Şimdi Ara

Ezik biri olmak. Kendimden nefret ediyorum neredeyse.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
10.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben 17 yaşındayım. Lise son sınıf öğrencisiyim. Lise hayatım zehir zemberek geçti. Lise de hep benimle alay ettiler. Dış görünüşümle alay ettiler farklı türlü şeyler yaptılar. Ezik,saf,dışlanan çocuk oldum her zaman. Lise de geçen 4 yılım hayatımın en kötü 4 yılıydı. Hayattan hiç zevk almıyorum. Kendimi çok ezik ve değersiz biri hissediyorum. Bıktım artık. Küçükkende sessiz sakin biriydim kimseye karşı hakkımı savunamazdım. Şuan hiç arkadaşım yok bazen intihar tek çare gibi geliyor. Bu dünya da yaşamak bana zulümden başka bişey getirmedi. Neden bu kadar ezik biriyim ben? Neden böyle bir hayatım var benim?



  • Dostum
    Babam işini kaybetmişti içime kapanmıştım, o dönemde ülkenin sayılı liselerinden birinde okuyordum ve genelde ailesi elit olan çocuklar o lisede okuyordu.
    Sessizdim içime kapanmıştım, mutsuzdum , bunu bilen gören bi kaç hıyar sürekli türlü türlü konularda muhabbet olduğu zaman eziklercesine konuşurdu.

    Bir gün dayanamadım artık boğazına yapıştım duvara fırlattım. Bana bak bi dahakine dişlerini dökerim eline veririm , seni ciddiye almadığımdan susuyorum çoğu zaman fakat bi dahakine böyle de olmaz dedim sustu bir daha karşıma çıkamadı

    intihar nedir ya ? dövdüğüma adam müdürün akrabasıydı , intihar edeceğime okuldan atılırım daha iyi.
    intihar edecek adamın kaybedecek bir şeyi yoktur şanslıdır. Git istediğine atarını yap ayağının altına al. Neyden korkuyosun ? dayak yemekten mi. ulan kendini öldürmeyi düşünecek kadar üstüne gelmişler dayak yesen nolur. o sana 2 yumruk atacaksa sen de bari bir tane at ve dişlerini dök.
  • nick + avatar + başlık uyumu

    şaka bir yana üni kazanıp kendine yeni bir sayfa aç
  • Üniversitede her şey düzelecek diye beklentiye girme daha çok üzülürsün eğer üniversite hayatın daha kötü olursa.
  • ss atman lazım.
  • Güzel kardeşim sen kendini sürekli ezik gördüğün için beynine ben eziğim diye söz geçirmişsin işe kendini ezik görmemekle başla. Keyfine bak okulda isteyen istediğini desin sen dalganı geç
  • Allahın yaratığı her birey eşsizdir ve değerlidir sende değerlisin. Dalga geçenleri boşver yerinde olsam onlarla beraber bende gülerim kendime hatta durduk yere kendimle dalge geçerim. Neyinle dalge geçiyorlar bilmiyorum ama ne biliyim mesala burnunla mı dalga geçiyorlar. Biri laf mı söyledi burnuna sende gül o lafa seni burnumla döverim de
    ne biliyim.böle şeyler yap bak sende göreceksin hem onlar alayı kesecek hem sende kusurunla barışık yaşamayı öğreneceksin hiç kimse kusursuz değildir. Kusurun ile barış bundan utanma Rabbim öle gerek görmüş öle yaratmış seni bunu sorgulama yada isyan etme... Daha yaşın çok genç benim düştüğüm hatalara düşme işe kendinle barışık yaşamayla başla!!!!!!!
  • yaşım 30.ta benim dönemimden şimdiki öneme kadar tüm ergenler ölsün gitsin.zerre üzülmem.ben de bu tür sıkıntılar yaşadım.ancak üniye başladığında yeni bi sayfa açıp devam edebilirsinben öyle yaptım ve inan ozaman serseri diyebileceğimiz tipler uğraşmadı bneimle.hepten uçuklarla hiç alakadar olma.kula hanöçer alıp gelen var.elidne kitap derse git çıkışta kafede ders çalışıyo havası ver,sağa sola çağırana gitme.peşini bırakırlar.bana bi ülkücü öğle yemeine gel kızlar da var demişti.hesap et.kabul etmeyince peşimi bıraktı.gerekirse hiç arkadaşın olmasın ama kafan rahat olacak ve inan bana bu bir sorun değil.ben o kadar uzaktım ki lise döneminde akranlarıma,sınıfım dışındaki kimseyi tanımazdım.tanımak için çaba da sarfetmezdim.bi keresinde yan sınıftaki kızın evine çanak anten takmaya gitmişim,kurulumu yaparken öğrendim.kendine bi kaç hobi bul.spor film fotoğrafçılık felan.kesinlikle şuan ki lise akranlarını hiç bir sitede ekleme,ekleyen olursa kabul etme.özellikle spor yapmanı öneririm.hormonalrını ateşler.bunun yanında çeşitli konularda kitaplar okuyarak kültürünü artır.gerekirse psikiyatriste gidip ilaç tedavisine başla.şuan 17sin 23 yaşında askere gitsen hadi 25 diyelim 8 senede değişim geçirrisin.bir darbe d easkerde gelecek ona da hazırlıklı ol.dünyanın en salak adamları kendini tanrı sanıp karşına çıkacak.kendi açımdan söyleyeyim şuan olsa orta okul lise hayatında hayatta kalamazdım.keisn birilerini parçalardım.bi arkadaşım sözleşmeli öğretmen oldu ve bi kaç hafta sonra dayanamadı bıraktı.üstelik 2 saat felan derse giriyordu.şuanki ergenlerin babalarının dönemini biliyorum.kendilerini neki çocukları bişey olsun.

    @Todbringer dediği gibi keisnlikle spora başla ama öyle zaten yapamam diye bakma olaya.youtubede bi sürü yerli yabancı bilgi kanalı var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montevo -- 6 Nisan 2017; 9:33:52 >




  • Kardeşim öncelikle bu sorun sadece senin başına gelen birşey değil ve senden kaynaklandığını da sanmıyorum. İnsanları dış görünüşleri ile dalga geçip üste çıkmaya çalışan adi insanlar heryerde var bu insanlara en iyisi güzel bir ders vermen fakat herşeyin bir ölçütü var dişe diş kana kan. sakın intiharı falan düşünme hayatı böyle aptallar için mahvetmeye değmez.
  • Ezik olsanız buraya gelip de bu konuyu açmazdınız arkadaşım. Pek çokları vardır ki bunları böyle dobra dobra yazabilecek özgüvene sahip değildir.

    Herhalde bir kültür şoku yaşıyorsunuz. Bu tamamen lisede tesadüf etiğiniz sınıfla, çevreyle alakalı olabilir. Her ortam, arkladaşlıklar bile ortak değerleriyle bir mikro kültürdür. Hayat çok uzun, daha lise gibi kaç ortama girip çıkacaksınız. Bir kişiye rastlarsınız, bir arakadaş, bir öğretmen... bir filme denk gelirsiniz hayatnız değişir.

    Klasik edebiyat okuyun, eski klasik önemli filmleri seyredin. 70'lerden kendinize uygun bir kaç müzik bulup dinleyin. Değer yargısızlığının normal olduğu bir zamanda yaşıyoruz. Bu en çok gençleri etkiliyor.
  • bende öyleydim biri hatırımı sorsa bile kızarırdım . şimdi aştım biraz egoist gibi oluyorsun ama işe yarıyor taktik şu hepsinin canı cehenneme . eskiden kahve içmeye kafeye gitmeye utanırdım nasıl içilir nasıl yenir rezil olursam diye şimdi çikolata kaşığı kulağıma sokarım millete ne istediğim gibi yerim içerim davranırım .. en değerli benim . geri kalan herkes figüran ben iş yerinde bile yemeğe geç giderdim ki az insan olsun diye şimdi geçerken yüzlerine bile bakmıyorum yüzümü çeviriyorum bu seferde fazla havalı gibi oldum sevenim azaldı ama olsun dediğim gibi bu dünyada ki en değerli şey sensin geri kalan bizler figüranız başrolün keyfini çıkart takma milleti hepsinin canı cehenneme sana samimi davrananlara davran gerisine bakma bile yanlarından geç git




  • Dostum
    Babam işini kaybetmişti içime kapanmıştım, o dönemde ülkenin sayılı liselerinden birinde okuyordum ve genelde ailesi elit olan çocuklar o lisede okuyordu.
    Sessizdim içime kapanmıştım, mutsuzdum , bunu bilen gören bi kaç hıyar sürekli türlü türlü konularda muhabbet olduğu zaman eziklercesine konuşurdu.

    Bir gün dayanamadım artık boğazına yapıştım duvara fırlattım. Bana bak bi dahakine dişlerini dökerim eline veririm , seni ciddiye almadığımdan susuyorum çoğu zaman fakat bi dahakine böyle de olmaz dedim sustu bir daha karşıma çıkamadı

    intihar nedir ya ? dövdüğüma adam müdürün akrabasıydı , intihar edeceğime okuldan atılırım daha iyi.
    intihar edecek adamın kaybedecek bir şeyi yoktur şanslıdır. Git istediğine atarını yap ayağının altına al. Neyden korkuyosun ? dayak yemekten mi. ulan kendini öldürmeyi düşünecek kadar üstüne gelmişler dayak yesen nolur. o sana 2 yumruk atacaksa sen de bari bir tane at ve dişlerini dök.




  • Ben de intiharın kıyısından döndüm, üstelik iyi bir üniversitede iyi bir bölümde okumama rağmen. Sorunlarım mı vardı? Evet, vardı ama başıma gelen her şeyden büyük çoğunlukla ben sorumluydum. Şimdi çok da sallamıyorum, gelişine yaşıyorum. :) Anı yaşamaya bakıyorum, gelecek için vakti geldiğinde elbet bir şeyler yaparım. Zaten ömür bir kaç yüz bin saat.
  • Hic arkadasin yoksa sorun sendedir kardesim



    Durumumuz pek iyi degildi lisede (hala iyi degil, dert etmiyorum)



    Ama hep girisken oldum hocalar arkadaslar tarafindan cok sevildim tamam basarili bi lise hayatim yoktu ama ama hep guldum eglendim suan lisede samimi oldugum arkadaslarim hala arayip soruyor konusuyorum bana parasizligin lisede tek kaybettirdigi sey sevdigim kiz oldu hep kesisiyoduk gidip acilamadim kizi bi yere goturemem param yok diye ama dert etmedim zengin birisini bulsa sonradan daha zenginini bulup ona gecis yapar dedim bosverdim cunku o tip bi kizdi.



    Yani kiz meselesi olsun, arkadas edinmek olsun,baskalari tarafindan sevilmek falan filan uzar gider girisken ol kendini dusun nasil mutlu olursun ne istiyorsun onu dusun.





    İntihar ne la suan eziksen bu ezikligin tek sebebi kendinsin daha iyi seyler icin calis yazin babamin yaninda calisip okul harcligimi cikariyorum yeri geliyor bende sinirleniyorum arkadaslarim gibi tatil yapmak istiyorum ama olmuyor anasini satayim yapcak bisey yok buna ragmen pes etmedim cebimde 30lira var yol parasi + fotokopi param ayagimdaki ayakkabi 3ay falan daha gotursunde ondan sonra yaz gelir iste calisirim goren olmaz diye dusunuuorum ne gezip tozmam var ne biseyim var bi arkadaslar toplanip mangal yaptik artik 2.sini bidaki sene yapariz heralde :)) elbiselerim kac yillik onu bile bilmiyorum ayagimda yirtik bot, ustumde 8.sinifta aldigim mont (lise bitti) yinede sabir sirf bu yuzden kiz arkadas bile edinemedim hayat banada hep bir yerden vurdu halada vuruyor ama mutlu olmaya calistim cunku elden baska bisey gelmiyor intihar dedigin sey cozum degil sonu ucurum olan bir kacis yolu.





    İsin ozeti o halimle cok saglam arkadasliklar edindim aralarinda zenginide var fakiride sohbetimi muhabbetimi severler ararlar sorarlar bende istedim bi kiz arkadasimun olmasini olmadi daha dogrusu ben o islerde kosturmadim arkadaslarim hep israr ederdi olm sende yakisiklisin sunla ciksana diye yok derdim







    Yakinda devletin verdigi bursa basvurup kendime ust bas almayi dusunuyorum ama kararsizim basvurmasammi diye ne kadar garip dimi?



    Bunca see ragmen hic intihari dusunmedim gerek yok savasmayi sevmezsen hayatin her aninda kaybedersin...




  • Dışa dönük ve atılgan birisi olman gerekiyor değişime önce fiziksel özelliklerinden başla saçını tara , bakım yap vs. Sessiz sakin birisi olmayı ve saf davranmayı da bırak sana bu zamana kadar kazandırdıgı değil kaybettirdiği şeyler olmuş. Sana dalga geçenlere iyi bak gözüne bir tanesini iyi kestir ve o kişiyi herkesin içinde rezil et. Sana biraz şaka gibi gelecek ama kızlara yakınlasmaya calıs arkadaş olarak , inan erkeklerden daha iyi gözle bakıyorlar insana. Her zaman dışa dönük olmaya çalış sende birileri ile dalga geç , seninle dalga geçmeye çalışırlarsa olay çıkart , böylece senden çekineceklerdir bir süre sonra.
  • Bu mutsuzluğun sebebi internette televizyonda arkadaş ortamında gördüğünüz okul hayatları, bunları kendinize göre yorumlayıp beklentilere giriyorsunuz sonucu hüsran olunca ben eziğim vs vs...

    Kardeşim herkes okulun en popüleri olamaz yada beklentisini karşılayacak şekilde yaşayamaz. Beklentilerini ve hayallerini daha gerçekçi ele al, ona göre hayatını yaşa...

    Kimisi girdiği ortamda neşelidir yerinde duramaz, kimisi senin gibi efendi sessiz sakin takılır. Bende lisede çok uçan kaçan biri değildim, gayet sakin ve kendi halinde bir tiptim :) Fakat böyleyim diye de kendime hayatı zehir etmedim, tarzıma yakın insanlarla dostluk kurdum, olmayacağım yada olamayacağım kimliklere kendimi zorlamadım.

    Beklentileri kendine göre ayarlayıp, o şekilde hayattan zevk almaya bak...
  • konu lanetli heralde yazanların yarısı çizilmiş
  • Hocam vucudunuz iyi olduktan sonra ozguveniniz artar, spora yazilmakla başlayın ise. Ille fitness olmasi gerekmiyor, sevdiginiz bir spor olsun. Vucudunuz her turlu daha sekilli olacaktir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oyuncu11790

    Bu mutsuzluğun sebebi internette televizyonda arkadaş ortamında gördüğünüz okul hayatları, bunları kendinize göre yorumlayıp beklentilere giriyorsunuz sonucu hüsran olunca ben eziğim vs vs...

    Kardeşim herkes okulun en popüleri olamaz yada beklentisini karşılayacak şekilde yaşayamaz. Beklentilerini ve hayallerini daha gerçekçi ele al, ona göre hayatını yaşa...

    Kimisi girdiği ortamda neşelidir yerinde duramaz, kimisi senin gibi efendi sessiz sakin takılır. Bende lisede çok uçan kaçan biri değildim, gayet sakin ve kendi halinde bir tiptim :) Fakat böyleyim diye de kendime hayatı zehir etmedim, tarzıma yakın insanlarla dostluk kurdum, olmayacağım yada olamayacağım kimliklere kendimi zorlamadım.

    Beklentileri kendine göre ayarlayıp, o şekilde hayattan zevk almaya bak...

    Aynen.

    sonuçta bir okulda 300 erkek varsa bunun 10 tanesi öyle popüler olur sevilir, karizmatiktir. Yuzdeye vursan 3 eder. Ben de kalan diğer 97lik gruptaydım ama hayatı kendime zindan etmedim. Herkesin bir huyu, tipi var. Vardı öyle bu 97nin içinde o diğerleri gibi olmak isteyen. Tek yapabildikleri kızları rahatsız etmek, bu adamlara yancılık ederken acınası duruma düşmek oldu.

    Sanırım konuyu açan arkadaşın durumu öyle vahim değil sadece o %3lük grubun içinde olmak istiyor. Olmadıkça buraya geliyor




  • benlede çok alay ettiler bana herkez ezik mal salak çekingen kapalı demediğini bırakmıyorlar sikleyen kim ama hiçbiri sikimde olamaz ne derlerse desinler arkadaşım kimseyi kafana takma git güzel bir üniversite oku hayata atıl çok sosyal ortamlara gir
  • kardeşim hayatı istediğin kadar yaşa hepsinin canı cehenneme
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.