Şimdi Ara

Eyüp Sabri Tuncer'den Anneler günü promosyonu % 50 indirim. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
7.295
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: komalemdar


    quote:

    Orijinalden alıntı: siriusblack2051

    arkadaşlar kargo takibi yapamıyorum uygun kayıt bulunamadı diyor.



    Bende de aynı uygun kayıt bulunamadı diyor.Acaba daha kargoya vermemişler mi ?


    Henüz verilmemiştir. Geçenki kampanyada 7.günde kargoya vermişlerdi yanlış hatırlamıyorsam. Ama bu kampanyanın pek ilgi görmediğini düşünüyorum o yüzden fazla bekleyeceğinizi sanmam...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bilgi@sayar


    quote:

    Orijinalden alıntı: komalemdar


    quote:

    Orijinalden alıntı: siriusblack2051

    arkadaşlar kargo takibi yapamıyorum uygun kayıt bulunamadı diyor.



    Bende de aynı uygun kayıt bulunamadı diyor.Acaba daha kargoya vermemişler mi ?


    Henüz verilmemiştir. Geçenki kampanyada 7.günde kargoya vermişlerdi yanlış hatırlamıyorsam. Ama bu kampanyanın pek ilgi görmediğini düşünüyorum o yüzden fazla bekleyeceğinizi sanmam...



    sabah benim içinde kayıt bulunamadı diyordu. Şimdi baktım kargoya vermişler.




  • vallahi açıkçası müşteri hizmetlerinin ilgisi de mükemmel.
    cuma günü vermiş olduğum sipariş bugün elime ulaştı.
    ancak 2 ürün eksik gönderilmiş.
    ben hemen sitenin sayfasındaki öneri bölümüne durumu bildiren bir mesaj gönderdim.
    sadece 15 dakika sonra site yetkilisi bir bayan arayarak ve de özür dileyerek eksik olan ürünü hemen göndereceklerini bildirdi.
    daha önce onlarca siteden alışveriş yaptım.
    ama böylesine müşteri memnuniyeti anlayışı görmemiştim.
    Ayrıca müşteriye olan güvenleri de takdire şayan.

    Umarım müşteri hizmetlerinin bu iyi niyeti bazı müşteriler tarafından suistimal edilmez ve şirket bu müşteri memnuniyeti politikasıyla yoluna devam eder.
  • bende de hala kayıt bulunamadı diyor arkadaşlar hangi numaradan ulaşıyorsunuz müşteri hizmetlerine acaba?
    ve de sipariş id no var onu mu giriyorsunuz kargo takibe.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dincerZ

    Arkadaşlar gönderdiğim şikayet maili.. Ama 1000 karakter olayı varmış.. O yüzden sonradan anlam bütünlüğünü bozmayacak şekilde kırptım.. Mailde de belirttiğim gibi mesele 30-40 kuruş değil arkadaşlar.. Ticaret ahlakıdır bu olay.. Yüzde 50 deniliyorsa yüzde 50 olmalı.. Öyle olsaydı bimeks vatan o bu şu kadar indirim denilince biz de gerçekten öyle mi diye araştırmak zorunda kalmazdık



    Merhaba.. Sitenizle geçtiğimiz aylarda yaptığınız kampanya dolayısıyla tanışma imkanı bulmuştum.. O zaman kampanyanızı beğenip alışveriş yapmıştım.. Geçen gün mailime gelen yeni kampanya haberinizle sitenize bir kez daha göz gezdirdim.. Anneler günü için yüzde 50 indirim yapacağınız yazılıydı.. Ben de internette bu tip rakamları satıcılar kötüye kullandıkları için almak istediklerimin fiyatlarını bir köşeye not alıp beklemeye başladım.. Bugün ise sonuç ne yazık ki üzücü.. Aslında burada mesele 30 kuruş 40 kuruş değil.. Ticaret ahlakına uymayan sözlerde bulunulması.. Ve de internet gibi sanal bir ortamda güvenin ne kadar önemli olduğu düşünüldüğünde rahatsız edici bir durum.. Örnek vermem gerekirse ; 1 litrelik limon kolonyasını geçtiğimiz aylarda 7.61 e almıştım sitenizden.. Dün fiyat kontrolü yaparken yine 7.61 di.. Bugün ise yüzde 50 indirimden sonra 4.25 olmuş.. 3.805 olması gerekmez miydi ? Bebekler için olan ıslak mendil ise 1.90 dı.. Ben de yüzde 50 indirimle yüklü miktarda almayı düşünüyordum.. Yalnız fiyat 0.95 olması gerekirsen 1.25 olmuş.. Bu tip durumlar cidden olumsuz yargı oluşturuyor hakkınızda.. Cevabınızı bekleyeceğim.. Umarım yüzde 50 derken gerçekten yüzde 50 olarak indirim yaparsınız.. Ya da indirim oranınızı değiştirin.. Yüzde 40 deyin yine de sözünüzün arkanızda durun.. Kolay gelsin..








    Arkadaşlar cevap geldi.. Kopyalıyorum..



    Sayın Z... ... ;



    Öncelikle web sitemizi inceleyerek değerli görüş ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkürlerimizi iletmek isteriz.



    2008 sonu- 2009 yılı başı itibarı ile yayına alınanwww.eyupsabrituncer.com

    kurumsal web sitemiz üzerinden satışa sunulan tüm ürünlerimiz, tüketicilerimizin online satış kanalına ilgisini artırmak, bu kanala yönlenmesi sürecini hızlandırmak üzere çok cazip avantajları ve özel indirimli fiyatları ile satışa sunulmuştur.



    Bu temel prensip çevresinde belirlemiş olduğumuz ve sizinde 30 Nisan öncesinde görmüş olduğunuz online satış rakamları kampanyalı– indirimli satış fiyatlarıdır.



    Dolayısı ile yeni yapılmış olan kampanya , bir önceki kampanyada uygulanmış olan indirimli rakamları iptal etmektedir.



    Bu bilgilendirmeye istinaden ekte iletilen dosyada ürünlerimizin 2008 Temmuz ayından itibaren önerilen resmi perakende satış fiyatlarını bulabilirsiniz.(Bir örnekleme yapmak gerekirse ;Ekte bulunan fiyat listesi üzerinden Cool Care bebek ıslak mendilini inceleyecek olursanız belirtilen oranın, yani 50 % indirimin üstünde indirim oranlarının yapıldığını görebilirsiniz.)



    Burada belki siz değerli tüketicimizi yanıltan nokta kurum olarak bizlerin satışa sunmuş olduğumuz ürünlere ait indirimsiz satış fiyatlarımızı sitemizde belirtmemiş olmak eksiğimizdir. Bu durumun önüne geçmek üzere gerekli çalışma en kısa sürede yapılacak ve/ veya bir daha ki kampanyalarda hassasiyetle üzerinde durulacaktır.



    87 yıllık saygın ve köklü kurumsal tarihinde etik değerlere, ticaret ahlakına, insana, doğaya saygılı çalışma prensiplerine bağlı kalmayı ilke edinmiş olan kurumumuz tüketicilerine karşı yüksek bir sorumluluk bilinci ile çalışmalarına devam etmekte ve tüketicisine karşı bulunduğu taahhüdünün üstünde hizmet sunma gayretini sürdürmektedir.



    Duyarlı ve hassas yaklaşımınız ayrıca uyarınız için tekrar teşekkür eder, keyifli ve güvenli alışverişler dileriz.





    Saygılarımızla



    Banu Korman

    Kurumsal İletişim Sorumlusu




  • 30 nisanda vermiş oldugum 50 tl civarındaki ürünlerim bu sabah geldi,hepside birbirinden güzel. teşekkurler EST
  • cumartesi verdiğim sipariş hala kargoda gözükmüyor bunlara ulaşacağımız telefon nedir bir soralım arkadaşlar.
  • yalnız siteleri çok kötü siparişi veriyorsun bir daha sen sağ ben selamet

    bence online site yapanların hepsi hepsiburadayı örnek almalı

    belki bir yetkili okur diye buraya yazdım
  • benim ürünlerimde bugün geldi.
    Genel olarak oldukça iyi bir kampanyaydı.
  • Bende siparişi cuma günü verdim.Hala gözükmüyor kargoda.Umarım yarına kadar verirler.
  • Kargo ücreti 4.40 + KDV olmuş.
  • Benim de ürünler geldi bugün..Kampanyanın başladığı gece sipariş vermiştim..Paketleme falan öyle efsane olacak cinsten değildi..Ufak petlerden birisinin kapağı açılmış ve sızmıştı azıcık..Herneyse önemli değil bu..

    Meraktan çatladığım için tüm kolonyalardan 500cclik petlerden aldım. oda kokularından aldım 2 tane. 1 de araba kokusu..ve kolonyalı mendil

    Şimdi kolonyalar hakkında eğri oturup doğru konuşalım. Evet, herkesin düşüncelerine saygım var ama ben de kendi fikirlerimi belirtmek istiyorum.

    Limon, biraz tütün, biraz da beyazzambak harici hiçbir kolonya kullanılacak cinsten şeyler değil. Bunlar sırf böyle birer kez meraklıları keklemek için mi satılıyor? Kim kendi rızasıyla devamlı bunları alıp para verir merak ediyorum.

    Kadınteni..Paris Gecesi..Altındamla..Menekşe..Hatıralar.. hepsi rezalet

    kollarıma aralıklarla sürdüm sanırım bir tek hatıralar biraz belki şaşar beşer sürülebilir.

    Kolonyalı mendillerin üretim tarihi 22.04.2010 .. çok şaşırdım çok yeni..

    Limon kolonyası ise klasik EST. Ancak sizlere başka bir marka tavsiye edicem. Markette denk gelirse bakın. İdil marka. Gerçekten "bana göre" en güzeli..Duru..Selin.. hepsini denedim. ama en güzeli bence İdil.. EST yi acaba bir değişiklik var mı diye aldım.. ı ıh yok.. Hele bir de 1923 limon diye birşey var.. o da garip

    Şimdi atsan atılmaz satsan satılmaz şu kadınteni parisgecesi altındamla fln napıcam onu düşünüyorum. bari sağı solu temizlerken kullaniyim

    Oda kokuları fena değil bu arada.. Ama biraz ağır geldi.. Az sıkmak gerekiyor 1 fıs dahi yeter




  • hocam bu diğer kolontyların kötü koktuğunuı diğer başlıkta defalarca belirttiler. demek ki görmemişsiniz yazılanları
  • benim ürünler de geldi cam şişe aldığım için galiba çok değişik bir köpükle paketlenmiş bravo

    diğer kolonyalarından zaten almamıştım

    ama limon kolonyası bir efsane üstüne kolonya tanımam bravo EST
  • bu sefer kutulu göndermişler kolonyaları. 3 tanesini hediye kapeti istemiştim gayet güzel şekilde sarıp sarmalamışlar :)
  • Ben aldım ancak aras kargo kutunun içindeki bişeyi kırmış altı tamamen ıslaktı kabul etmedim,"haklısınız geri gönderelim zararınızı karşılayalım " dediler,memnun oldum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: flyingraper

    Ben aldım ancak aras kargo kutunun içindeki bişeyi kırmış altı tamamen ıslaktı kabul etmedim,"haklısınız geri gönderelim zararınızı karşılayalım " dediler,memnun oldum.


    teslim alıp kırılan şeyi söylesen de yenisini yollarlardı büyük ihtimalle :)

    ama bu seferki paketleme öncekine göre değişik olmuş, köpüğü sadece üste koymuşlar, altta kalan ürünler direkt yere vs temas edip darbeden kolayca etkilenebielcek bir şekilde geldi bana. Ama allahtan kırık çıkık yoktu.

    gerçi kırık olmasa da çok farketmez ama spreyli ürünlerin mekanizmaları genelde sorunlu, 1-2 fıs sıktıktan sonra sağdan soldan sızıntı yapıyor.
  • Bu kampanyadaki kolilerde hiç özen yoktu, 9 şişe Limon kolonyas aldım. 12'lik koliden 3 tanesini çıkartıp paldır, küldür yollamışlar. Hediye paketi istemiştim onuda yapmamışlar. Sanki kalite biraz düşmüş gibiydi...
  • 6 gün oldu hala kargo yola çıkmamış görünüyor... Bir de anneler günü kampanyası olacak...
  • Evet paket bugün ulaştı çok şükür.(yaklaşık 10 gün) 4 Ayrı hediye paketi istemiştim, hiçbiri yapılmamış... Galiba son alışverişim olur...

    Amerika'dan ürün alıyorum 3 günde ulaşıyor. İngiltere'den alıyorum 7 -10 günde geliyor... Daha da bir şey söylemek istemiyorum...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.