Şimdi Ara

Exxen'de Şampiyonlar Ligi ve UEFA maçlarının ücreti açıklandı: Beklentilerin üzerinde (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
3
Favori
21.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şahsen maçlar beni hiç ilgilendirmiyor ancak türkçe olmasada izlerim diyenler varsa 42 yanına bir aparatla 39 bulgar uydusuyla izlenebilir 13 derece varsa zaten tüm maçlara aynı anda bakarsınız kart paylaşım almanız gerek aliekspresste 5 10 dolara alabilirsiniz yıllık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acunu sevmeyen bir ben varım diyordum mübarek ne çok kişi varmış meğerse. Nedir bu acundan çektiğimiz kardeşim.Exxen'de Şampiyonlar Ligi ve UEFA maçlarının ücreti açıklandı: Beklentilerin üzerinde 

  • Milleti ahmak yerine koyup soyanlardır asıl kul hakkı yiyenler. Şimdi biri gelip burada "IPTV kul hakkıdır" deyip zırlar.

  • bombacimülayim kullanıcısına yanıt
    19 mu. Neden ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fiyatlar yüksek, Türk Takımları zaten Grup aşamasını geçemiyor.

    Örneğin Beşiktaş'ı ele alalım, Şampiyonlar Ligi Grupları Aralıkta bitiyor yani 3 ay reklamsız paket alırsanız vereceğiniz para 180 TL, Reklamlı 150 TL

    Hadi Beşiktaş Avrupa Ligine gitti ya da 2.Tur'a kaldı Şubata Kadar taahhütsüz alırsanız 280 TL ve 270 TL oluyor. Yıllık Paket alsanız 420 TL,540 TL oluyor.

    Kaldı ki final ve yarı finaller yanlış bilmiyorsam açık kanaldan yayınlanıyor. Yani Mayıs Ayını almaya gerek var mı?

    Hesap ortada hiç makul değil bence fiyatlar. Şahsen almayacağım da.

  • IPTV yazanlar olmuş, Maçları falan korsan izleyerek hangi takımı destekliyorsunuz. IPTV Tuttuğun takıma ihanettir. Bir Şarkıcıyı seviyorsun ve yeni albüm çıkarıyor. Gidip Korsan albümü alıyorsun. eee şimdi o çok sevdiğin sanatçıya destek mi oldun. Daha çok köstek oldun.


    Ağer taraftarlık bu ise siz taraftar değilsiniz.


    Sonra diyorlar ki ülkemizde futbol neden ilerlemiyor. İlerlemez tabii, hırsızlardan hizmet almak aynı suça ortak olmaktır. Takımların yayın gelirlerini düşürüyorsunuz sonra ülkemize neden kaliteli topçu gelmiyor. haaa yok para veremiyorsan ve mecburen ıp tv alıyorsan sende bu hırsızlığa ortak oluyorsun, hiç izleme daha iyi.

  • CL için bir dünya stream sitesi varken neden bu gudubet sisteme para vereyim

  • Geçenlerde yıllık üyelik aldım, bir kaç gün sonra iptal etmek istedim, iptal edeceklerini ancak ücret iadesi yapmayacaklarını söylediler. Mükemmel site .d

  • Fenerbahçe taraftarıyım.


    Eğer yanıma bir tane Beşiktaş,bir tane de Galatasaray taraftarı arkadaş bulabilirsem herkes kendi takımının gününde,saatinde maçını izleyecek şekilde 3 kişilik bir profil oluşturulabilir.


    Aylık 50 lira olan REKLAMLI ve TAHHÜTSÜZ paket 3'e bölünürse 16-17 lira yapıyor kişi başı. Tosla veya Papara gibi platformlar ile iade alınabilirse biraz daha düşer sanırım.


    Maç programları Beşiktaş salı ve çarşamba günleri günleri oynayacağı için sorun yok. Galatasaray ve Fenerbahçe 6 grup maçının tamamını Perşembe günü oynayacaklar fakat saat farkı olacak iki maç aynı anda çakışmıyor programa baktım.


    En mantıklı duran seçenek şu an bu gözüküyor.

  • BoxGolls kullanıcısına yanıt

    Soygun niteliğinde fiyatlandırıp, neden kaçak izliyosunuz demek komedi!


    Ssport şuan Premier Lig başta olmak üzere, ekstra 3 lig ve F1'i broadcastliyor. Yıllık ücreti 159 liraydı. 200 lira da yapsalar alırım çünkü kullanıcı için bir uğraş söz konusu. Exxen'in açıklarını bile Twitter'daki programcıların kapattığını unutmadım.


    Aylık 50 lira vereceklere saygı duyarım ben selcuksportsdan takip etmeye devam.

  • S sporta geçen ay yıllık 180 Tl ye üye oldum. Premier lig, la liga, nba, f1 vs içerik bir dünya ve aylık 15 Tl. Sadece Premier lig için bile değer. Exxen yeni bir platform ancak fiyatlar pahalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4k Yayın varmı herhangi bir ibare göremedim de ?

  • -dead kullanıcısına yanıt
    1 yıllık S sport alırken f1 kodu kampanyasını görmemiştim. 40 lira fazla ödedim. Aradım "hemen iade ettiler". Görseydiniz kardeşim demediler. Ben de teşekkür edip "içerik kalitesi düşmediği sürece fiyat artsa bile devam ederim" dedim. Ancak premier ligi digitürke sattılar. Sattılar diyorum çünkü çoğu sporun yayın haklarını Türkiyede Saran pazarlıyor diye biliyorum. Satmak daha karlı gelmiş olabilir. 1 sene daha devam ederim. Daha fazla içerik azalırsa S sport unda cazibesi kalmaz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kyazmaci468

    4k Yayın varmı herhangi bir ibare göremedim de ?

    Exxen ilk çıktığı zamanda bedava üyelikte deneme imkanı buldum kendi film/dizilerinde 4K bile yoktu

  • BoxGolls kullanıcısına yanıt
    NEredeyse 1 sen oldu dah Lg tvlere destek bile getiremediler. Dandik hizmetlerine diğer platformlardan daha yüksek ücret talep ediyorlar. TVden izlemek icin yok bilgisayar bağalayacan vs. ölme eşeğim ölme. BU sebeple iptvye devam.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: eerdaalll0001.

    19 mu. Neden ?
    Hocam 3 yıldır kullanıyordum, bu yıl artık ıptalcetmek istedim cidden pek maclara bakasım yoktu, iki hafta boyunca 100 tlden baslayarak fiyat verdiler, en son 19 deyınce hiç niyetim olmamasına rağmen kabul ettim, Galatasaray ve Yeni Malatya maclaru artı tüm sinema kanalları verdılee ama mac harici zaten kullanılmıyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yine özet izlemeye devam,4k internetsiz kanal olcak verceğim aylık 20 lira fazlası kim olursa olsun bu ülke şartlarında vermem

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Exxen'de Şampiyonlar Ligi ve UEFA maçlarının ücreti açıklandı: Beklentilerin üzerinde

    Bu adam için değer ya

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlar yüksek diyenler acaba neye göre yüksek diyorlar? Akıllıca düşününce çok da öyle fahiş bir fiyat görünmüyor.


    Nisan ayında UEFA Türkiye için 150 milyon dolar diye açıklama yapmıştı. Bu sadece ihale ücreti diğer masraflar hiç olmadan.

    BEİN zaten bu açıklamanın ardından ihaleye girmeyeceğini açıklamıştı.


    O dönem köşe yazıları bile yazdı Türkiye'de alıcı çıkmaz ise UEFA ile nasıl bir yola gireceğiz, bu fiyatlar ile alıcı çıkmayacağını demişlerdi.


    Fiyatlar kur ve maliyetler düşünülünce aylık 40 tl (4 dolar) yıllık 48 dolar ile UEFA'nın dediği rakamı dikkate alırsak 150 milyon dolar artı maliyetlerin çıkması zaten imkansıza yakın. 3 yılda canlı maç yayınları diğer giderler hariç sadece 6 milyon dolara yakın minimum maliyet getirecektir.


    2 milyon minimum abone lazım UEFA için Exxen'e, hepimiz biliyoruz çok uçuk bir rakam 2 milyon abone UEFA için bir milyon civarında taahhütlü abone bulacaktır ki karsız şekilde belki ancak çıkartır yıllık 48 dolar ile. UEFA aboneleri 1 milyon bandına gelebilecek mi hep birlikte göreceğiz?


    Hele ki IP tv bu kadar yaygınken bence kimse yayın hakkı falan almamalı Türkiye'de.


    Legal yayın sevmiyor insanımız.


    Bu kadar yüksek meblağlı dövizlerin konuşulduğu yerlerde daha düşük ücret mi imkansız?





  • gecem1903 G kullanıcısına yanıt

    Bizim Türkiye'de kimse izlemez. Nüfusun yarısı asgarî ücretli zor şartlar altında çalışanlar da var.

    Zaten UEFA maçları gereksiz. İzlenmez.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.