Şimdi Ara

extra chargeback block

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar
    sorunu bilenler yardım etsin etmesin yazayım dedim sizlerede.
    Bu gün sabah itibari ile saat 08:00 da 500 silk aldım paypal üzerinden ve herzamanda alıyorum satıyorum. Nitekim paranın ödenmiş olduğunu ve silkin yüklenmediğini gördüm. Bu saate kadar beklemem ve attığım maillere cevap alamadığımdan parayı geri çekmek durumunda kaldım. Olan o ki oyun karakterim chargeback oldu. Evet silk aldım para gönderdim ama silk gelmedi herzaman ödeme yapılır yapılmaz gelen silk şimdi neden gelmedi ve parayı geri çektiğim anda hemencecik chargeback block atıldı. Tamam anlarım sonra yükleyeceğiz silkinizi falan derler ama hiçmi bir Allah'ın kulu bi mail atmaya gerek duymaz. Velhasıl kelam oyun karakterim 99 lvl ve oyundan çıktığım anda birdaha giremeyeceğim itemleri guild kasasına atmışım paypaldan tekrar geri ödeme yaptım ve beklemedeyim karakteri belki açarlar diye. Yani anlamadığım konu budur silkinizi verdinizde astarmı istiyorsunuz benden. Açılmazsa zaten bütün yaptığım ödemeleri geri çekip üzerine absolut votka götürmeyi düşünüyoru.

    bağzende kızarım dedelerime ulan kurtaracak adam bulamadınızda bu korelilerimi kurtardınız diyerekten. Ne bir türkçe destek ne de bir oyun iyileştirmekle alakalı birşey var. Gönül isterdiği programlama işinden anlayayımda bu oyununu daha beter edip korelilerin Türk'leri ne denli ciddiye alması gerektiğini gözlerinin içine sokmak vardı ama para parayı çekiyormuş bizde gidiyoruz habire yatırıyoruz adamlara.
    Kolay gelsin herkese...







  • Öncelikle Geçmiş olsun diyorum


    Silk almadan önce ana safyadaki haberlere bakmanızı öneriyorum orada paypal'la ilgili haber filan oluyor bazen evet ödemeyi yapsanız bile silk gelmiyor burada para transferi aslında gerçekleşmiyor kartınızdan para çıkıyor para aracı olan paypal'da ödeme sırasına ekleniyor ne zaman paypal joymax'a ödeme yaparsa silkiniz hesabınıza geçiyor geçikmenin sebebi burdur bu aralar paypal ile silk almanızı önermiyorum geçikmeler çok oluyor


    zaten geri ödeme yapmışsınız Ortala 3ile 5iş günü içerisinde charınız aktif hale geliyor

    ha derseniz madem Joymax'a para gitmiyor parayı geri çektiğimde neden char blocklanıyor derseniz siz aslında transfer yapmıi gibi gözüküyorsunuz paypalın size gönderdiği trans..... bilmem ne codunu aldğınız için..
    ---------------------------------------
    Hello. This is Silkroad Online.

    Paypal is now working normally and transactions can proceed normally.

    We will restore Silk to all users that have made payments but did not receive Silk during the time of inspection.

    Few days could be spent to restore Silk, and we will be taking care of this matter as soon as possible.

    We apologize for the problems this may have caused. ,

    paranızı geri çekmeseydiniz bugün gece yarısı yada sabah silkiniz hesabınıza gelmiş olurdu çünkü sizinle birçok kişi aynı sorunu yaşadığı için işlemler sırasıyla yapılıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BroK€NSaf€ty -- 7 Haziran 2009; 2:57:18 >




  • Paypalda bugünlerde böyle bir sorun var. Joymax.com'dan mail atıp bilgilendirseydin adamları 1-2 saat içinde güzel bir cevap yollarlardı. Ama dispute açman gerçekten kötü olmuş. Bir daha silk parası ödemen 2. silk alımını gösteriyor. 1. yle alakası yok. Joymax gibi bir firmayla 45 gün içinde anlaşman lazım. Yoksa para sana geçer.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: gD

    Paypalda bugünlerde böyle bir sorun var. Joymax.com'dan mail atıp bilgilendirseydin adamları 1-2 saat içinde güzel bir cevap yollarlardı. Ama dispute açman gerçekten kötü olmuş. Bir daha silk parası ödemen 2. silk alımını gösteriyor. 1. yle alakası yok. Joymax gibi bir firmayla 45 gün içinde anlaşman lazım. Yoksa para sana geçer.


    Block lu karaktere yeniden silk al ben sana istediğini alacağım. ( hesabın bloke olduğu için item mall a giremiyorsun. Daha doğrusu hesabına bakamıyorsun bile ) Paypal'da anlaşmazlık menüsü var aldığın herhangi birşey bana ulaşmadı seçeneğini seçersin para tekrar hesabına yatar ve alışveriş yaptığın kişi ( silkroad ) bilgilendirilir. Geri ödeme olayı ise yine paypal da sorun halledildi seçeneğini seçerek tekrar alışveriş yaptığın kişilere para aktarılır.
    Belirtmiştim yukarıda ama okumadın galiba. Bug report lar mailler fayda etmedi ne bir cevap nede başka birşey. Kaldıki sitelerinin forumlarına girseniz Allahtan girmişler Peygamber den çıkmışlar millet almış başını gitmiş herkes birbirine küfreder olmuş. Joymax kucaktan kucağa hoplatılıyor : ) ama oralara bakan bile yok. Sırf sayfalarca Türk'lere küfredilen yerler var ne bekleyebilirizki paragözlerden.




  • Biliyorum blocklu hesaba silk alınamayacağını. Paypaldan tekrar ödeme yaptım deyince yeniden silk aldın anladım.

    Bu olay benimde başıma geldi fakat ben dispute açmadım. Biliyorum joymax'ın paypalda biraz daha disiplinli davrandığını. Bug Report üstünden bildirdim 2-3 saat içinde geldi silk. Bilemiyorum senin için şu an ne olur.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: gD

    Biliyorum blocklu hesaba silk alınamayacağını. Paypaldan tekrar ödeme yaptım deyince yeniden silk aldın anladım.

    Bu olay benimde başıma geldi fakat ben dispute açmadım. Biliyorum joymax'ın paypalda biraz daha disiplinli davrandığını. Bug Report üstünden bildirdim 2-3 saat içinde geldi silk. Bilemiyorum senin için şu an ne olur.




    Block kalktı, kasıyoruz şimdilik silkimde yüklenmiş. Allah sonumu hayıretsin.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.