benim başıma gelen gibi "3 serisine taktık sizinkini de deneriz" diyorlarsa o başka.
  • Dün 6NS opsiyonu olan "geliştirilmiş akıllı telefon" seçeneğini kodladım. Ofis menüsü aktif hale geldi. Android telefon ile e-mail ve mesajları iDrive ekranında görebiliyorum ve iki telefonun aynı anda bağlanması da aktif oldu görünüyor. iPhone ile denediğimde mesajları göremedim ama sanırım telefonda ilave bir ayar yapmak gerekiyor. Çok gerekli olmasa da telefon cebinizde veya çantanızda iken gelen mesajları orta ekrandan görebilmek faydalı olabilir. F45'te çalıştı kısacası bu kodlama.
  • mekatu M kullanıcısına yanıt
    Kodlamayı nasıl yaptınız, bilgi verebilir misiniz,
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SanalNot

    Kodlamayı nasıl yaptınız, bilgi verebilir misiniz,

    Merhaba. Şehir dışında olduğum için mesajınıza geç cevap veriyorum kusura bakmayın. E-sys programı ile kodlama konusunda bilgi sahibi iseniz kodlama çok kolay. araca bağlandıktan sonra: Read FA, Save FA ve Edit FA dedikten sonra SALAPA Element altına 6NS opsiyonunu ekledikten sonra değişiklikleri kaydedip, kodlama modülüne geçip kaydettiğiniz FA dosyasını yükledikten sonra HU_ENTRYNAV isimli ECU'yu sağ tıklayıp CODE diyorsunuz. Böylelikle program bu ECU'yu eklediğiniz 6NS opsiyonuna göre yeniden kodluyor. Sonrasında ise aşağıdaki ayarları FDL kodlama ile güncelliyorsunuz.
    Esys ile kodlama yapmaya aşina olunca oldukça kolay bir işlem.
    HU_ENTRYNAV =>BLUETOOTH_2ND_HFP = aktiv
    HU_ENTRYNAV => MICROPHONE_NUMBER = wert_01




  • f 45 216 d actıve tourer bu arçta ilk çalışma esnasında alttan şiddetli sarsıntı ile vuruntu gelmekte servıs önce normal sonra parça değiştirdi oksigen sensörü nealak ise hala aynı vurmalar mevcut böyle sıkıntıya hiç tesadüf ettınızmı teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.