Şimdi Ara

Ezber Bozan Egea 1.6 multujet hakkimda fikirlenriniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
3.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rbcntechnic

    Egea nın C sınıfı olduğunu kim söyledi. Polonun malzeme kalitesi egea dan iyi bu arada

    Alıntıları Göster
    malzeme kalitesi sınıfı belirlemez kendi o çok övdüğün apaçi arabası leon unda malzeme kalitesi polo dan hallice ama C sınıfı olduğu gerçeğini değiştirmiyor
  • Fiat ın arabaları neden özellikle bir alt sınıf ile birlikte değerlendiriliyor?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sharkemre kullanıcısına yanıt
    Malzeme kalitesi sınıfı belirler diyen oldumu ? Ne mezununun ilköğretim falan mi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    Bugün 3 adet c sınıfı araç test ettim canım benim. Senin gibi işkembeden sıkmıyorum. Sen önce şöyle 150 200 km benzinli Leon a bin sonra diğer c sınıfı araçları test et anlarsın aradaki kalite farkını .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Salvodor_07

    başka tecrübesi olan
    Uzun yolda kullandım:

    Sürüşü yorucu bir araç. Bir stilo veya bravonun yumuşaklığı yok
    Ön göğüs çok yüksek, rahatsız edici
    1.3 motor zayıf kalıyor
    Vites geçişleri kötü
    Teyp ekranı çok kötü
    Genel malzeme ve işçilik kalitesi malesef kötü
    En üst donanım 1.6 modelinde (urbandı galiba) bile kapılar şangır şungur kapanıyor, bir fiat geleneği stiloda da öyleydi malesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: commandx

    Egea hb ve sedan ile test sürüşü yaptım. Eski çalıştığım yerde de mesaiye kalınca bizi egealarla eve bırakırlardı. Tecrübelerime göre egea parasını sonuna kadar hakeden bir araç. Özellikle hb versiyonu yalıtımı, işçiliği ile çok hoşuma gidiyor. Süspansiyon klasik orta sert ama malzeme işçiliği çok iyi. Tok bir araç.

    Forumda malzeme vs diyenlere de aldırış etmeyin. Malzemeden ziyade asıl önemli olan işçilik. Bu konuda gayet başarılı. Egea hb 1.6 dizel tam ülkemize göre bir araç. İçi, bagajı geniş, motor güçlü. Olumsuz olarak fiatın 1.6 dizelleri çok gürültülü ve biraz da çok yakıyor. En çok yakan dizel olabilir.
    Bir test sürüşü + yan koltuğa oturmakla anlaşılmaz. Hele ki jettadan iyi diyorsan günlerce sürsen beyhude.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arıcı yaklaşık bir yıldır kullanıyorum o.dizel otomatik sorunsuz ve gayet performanslı bir araç. İkinci el alırsan zarar etmezsin sıfır alırsınız tabii ki uzun süre kullanmalısınız. Hatchback kasa da süspansiyonlar daha yumuşak sedana göre. Performans olarak baya güçlü bir motoru var. Hızlanmak istediğinizde çok keyifli bir araç.sadece gaza ayağımın ucuyla dokunuyorum çünkü biraz daha Bastığım zaman araba uçuşa geçiyor o yüzden fazla gaza basmaya korkuyorum. Yakıt olarak uzun yolda doksanla gidersen 4 kr 110 la 4.7 lt yakıyor . 5 i hiç geçmiyor . Şehir içinde ise benim iş yerim 5,5 km git gel ve tamamen yokuşlu bir yol 7,5 litre . Bundan önceki aracım Nissan Qashqai makyajlı kasaydı onu da sekiz ay kadar kullanmıştım o dizel manuel de bu dizel otomatik en dolu paket hiç aramıyorum. Ege’ye gerçekten sürüşü inanılmaz keyifli bir araç özellikle dolu paket ve performans iyi olduğu zaman. Ek olarak en dolu paket gayet güzel çoğu araçta olmayan elektrikli beldeBel desteği, bas konuş arama özelliği gayet güzel.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • sevozgur kullanıcısına yanıt
    Hocam emin misin, bir cok inceleme videosunda sedanin suspansiyon olarak hb den daha yumusak oldugu yorumlarini izledigimi hatirliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sirket araci olarak 1.6 otomatik kullandim. En bos paketti.
    Bak bu araba senin sadece gosteris duygun varsa onu tatmin etmez. Onun disinda o paraya al bin kardes. On numara araba yapmis adamlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >








  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SISU -- 16 Nisan 2019; 23:13:38 >




  • En boş paket otomatiğini kullanma fırsatım olmuştu. 300 km falan kullandım o yüzden araç sahipleri kadar yorum yapamayacağım. Malzeme kalitesini beğenmemiştim. Motor sesi aşırı fazla ve biraz daha fazla yakıyor diğer dizellere göre. Sakin araç kullanan birisiyim. Megane ile 4-4,5 civarında ortalama tuttururken Egea ile 5,2 yapabildim anca. Biraz daha dolusunu alabilirsiniz bence. Ama almadan önce kesinlikle 1-2 gün kiralayıp gezin derim. Test sürüşünden daha faydalı olur.
  • yagızalp Y kullanıcısına yanıt
    Eminim. Ikisini de arka arkaya kullandım arada bariz fark hissettim. Hb kesinlikle daha iyi zaten fiyatı da bu yüzden daha yüksek olabilir. Ha uçurum fark yok tabi ama daha pamuk gibi isteyenler hb tercih etsin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fiyatı konusunda bir bilgim yok ama araç için konuşacak olursak temel ihtiyaçlarını karşılayan ekstrası olmayan uzun yol yapacaklar için kesinlikle tavsiye etmediğim bir araç. Fiatın malzeme kalitesi işçiliğini söylemeye gerek yok zaten. Ailem var az yaksın fiyatı az olsun ve 0 olsun diyorsanız alın derim 2.el düşünüyorsanız o fiyatlara hakiki C segmentinde güzel araçlar vardır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • egea almaktan vazgeçtim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben aldım, 2016 model 1.6 dizel lounge paket düz vites 74 binde.
    Tereddütlerim vardı ama çok uyguna aldım, 66 bine. Bu rakama bu özellikte araç yok, bir kısmını 24 ay kredi çektim. Aynı aracın Daha düşük km de olanları da var ama üstüne 15-20 bin koyuyor.
    Daha teslim almadım, Cumartesi muayene gidecek, Pazartesi satışı alıcam. İzlenimlerimi paylaşırım, bir kaç ay deneyimleyim.
    2005 Model Citroen C4 1.6 Hdi(110hp) kullanıyordum 3 yıldır, bakalım Citroen sen sonra egea nasıl gelecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.6 dizel sedan Lounge paket araca sahibim. Her açıdan memnunum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Köpek gibi gidiyor. Gidiyormuş gibi hissettiriyormuş da diyebiliriz. Gazlaya gazlaya kullandığım halde 6.5 litre civarıydı tüketimi. En son bu köpek gibi gitme hissini 90 model uno ile 100-120 yapınca almıştım. Uygunsa alınır her açıdan da memnun eder beklenti yüksek değilse.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mixenon kullanıcısına yanıt
    değişen boya çok mu fiyat baya uygun km e normal ama daha düşük olabilirdi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gs190505

    değişen boya çok mu fiyat baya uygun km e normal ama daha düşük olabilirdi
    Ön tamponda solda 15 cm lik bir boya var birde sol far değişmiş, 1000 tl hasar kaydı var. 30-40 binde buldum 1-2 tane ama fiyat 75-78 bine fırlıyor, değişensiz, boyasız hasar kayıtsız olursa 85 bin lere çıkıyor fiyat.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mixenon kullanıcısına yanıt
    çok iyi baktır bence servise kaç km lerde girmiş iyi bi sigortacıya sorgulat tramer mesajına guvenme ve de kaportayı motoru çok iyi incelet kimse iyi malını düşük fiyata vermiyor bana çok düşük geldi fiyat
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.