Şimdi Ara

Exxen'de yayınlanacağı kesinleşen dizi, film ve programlar (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
5
Favori
26.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İzlemeden yorum yazanları eleştirenleri geçtim, Youtube kaliteli bir ortam mıydı

    Exxen bile fazla gelir.
  • Survivor, O ses Türkiye gibi yarışmaları da Exxen'e taşısın...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkes netflix'e rakip olamaz demişte bunun içeriği izlenebilir olsa bile netflix ile kıyaslanamaz, rakip olamaz zaten. Baksanıza içeriğe sırf talkshow, ıvız zıvır. Netflix de nerede var böyle içerik ? Blutv de bile yok, onunla bile kıyaslanamaz. Bu bildiğin bu zamana kadar sağda solda ilgi çeken isimleri bir araya toplayıp bir de üstüne para istenen dijital platform olmuş. yan sanayi cine5 bu

  • Sanırım acun ilk kez batacagi bir işe para basmış gibi duruyor. Gerçi bizim ülkemiz vatandaşının neyi sevip neyi sevmeyeceği hiç belli olmaz. Aylık ödemeyi bırakın bedava olsa kanal listesine sokmam. Birde netflix e rakip diyorlar di :) İzleyen buyursun.. Ben üstüne ayda 100 lira para verse açıp bakmam. Ama tv yi açık bırakıp başka işlerle meşgul olabilirim. 100 TL için buna değer.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Laazzz

    Reklamlı 8 TL?
    5 ay sonra Batıyoruzzzz derler.
    Amazon prime 7.90TL ve saymakla bitmez artısı var.

    Aman hocam şimdi bunlar gider amazon'u rekabet kurumuna şikayet ederler eldekinden de oluruz, dillendirmeyin böyle şeyleri bu ülkede.

  • Buna para mı verilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 tane bile kendi şahsi zevkime göre bir içerik yok. Kim alır niye alır bilmiyorum ama sonunu pek iyi görmüyorum.

  • Aylık 30 lira buna vereceğime. Netflix+spotify+amazon prime alırım.
  • Çöp.

  • buna bir popüler kültür gülüşüyle yanıt vereyim alksdfjaskldfjasşdkgvzdbklmvnaSOŞIghaeıorghanoıh 2903URJFAŞFSKNVMASD54Fasdmfnjaskldfnsa

  • Bı Netflix olamaz çoğu kişinin de alacağını sanmıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • acun filtresiz işler peşine giriyor ama şunu izleyen elemanlar oraya buraya şikayet etmeye başlayınca, diğer platformlarıda etkileyecek bu.

    birde yerli milli propagandasına girerlerse mis. Bol keseden baltalarlar hepimizi. Tekrar futbol reklamlı film izleme sitelerine döneriz.

  • Konudaki yorumları şaşkınlıkla okudum yeren gömenlerin içinde en az 50-60 tanesi para verip alacaktır üyeliği. Burda ne kadar konuşsalarda.  

  • netflixe rakip değilim demekle olmuyor ki.bildiğin amazon ve netflixe rakip iş.aynı iş işte.

    biraz genişletmiş hatta youtuberları eklemiş.acundan beklenen akıllıca bir iş.fiyatı aşağıda tutarsa izlenir.8 tl ile tutar götürür işi.ama 30 tl filan asla olacak iş değil.

    para verip izleyen kitle ile tv de izleyen bedavacı kitle tamamen farklı kitleler.büyük risk almış olacak.bedavacı kitleyi 8 tl vermeye ikna etmesi lazım.

    bütün düzgün yapımları exxene çekerse tv 8 de ne yayınlayacak merak ettim.

    adam akıllı adam ama rakipler çok fena tutmaz da batmaz da öyle yürür gider.

  • Ben bu işin başarılı olmasını istiyorum neden köstek değil destek olmuyoruz ki? Milletimizin hastalığı bu malesef. Bu proje başarılı olursa Acun'un projeyi globalleştireceği çok belli ve ülkemiz için bir marka olabilir. Bunun farkında mı değil millet yoksa art niyet mi var gelen geçen projeyi yeriyor anlamak güç.

  • moritanyalı kullanıcısına yanıt

    Hiçbir türlü evrensel içeriğin yer almadığı bir platforma kimse reklamlı versiyona 8 tl, reklamsıza 30 tl verip üyelik almaz. Sürprizimiz Var diye bir program yapmış mesela. Tanıtımlarla bu programda kazanılacak şeyler üzerine kafa patlatır. Şansını denemek isteyen insanlar da üye olabilir.


    İnsanların para verdikten sonra çeşitli boş youtuber tipleri izlemek isteyeceğini sanmıyorum. Bir iki dizi, film projesiyle olmaz bu iş. İçerik çok önemli.

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Ne kadar uyuz gıcık tip varsa doldurmuş. Bir tek tolga show var.
  • acun türkiye halkının gerizekalılığını bildiği için (özellikle yeni nesil gençler) bu platform işine girip içeriğini çöplüğe çevirmiş. üstüne aylık 30 liralardan bahsediliyor. acun gibi tilki adam böyle low hareketler yapmazdı. bir şeyler var öyleyse, acaba diğer platformlar türkiye'de yasaklanacak mı? rezillik diz boyu olur!

  • quote:

    Orijinalden alıntı: smyrna

    acun türkiye halkının gerizekalılığını bildiği için (özellikle yeni nesil gençler) bu platform işine girip içeriğini çöplüğe çevirmiş. üstüne aylık 30 liralardan bahsediliyor. acun gibi tilki adam böyle low hareketler yapmazdı. bir şeyler var öyleyse, acaba diğer platformlar türkiye'de yasaklanacak mı? rezillik diz boyu olur!

    "acaba diğer platformlar türkiye'de yasaklanacak mı? "


    yazmak istemedim ama alttan alta benimde içimdeki korku bu. yani dünya markası netflix bile 18-30-40 tl gibi paketler sunuyorken, yerli bir platformun 30 tlye sunması sanki diğerlerine deli gibi zam gelecek ve bu 30 tl normal kalacak yanlarında izlenimi oluşturuyor. diğerlerinin kapatılması yada zamlanması korktuğum şey. ha yine de gidip exxen'e para vermem. izlenecek içerik yok. isterse bedava sunsun yine de girip kayıt olmam. çünkü hiç bir içerik açıp bakacağım bir içerik değil tolgshow dışında.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcdaly -- 27 Aralık 2020; 22:44:16 >




  • Youtuberları kadro halinde toplamasının amacı kendi aralarında reyting birinciliği için yarıştırmak. Böylece kadrolar birinci olabilmek için sürekli olarak kaliteli içerik üretmek zorunda olacak. Yani win to win misali hem reytingde birinci olan kadro iyi para kazanacak hem de Acun. Kısaca adam yine ticari zekasını konuşturmuş.

  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.