Şimdi Ara

Exvega Oyuncu Koltuğunu Sıfır Aldım, Kullanılmış Çıktı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
81
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, oyuncu ekipmanları ile ilgili doğru yere mi açtım bilmiyorum, eğer yanlış yer ise taşınabilir konu.


    Geçen hafta aldığım Exvega Andromeda 2024 koltuğum kullanılmış ürün çıktı ve bunun ile ilgili hem koltuğu tanıtan hem de sorunları anlattığım bir video çektim. Merak ediyorsanız izleyebilirsiniz.



    Teknoloji Odasiyoutube
    #exvega #gamingchair #oyuncukoltuğu İçeriklerimizi faydalı buluyorsanız ve destek olmak istiyorsanız aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz; https://www.youtube.com/channel/UCHvWA8PS45lG4vHXNBrOo3w/join Abone olmayı ve çana tıklamayı unutmayınız. Teknoloji Odası Abone ol: http://bit.ly/2GkLCAP Teknoloji Odası Gaming Abone ol: https://bit.ly/32DVRsn Teknoloji Odası Bisiklet Abone ol: https://bit.ly/3dH0rwg Web sitemiz: www.teknolojiodasi.net Discord Sunucumuz: https://bit.ly/3FnWZ4c Bizleri Youtube, İnstagram, Twitter, Facebook üzerinden " Teknoloji Odası " olarak aratıp takip edebilirsiniz. Instagram: http://bit.ly/2Taox6L Facebook: http://bit.ly/2Tb6AF1 Twitter: http://bit.ly/2MH0Dyq Sizlere daha kaliteli içerik üretebilmemiz için lütfen bizlere youtube üzerinden abone olmayı ihmal etmeyiniz.
    https://www.youtube.com/watch?v=VSN2WOCZW8E&feature=youtu.be



  • Bu videodan sonra Exvega'dan Furkan Bey beni arayarak durum hakkında üzüntülerini dile getirip sorunları çözmek için ellerinden gelecek herşeyi yapacaklarını belirtti. Kendisine teşekkür ederim. Exvega ürününün arkasında duran bir firmaymış. Buradan da herkese bunu belirtmek istedim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.