Şimdi Ara

Exper EXP-XC270TI Xcellerator Gaming

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben adobe programlarını rahatlıkla kullanmak için ve ayrıca yeni nesil tüm oyunları oynamak için bu bilgisayarı sipariş ettim tedarik sürecinde şuanda. Sizlere sorum şu olacak. Bu bilgisayar bana yeterli olur mu ve kasa bana sorun çıkarır mı acaba ?
    Not: Kredi vs çıkmadığından mecburi evkur ile alışveriş yapıyorum lütfen soruma sadece cevap verirseniz çok sevinirim.

    Satın aldığım kasa :http://www.evkur.com.tr/exper-exp-xc270ti-xcellerator-gaming-intel-core-i7-7700-36ghz-islemci-16gb-ram-1tb-hdd-4gb-ekran-karti-wi-fi-windows-10-isletim-sistemli-siyah-masaustu-bilgisayar
    Monitör :http://www.evkur.com.tr/lg-215-22mp58vq-p-led-hdmi-ips

    Görüşleriniz için şimdiden teşekkürler.







  • Güncell
  • Bende almayı düşünüyorum dostum. Herhangi bir sorun çıkartmaz ancak içindeki parçaların tam adını merak ediyorum ki bende alıcam. Geldiğinde bi incelemesini yapabilir misin?
  • Hocam kusura bakmayın da harbiden yazık günah ya 10 ay taksit için 1000Tl para istiyorlar daha diğer taksitleri saymadım bile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel kazık yemişsin bankadan ihtiyaç kredisi alsan daha az ödersin başka şansım yok filan demeyin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben aldım aynı bilgisayardan. Çoğu bileşeni msi bazlı bilgisayarın. Bende Grafikerim, photoshop gibi illustrator gibi programlar kullanacaksanız işinize yarayacak bir makina lakin bu makinanın iki sürümü var evkurda bir ssd olanı birde normal olanı peşin alırsanız 3900 civarı bir para ödüyorsunuz. Bu arada ekran kartı msı aero 1050 ti siyah ekran kartı tek fanlı. Programları kullanırken bir sıkıntı yaşamadım gayet akıcı çalışıyor.. Grafik programı için ssd olanını tercih edin. Bu söylediklerim alacaklara tabiki senin bilgisayarın çoktan gelmiştir. ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.