Şimdi Ara

F1 ile açılabilen Bilgisayar-Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 2 ay önce adres değişikliğim oldu.Evdeki elektrikten kaynaklı mı nedir bilgisayarım açma düğmesine basınca hemen çalışmaya başlamıyor.Önce 3-5 sn kadar bekliyor ve ardından çalışmaya başlıyor.Ama masaüstü gelmiyor.Aşağıda resimde gösterdiğim şekilde en son satırda ''Pres F1 to Run Setup'' yazan bir ekran geliyor ve ben F1 e basınca da Bios ayarlarını gösteren ikinci bir ekran geliyor ve ben burada ''Bost Menü F8' e basıyorum.Oradan Windows sürülü olan diski seçiyor ve Enter ladıktan sonra masa üstüm geliyor.Sebebi nedir acaba yardımcı olursanız sevinirim...


    F1 ile açılabilen Bilgisayar-Yardım
    F1 ile açılabilen Bilgisayar-Yardım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailyt -- 28 Kasım 2017; 1:4:25 >







  • Merhaba,

    VCCIN Volt 4.08 gözüküyor zaten kırmızı gözüküyor, overclock yaptıysanız voltaj değerini düşürün yapmadıysanız bios resetleyip tekrar bakın duruma.
  • Hayır yapmadım. Reset de yaptım olmadı.Sorun ne olabilir acaba?
  • ismailyt İ kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Ev elektriğinizde voltaj dalgalanması olabilir, soruna önlem almak için akım korumalı priz kullanın. Power supply kaynaklı bir problemde olabilir test edilmeden anlamak zor yedek supplyniz varsa deneyin. Güç kaynağı da kullanmanızı tavsiye ederim.

    Not: Hatadan kurtulmak için Asus Anti-Surge özelliğini kesinlikle kapatmayın bu gibi durumlarda koruma sağlayan bir özelliktir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JonSnow16 -- 28 Kasım 2017; 22:58:34 >
  • Çok teşekkürler cevaplar için.Sayın JonSnow16 söylediklerinizi deneyeceğim...
  • Islemci fanini kontrol edin. Yapabiliyorsanız çıkartıp takin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 aydır bu problemle uğraşıyorum, artık kafayı yeme noktasına geldim, Tamire verdim 1 ay tamircide kaldı 100 lira para verdim eve getirdim aynı sorun devam ediyor, Adam diyor ki kasa dükkanda iken sorun yapmıyor ben nesine bakayım bunun. Her yere baktım doğru dürüst bir çözüm bulamadım Koskoca internette, doğru dürüst bilgisayarı kullanamaz oldum kafayı yiyeceğim artık nedir arkadaş bunun çözümü Yav?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.