Şimdi Ara

EZCool L-800B: Oyuncular İçin Daha İyi Soğutma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • EZCool L-800B: Oyuncular İçin Daha İyi Soğutma

    Yenilikçi ve çağdaş tasarımlarıyla Türkiye''deki bilgisayar kullanıcılarını cezbeden EZCool bilgisayar kasaları en güncel teknolojiyi hızla takip edenlerin tercihi olmaya devam ediyor. Yüksek performanslı oyun bilgisayarlarında sürekli artan bir ihtiyaç haline gelen soğutma konusunda kullanıcılara önemli bir avantaj sağlayan EZCool L-800B barındırdığı fan yuvaları ve fanlar sayesinde en zor şartlarda bile aşırı ısınmayı engelliyor.

    Serin ve Şık

    Piyano siyahı akrilik ön panelle görünümündeki zarif hatları perçinleyen EZCool L-800B, burada gizli bir LCD panelle birlikte kullanıcıların sıcaklık değerlerinden haberdar olmasını sağlıyor. Ön panelin kapaklı tasarımı görünümü güzelleştirirken alt tarafran kasanın için doğru hava akışını engellemiyor.

    Kullanıcıların beğenisine sadece dış görünüşü güzel bir kasa sunmak yerine işlevsel nitelikler de ekleyen EZCool, özellikle yan kapak içine yerleştirilen fanlarla bilgisayarların oyunlar sırasında en çok zorlanan bileşenleri olan ekran kartlarını taze ve serin havayla besleyerek oyunlarda yaşanabilecek performans düşüşlerini hatta ekran kartı arızalarını en aza indirebiliyor.

    Gizlenen yuvalar

    EZCool L-800B''de kasaya bütünleşik bağlantı yuvalarını ilk bakışta göremeyebilirsiniz. Kasanın yukarı kısmına yerleştirilen bağlantı yuvaları, http://www.ezcool.com.tr








  • Resimide ben ekleyim bare :D




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baldas -- 2 Ağustos 2010; 22:35:08 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.