Şimdi Ara

F/S AMILO M 7440 DA BENDEN BASKA SORUN YASAYANLAR VARMI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba teknosadan 1.5 ay önce f/s amillio m 7440 aldım..Makinadan ilk başta çok memnun kaldım!ilk bir hafta sonunda makina geç 3-4 dk da kapanmaya başladı f/s ile görüştüm recovery i yapmamı istediler yaptım sorun geçti bundan 1-2 hafta sonrada makina ısınıp kapanmya başladı(fanı çalışmıyordu)arıza kaydım alındı ITS die bir teknik servise yönlendirildim.makinam 1 hafta adamlarda kaldı verirkende gösterdim gördüler fakat bir sorun bulamadık dediler.Aldım gerçektende fan aldığımda tekrar çalışmaya başladı fakat 1 hafta sonra tekrar durdu ve çalışmadı bunun yanındada pili çalışmamaya başladı bu sefer prodata die farklı bir servise yönlendirildim.Allaha şükür onlar parçaların bozuk olduğunu tespit etdiler.1.5 aylık makinam 3 hafta serviste kaldı bide yepyeni makinanın parçaları değişecek........Servis de parça değişimini iptal ettirdim bukadar sorunun üstüne makinanın açılıp parça değişimini kabul etmiyeceğimi ya iade yada makina değişikliği talep ettim!ilk başta prosedürden bahsettiler bende memnuniyetsizliğimden ve sikayetçi olacağımuı söyleyince biraz daha olumlu konuştular bakalım bekliyoruz!....AMILIO M 7440 HAKKINDA BAŞKA BÖYLE SORUNLAR YAŞAYAN OLDUMU?SORUNLAR KOLAYCANA ÇÖZLÜDÜMÜ?YADA MAKİNA DEĞİŞKLİĞİ YAPTIRAN OLDUMU?







  • dostum bendede takılma oluyordu wınamp calısırken .. formattan sonra sorun kalktı ..
    kapatmadan 10 saat calıstırdım masallah sorunsuz..
  • benim bir arkadaşımda var çok memnun bir sorun yaşamadı..
  • evet ne yaşadım.

    DVD SORUNU:
    dvd sürücüsü phillips 7440ların ve bir dvd'nin %25ini 55 dakikada yazıyor. hal böyle olunca yazmanın tamamlanmasını beklemiyorsunuz bile.ayrıca dvd film izlerken 5 defa takıldı.

    WIRELESS SORUNU:
    intel wireless kullanan makinadaki driver sürümünün bir üstünü yükledim,klavyedeki wireless tuşum iptal oldu çalışmadı.



    Ama dvd sorunu daha büyük bir sorun...
  • çok şükür hiçbir sorunum yok çok memnunum.
  • beyler optik sürücüm cok sorun yaratıyor bu sıkıntıdan dolayı servise giden varmı
  • benimde wireless ım çalışmıyor . başlarda ihtiyacım yok diye hiç bakmamıştım. muhtemelen baştan beri bu sorun var. servise götürdüm. wireless modemde problem olabilir dediler. onuda açtırmadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.