Şimdi Ara

EXPER EASYPAD (P10AN) TABLET PC KULLANICILARI (413. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.353
Cevap
19
Favori
714.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 411412413414415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaslar, aksam ustu duvarda The installed Flash Player was adjusted exclusively for your tablet. Please don’t download and install any other Flash Player from various website boyle bir yazi cikti, ne oldugunu anlamadim, ne yapmam lazim lutfen yardim edin, videolarda oynamiyor :(
  • Uzun süredir forumu takip edemedim beyler. en son haberlerden hiç bi bilgim yok şuan. en güncel , sağlıklı ve stabil çalışan rom hangisidir? önerebilir misiniz?
    Kurulumlarında yardımcı olursanız sevinirim. Camı kırık olan tabletimi tekrar kullanma kararı aldım
  • arkadaslar flash player 10.1 yuklu youtubede video açılmıyor :(((( ne lazim, lutfen yardim edin. nasil yukstecem?
  • 10.2 yukledim ama video hala oynatmiyor :(((((((((((((((((( lutfen yardim edin
  • Dostum ayni sıkınti bende de ardi. Android 4 surumunu indirmen gerekir
  • arkadaşlar benimde aynı şekilde bir sıkıntım oldu exper 165$+kdv istedi dış lcd ekranın dokunmatik ekranla bir bağlantısı var mı? yani dış ekranı söksem ne olur?
  • arkadaşlar benimde aynı şekilde bir sıkıntım oldu exper 165$+kdv istedi dış lcd ekranın dokunmatik ekranla bir bağlantısı var mı? yani dış ekranı söksem ne olur?
  • Arkadaşlar; öncelikle aranıza katılmış olmaktan çok mutluyum ve mükemmel açıklamalar silsilesi sayesinde hiç bilmediğim android güncelleme konusunda uzmanmış gibi sıfırdan güncellemelerimi yaptım. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık ve teşekkürler.. Özellikle hakan_a ; supersonicbluepearl ; nevruz_ahmet ve karacasus arkadaşlarımıza ekstra teşekkür ;) Sayfa 137'de 4 arkadaşımızın mesajları bütün olayı özetliyor ;)

    Android 2.2 froyodan direk geçiş yapılamadığı ve recovery seçeneği olmadığı için önce VegaModdedStock_v1.10_v2.exe kurulumu yaptım sonrasında sd kart için ext4 4096 partition yarattım sonra swap memory 256M seçtim ve sonrahttp://www.mediafire.com/?o0244qv1p1cpb (bu adrestende sanırım en güncel android sürümlerini görebiliyoruz) ben beta 6 nvflash'ı yükledim

    Jelibon Beta 6 nvflash ile ilgili yorumlarım;
    Görüntü ve kullanışllık mükemmel ancak biraz yavaş. Sanırım sd kartınızın class'ı oldukça önemli, daha hızlı bir sd kart aldığımda aradaki farkı paylaşacağım.. Bluetooth ile iphone'umu erişim noktası olarak sorunsuz paylaşabiliyorum.
    150 Mb'lık bir komando oyunu yükledim hiç sorunsuz ve donmadan çalışıyor.

    Soru 1)Fakat sanırım beta6'dan sonrasını hızlı çalıştırması cihaz özellikleri dolayısıyla mümkün gözükmüyor bu yavaşlığı tercih etmeyenler için denemiş ve memnun olan arkadaşlarımız son sürüme en yakın ve en hızlı çalışan ROM'ları paylaşırsanız sevinirim.
    Soru 2) NVFlash ile 120 dpi arasındaki farklar nelerdir?
    Soru 3) Bu cihazla viewsonic 10s dock station, kılıf ve çantası uyumlu veya aynı mıdır?
    Soru 4) Dock station, kılıf ve çantasını nereden bulabilirim?
    Şimdiden teşekkürler, herkese iyi forumlar..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: önce-saygı

    ....
    Soru 1)Fakat sanırım beta6'dan sonrasını hızlı çalıştırması cihaz özellikleri dolayısıyla mümkün gözükmüyor bu yavaşlığı tercih etmeyenler için denemiş ve memnun olan arkadaşlarımız son sürüme en yakın ve en hızlı çalışan ROM'ları paylaşırsanız sevinirim.
    Soru 2) NVFlash ile 120 dpi arasındaki farklar nelerdir?
    Soru 3) Bu cihazla viewsonic 10s dock station, kılıf ve çantası uyumlu veya aynı mıdır?
    Soru 4) Dock station, kılıf ve çantasını nereden bulabilirim?
    Şimdiden teşekkürler, herkese iyi forumlar..

    1. VegaBean hiç kullanmadım.VegaCream Rc1 deyim ben.Bu yüzden bir karşılaştırma yapamayacağım.
    2. Nvflas-120 dpi sorusunu anlayamadım. Nvflasf, exe uzantılı olup, tableti windowsa bağlayıp apx driver kurarak sadece çift tıklama ile kurduğun rom dosyası. 120 dpi ise ekranın piksel değerleri. Yani inch başına ekranda 120 noktacık oluşan görüntü veren hali. Ör: 1024x768 gibi ekran çözünürlüğü gibi. Yani kuracağın rom'un dpi değeri düşükse simgeler kocama görünecektir. İlk çıkan beta romlarda simgeler kocamandı. Bu yüzden 120 dpi sürüm rom çıkardılar memnun olmayanlar için. Benim şahsen kullandığım ekran çözünürlüğü 120 dpi.
    3.Zannetmiyorum.Çünkü farklı tabletler.Belki dockstation olarak destekliyor olabilir ama, kılıf olrak kameranın, düğmelerin yeri farklı olacağından kılıf sorunu yaşarsın kanaatimce.
    4.Kılıfı sahibinden.com da bulabilirsin. Eğer bitmediyse.Ben oradan aldım. Dock station konusu ise, bayağı bir evvel yurt dışından getiren arkadaşların mesajları olmuştu ama bulmak için uğraşman lazım.




  • Vega Bean oldukça yavaş, özellikle google aramalarında ama kararlı gözüküyor şimdilik.

    Bir önceki mesajımda yazdığım mediafire adresindeki alt yükleme dosyalarını görünce; ben, her birini yüklenebilir bir rom dosyası zannetmiştim. Şu an anladığım kadarıyla exe'ler rom yükleme diğer stripped.zip'ler ya da 120dpi-apex.zip'ler sürümlerin geliştirilmiş eklentileri ya da yamaları.

    Farklı tabletlermiş;)

    Kılıf için bilumum ilan sitelerine baktım ancak bütün ilanlar kapanmış. Exper'in müşteri hizmetleri zaten cevap vermiyor, dock station ile bilgi almak için 2 gün üst üste dakikalarca aradım ancak bekleyenler listesinde 1. sıradan canlı bağlantıya bir türlü muvaffak olamadım. Hatta dün 17. dakikaya kadar inat ettim ama olmadı bir türlü. Bayileride çok ilginç dockstation'ın ne olduğunu önce anlatmak gerekiyor, sonrasında dönen bir firma oldu onlarda mailde exper'in elinde kalan son tabletlerin adetleri ve fiyatları yazıyordu.

    Bilgilendirme için çok teşekkür ederim ;)




  • önce-saygı , benim bildiğim stripped versiyon olanlar, bazı uygulamaların çıkarıldığı (ör. apex launcher) rom sürümleri. Yani exe olanlar da rom, zip olanlar da rom. Stripped olanlar içerisinden bazı uygulamalrın ayıklandığı romlar dır ki benim tercihim şahsen onlardan yana.
  • Merhaba.Arkadaşlar tableimde baa 2 yüklüydü(4.0 serisinden ) Arada dokunmatik algılmaıyordu aç kapa düzeliyordu.Bir kez öylede düzelmedi.Ben de 2.2 rom attım olmalı.Bata 1 yükledim(4.0) dokunmatik çalıştı ama kendi kendine bir yerrlere gidiryor tıklıyordu.Önerebileceğiniz rom ve linki verir misiniz ?
  • arkadaslar tablet uyuz etti beni.. donup donup duruyor bazen ust uste donuyor. cok fena. android surumu 4.0.4 suanda vegacream yaziyor cekirdek surumunde. bu kullandigim android surumumu hatali bilemiyorum ama zort pirt donuyor. acma tusuna basilo tutup anca oyle kapatyorum aciyorum bazen donmadan takilabiloyorum ama deli etti artik. cozum onerisi olan?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: agnaday3

    Arkadaşlar merhaba.

    Geçen sene bu aleti baya kurcalamıştım. En son yeni bir rom yükledim ve bu rom ile birlikte dokunmatiğinin yazılımıda değişti. Şimdi aylar sonra aletin yazılımını tekrar exper sayfasındaki orjinal yazılıma çevirdim fakat dokunmatiği düzelmedi. Sebep yazılımsal mıdır yoksa donanımda bir problem mi vardır? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

    Not: Eminim bu kadar forum sayfasında bu sorunu cevabı vardır ama malüm bu kadar sayfada arayınca bulmak çok zor.



    hocam aynı dertten bende de var.Maouse kullanmak aklıma hiç gelmedi sağol :)
  • Arkadaşlar,
    http://www.mediafire.com/?o0244qv1p1cpb linkinde bulunan
    VegaBean-Beta8-Update romunu kurmak istiyorum.

    kurulum aşağıda yazılanlara göre olur mu acaba
    quote:

    Orijinalden alıntı: Mr_SeleQ

    quote:

    Orijinalden alıntı: bakieryigit

    [size=4]Exper EasyPad’e MoDaCo custom ROM yükleme


    Bu makalemizde Exper’in KDV Dahil 599 TL gibi süper bir fiyata satışa çıkardığı Android 2.2 İşletim Sistemli EasyPad adlı tablet bilgisayara MoDaCo tarafından hazırlanan ve son derece başarılı bulduğumuz ROM’u yüklemeyi anlatacağız.

    Öncelikli olarak söylenmesi gereken bazı konulara açıklık getirelim, bu açıklama maddelerini mutlaka okuyunuz ve YÜKLEME bölümüne gelene kadar EasyPad’e hiç bir şey yapmayınız:

    1) Bu makalede anlatılan çalışmayı yapmanız halinde cihazınız garanti dışı kalabilir, anlatılan konular 64 bit Windows 7 üzerinde pekçok kere denenmiştir.

    2) Exper EasyPad aslında Nvidia Tegra Tablet olarak bilinen bir ürün. Advent ve Point Of View gibi bazı şirketler tarafından kendi markalarıyla satışa sunulmuş.
    Çift çekirdekli 1 GHz hızında çok güçlü bir işlemcisi, 512 MB RAM’i var. Hediye olarak verilen 16 GB SD Kart fiyata dahil (599 TL). Kutudan EasyPad ve şarj cihazı dışında bir şey çıkmıyor bu da Exper’in eksi hanesine yazılması gereken bir konu. Oysa kulaklık ve USB kablo verilebilirdi. Cihazın GPS’i ve pusulası yok dönüşleri algılayan Accelerometer var. İnternet tarayıcısı korkunç hızlı, Wifi ve Bluetooth var, 3G yok. Yazılım olarak Google’ın Market, Gmail, Maps gibi çok önemli yazılımlarının hiçbiri bulunmuyor, Türk girişimi olan Android Pazarı ile uygulama indirilebiliyor.

    3) Exper EasyPad için Advent Şirketinin hazırladığı orijinal ve güncel ROM var ama bunda da Google uygulamalarının hiçbiri yok. Son derece çıplak bir Android ile karşı karşıyayız.

    4) Advent’in Orijinal ROM’unu yüklemek için bir exe dosyasını çalıştırmak yeterli ama o aşamaya gelmek için cihazın çift taraflı USB ile bilgisayara bağlanması gerekiyor. Bu kablodan sizde yoksa bu ROM yükleme işi de olmayacak demektir.




    5) USB ile bilgisayarınıza bağladığınız EasyPad tablet bilgisayarınızı BACK ve POWER tuşlarına aynı anda öyle basmalısınız ki bu cihaz açılmadan EasyPad’e taktığınız bilgisayarınızdan bir donanım olarak görünsün. Aşağıdaki resimde bu tuşlar görünüyor.




    Back ve Power tuşlarına TAM BASILMASI GEREKTİĞİ GİBİ BASAMAZSANIZ EASYPAD AÇILIR VE BURADA ANLATILAN İŞLEMLERİ YAPAMAZSINIZ. EasyPad açılırsa kapatmanız ve yeniden denemeniz gerekecektir. Aşağıdaki şekilde APX aygıtı bilgisayarınız tarafından görününceye kadar bu işlemi denemeniz yani EasyPad kapalıyken BACK ve POWER tuşlarına aynı anda basmanız gerekebilir.



    6) EasyPad’e MoDaCo ROM yüklemek için cihazınız açıkken bilgisayarınız tarafından Bir Android Phone (Android Composite ADB Interface) cihazı olarak görünmesi gerekiyor ama bu işlemi EasyPad’in ROM’u ile yapamıyoruz. Yani önce Advent’in Orijinal (ve çıplak) ROM’unu yüklememiz gerekiyor. Bu yükleme asıl MoDaCo ROM’a geçiş ROM’u olacak. Advent’in original ROM’unu yükleyip kullanmayacağız ama isterseniz bunu da kullanabilirsiniz tabi.




    7) EasyPad’in APX cihazı olarak tanıtılması başka bir olay, Android Phone olarak tanıtılması başka bir olay. APX Cihazı tanıtma işlemi sadece EasyPad kapalı ve USB’den bilgisayara takılıysa BACK ve POWER tuşlarına aynı anda basarak yapılabilen bir tanıtma işlemi. EasyPad açıkken böyle bir tanıma – tanıtma işlemi olmaz. EasyPad açıkken Android Phone cihazı olarak tanıtabiliriz. Fakat Exper’in ROM’u ile böyle bir tanıma – tanıtma işlemi olmuyor. Exper’in ROM’u USB girişini sadece USB Flash Belleklerin kullanılması için kısıtlamış durumda.

    EasyPad kapalıyken USB kablosuyla bilgisayara bağlanmış BACK ve POWER tuşlarına aynı anda basılarak APX cihazı olarak yüklemesi yapılmış hali aşağıda. APX Cihazının adı NVIDIA USB Boot-recovery driver for Mobile devices.





    EasyPad açılmış, USB kablo ile bilgisayara bağlanmış ve EasyPad ayarlar kısmından USB Hata Ayıklama (USB Debuging) aktive edilmiş hali aşağıda.





    8) MoDaCo ROM nedir, ne işe yarar diye sorarsanız şöyle bir yanıt verilebilir : MoDaCo, Paul O’Brien tarafından mobil platformlar için kurulmuş son derece başarılı bir topluluktur. Çeşitli işletim sistemleri için ve tabii Android için cihazlara özelleşmiş Android ROM’ları yapmalarıyla tanınmışlardır. HTC, Samsung, Motorola,LG, SonyEriccson gibi cihazların yanında Advent Vega için de güzel bir ROM hazırlamışlar ve çok ciddi dökümantasyon yapmışlar.

    Advent Vega İlgili foruma şuradan ulaşabilirsiniz :http://goo.gl/3tYyh

    Advent Vega’nın ROM’u için forum sayfası :http://goo.gl/KLkjR

    MoDaCo ROM’un özellikleri kısaca şöyle:
    • Bu ROM’da Google’ın Android için hazırladığı tüm önemli araçlar mevcuttur. Market, Gmail, Maps, Youtube,
    • Root için gerekli ayarlamalar yapılmış, Superuser yüklenmiştir,
    • Titanium BackUp adlı yedekleme yazılımı vardır,
    • EasyPad’in USB girişini isterseniz Flash Bellekler için isterseniz bilgisayarınıza USB cihazı olarak bağlamak için kullanabilirsiniz, bunun için Vega USB Mode yazılımı yüklenmiştir,
    • Bazı hatalar giderilmiştir ve performansı çok iyi durumdadır

    9) Bu makalede anlatılan yükleme işlemini yaparsanız yeni çıkacak Android’in asıl Tablet Bilgisayar versiyonu olan Android 3.0 Honeycomb ROM’unu da yükleyebilirsiniz.

    10) Yükleme işlemi için ;

    APX USB Driver adresi :http://gomobil.in/easypad/FlashUSB.zip

    Advent Vega ROM exe adresi :http://gomobil.in/easypad/softwareImage_v1.09_Vega_Final.exe


    Android Phone USB Driver adresi :

    http://gomobil.in/easypad/tegrausbdrivers-modaco.zip

    MoDaCo ROM adresi :http://gomobil.in/easypad/r8-vega-update-modacocustomrom-unsigned.zip

    11) YÜKLEME kısmında ayrıntılarıyla anlatacağız ancak yükleme sıralaması kabaca nasıl derseniz şöyle anlatabiliriz:
    EasyPad kapalıyken bilgisayara tak -> Back ve Power tuşlarına aynı anda basarak APX cihazı olarak bilgisayara tanıt-> Advent Vega ROM yükle (sadece bir exe çalıştırarak 1 dakikalık bir işlem)-> Advent Vega ROM yüklüyken ve EasyTab açıkken ve bilgisayara takılıyken USB Hata Ayıklama (USB Debugging aç) -> Bilgisayarınız cihazı donanım olarak görünce driverlardan Android Phone olarak tanıt -> MoDaCo Custom ROM zipini bir yere aç ve içindeki install-windows.bat’ı çalıştır.


    YÜKLEME


    EasyPad’i bilgisayarımıza çift taraflı USB Kablosu ile kapalı konumda bağlıyoruz. Çift taraflı USB kablosu aşağıdadır:



    EasyPad kapalı ve bilgisayarımıza takılıyken BACK ve POWER butonlarına aynı anda basıyoruz. Bu işlem esnasında EasyPad bilgisayarımız tarafından APX cihazı olarak algılanmalı. Aksi taktirde Advent Vega’nın orijinal ROM’u yüklenmeyecektir. APX Cihazı olarak algılandığında bilgisayarımızda çıkan görüntü aşağıdaki gibidir:




    Bu donanım bilgisayarımız tarafından göründüğünde USB Driver yüklemeliyiz. Yükleme işlemi için gereken USB Driver adresi :

    http://gomobil.in/easypad/FlashUSB.zip

    APX Cihazını yükleme aşamaları ekran görüntüleriyle şöyle :











    Yükleme tamamlanıca bilgisayarımızın aygıt yöneticisinde görünüm şöyle olacak



    EasyPad bu konumdayken yani Boot-recovery modda iken softwareImage_v1.09_Vega_Final.exe yazılımını çalıştırıyoruz. Bu yazılımı şu adresten indirebilirsiniz :

    http://gomobil.in/easypad/softwareImage_v1.09_Vega_Final.exe


    Advent’in orijinal ROM’u yükleme işlemi aşağıdaki ekran görüntüsünde gösterilmiştir:



    Bir dakika kadar süren bu yükleme ile cihazımız Advent’in Orijinal ROM’una kavuşuyor. Bu ROM güncel ve original ROM’dur ama içerisinde Google uygulamaları ve Root gibi işlemler yoktur.

    Advent Vega ROM açıldığı zaman normal ayarların yapılması gerekiyor. Yani anlaşma Kabul edilmesi, saat ayarları gibi. Ama buradaki asıl olay EasyPad’e Advent Vega ROM’unu kurunca ve çift taraflı USB kablosu ile bağlayınca gelen bir değişiklik. EasyPad’i ilk aldığımızda yani Exper ROM’u ile çift taraflı USB kablosuyla bilgisayarımıza bağadıktan sonra bir değişiklik olmuyordu ama Advent ROM’unu yükledikten sonra bazı değişiklikler oluyor. Mesela “USB Depolama Birimini Aç” kısmı aktive oluyor. Bu aslında şu anlama gelir : Advent Orijinal ROM kurduysanız EasyPad bilgisayarınıza çift taraflı USB kablo ile bağlıyken artık bilgisayarınızdan EasyPad’e dosya aktarabilirsiniz. Ya da tam tersi, EasyPad’den bilgisayarıza dosya aktarabilirsiniz. Tabi bu durumda bilgisayardan EasyPad’e komutlar da gönderebilirsiniz fakat ayarlar kısmından USB Hata ayıklama (USB Debugging) aktif etmeniz gerekiyor. Bu yetenek aslında Android cihazlarının tamamında vardır. Fakat Exper EasyPad’de USB yuvası sadece Flash Bellek takmak için düşünülmüş.

    Advent Vega Orijial ROM yükledikten sonra USB Hata ayıklamayı aktifleştirmemiz gerekiyor. Bu içlem için Masaüstinde bulunan Settings -> Uygulamalar -> Geliştirme -> USB hata ayıklama yolunu izliyoruz. Ekran görüntüleri aşağıdaki gibi:











    EasyPad’e Advent Vega ROM’u yükleyip USB Hata ayıklama (USB Debugging) aktifleştirince bilgisayarımız yeni bir donanım algılayacak. Bu algılanan donanım NVIDIA Harmony’dir. Bu cihaz yüklenince aygıt yönetcisinde Android Debug Bridge Interface olarak görünecek.



    Android Phone (Android Composite ABD Interface) donanımının da cihazımıza tanıtılması gerekiyor. Bu işlem için gereken driver’ı şu adresten indirebilirsiniz :

    http://gomobil.in/easypad/tegrausbdrivers-modaco.zip

    Bu cihazı Android Phone olarak tanıtmak için tegrausbdrivers-modaco.zip içinden çıkan driver ile güncelleştirmemiz gerekiyor. Bu aygıt üzerinde sağ tuş ile Update Driver Software diyerek tegrausbdrivers-modaco dizinindeki driverları gösteriyoruz. DİKKAT : Yanlışlıkla önceki driverları göstermeyin tegrausbdrivers-modaco dizinindeki driverları göstermeniz gerekiyor.



    Bu driver güncelleştirmesinden sonra bilgisayarınızın aygıt yöneticisinde Android Phone aşağıdaki ekran görüntüsünde olduğu gibi görünecektir:




    Bu yükleme de tamamlandıysa artık MoDaCo ROM yükleme işlemine geçilebilir. MoDaCo ROM’u indirmek için şu iki adresten birini kullanabilirsiniz:

    http://goo.gl/XXHUY

    http://gomobil.in/easypad/r8-vega-update-modacocustomrom-unsigned.zip


    Bu indirdiğiniz zip dosyasını bir yere açtıktan sonra tek yapmanız gereken install-windows.bat dosyasını çalıştırmak.



    Yükleme ekranları şöyle ilerliyor. Bu esnada EasyPad’e herhangi birşey yapmanıza gerek yok. Yükleme otomatik olarak tamamlanacak ve EasyPad kapanıp açılacaktır.





    Yeni ekranlarımız Advent Vega’nın orijinal ROM’undan çok farkı değil. Ama MoDaCo ROM ile gelen çok sayıda özellik bulunuyor.



    Dökümanımızı şu adresten pdf olarak indirebilirsiniz:

    http://gomobil.in/easypad/EXPER_EASYPAD.pdf


    Bu sayfayı Muharrem TAÇ hazırladı.

    Çok ugraşlar sonucu başardım. eline emeğıne sağlık. çok teşekkür ederim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MEKTUPLA -- 30 Aralık 2012; 18:25:41 >




  • ( önce yukarıdaki kurulumları yaptım.

    Sonra da, )


    -----( saat 07:30 )
    EasyPad kapalıyken USB kablosuyla bilgisayara bağlanıp,
    BACK ve POWER tuşlarına aynı anda basılarak
    APX cihazı olarak yüklemesi yapılmış (APX MODU) halinde iken,
    ( Burada dikkat etmeniz gereken, tablet kapalı zannetseniz bile ekran merceğinin altında mavi bir ışık yanıyor mu yanmıyor mu? Eğer o ışık yanıyorsa tablet tam kapalı değildir ve güç düğmesine tablet kapanana kadar basılı tutun.

    Ardından yeniden APX moda almaya çalışın. Eğer mavi ışık yana ve APX e geçmezse yeniden deneyin. Sonunda geçecektir
    ...
    ALINTIDIR )


    http://www.mediafire.com/?o0244qv1p1cpb LİNKİNDEKİ
    VegaBean-Beta6-NVFlash romu
    kuruldu ( Android sürümü 4.1)



    -----( saat 09:20 )
    VegaBean-Beta8-Update romu kurulumu


    01-POWER TUŞUNA bas,

    02-ekranda beliren menüden REBOOT u seç,

    03-ekranda beliren menüden RECOVERY i seç,

    04-TAMAM I seç,

    05-ekranda beliren
    CMW-Based Recovery v5.02.8 for Advent Vega
    Vega Touch Recovery :RC2 : by Scanno / Team UtterChaos BAŞLIĞININ ALTINDAKİ
    İnstall zip from sdcard ı seç

    06-choose zip from sdcard ı seç

    07-(sd card ın içine önceden kopyaladığın ) VegaBean-Beta8-Update i seç

    VegaBean-Beta8-Update romu
    kuruldu ( Android sürümü 4.1.2 )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MEKTUPLA -- 2 Ocak 2013; 1:19:55 >




  • CM10-1_NVFlash_Alpha5.exe i
    http://www.mediafire.com/?6cyqjyxr5gy4dcx linkinden indirdim

    EasyPad kapalıyken USB kablosuyla bilgisayara bağlanıp,
    BACK ve POWER tuşlarına aynı anda basılarak
    APX cihazı olarak yüklemesi yapılmış (APX MODU) halinde iken,

    ( Burada dikkat etmeniz gereken, tablet kapalı zannetseniz bile ekran merceğinin altında mavi bir ışık yanıyor mu yanmıyor mu? Eğer o ışık yanıyorsa tablet tam kapalı değildir ve güç düğmesine tablet kapanana kadar basılı tutun.
    Ardından yeniden APX moda almaya çalışın. Eğer mavi ışık yana ve APX e geçmezse yeniden deneyin. Sonunda geçecektir... ALINTIDIR
    )

    bilgisayarda bulunan CM10-1_NVFlash_Alpha5.exe dosyasına tıklayınca kurulum başladı,
    CM10-1_NVFlash_Alpha5 romu
    EASYPAD (P10AN) TABLET ime kuruldu.

    ( Android sürümü 4.2.1 )

    CM10-1_NVFlash_Alpha5 romu hk ayrıntılar :
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2075306 linkindedir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MEKTUPLA -- 9 Ocak 2013; 14:40:56 >




  • bu tablet orjinalde malata zpad değilmi bazı ülkerlerde G-tab adıylada satılıyor.. Bu tabletler için çıkarılan her tür upgrade sanırım expert'e de uyar..

    Ayrıca bir arkadaş sormuş win8 kurulurmu diye.. win8 mobile arm/tegra2 işlemcilere uygun yapıldı yani arm ve tegra işlemcilerde çalışıyor zaten sanırım bu tip tabletlerde çıkdı piyasaya.. yani iyi bir çalışma ile sanırım win8 uydurulur ama mobile versiyonun dosyalarını nerden bulursunuz bilemem.
  • Eski sayfalarda da arklarin yazdigi gibi
    bende de dokunmatik ekran öldü rom yukledikten sonra
    Orj rom kurup calibrate prg kurdum
    fareyle calibre ettim gene sorun devam ediyor?
    Başka cozum onerisi olan var mi
    tablet aylardir boyle garanti belgesini de kaybettim
    Garantiye de yollayamiyorum
    ne yapacam bilmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,

    Şu anda mevcut ROM'lardan hangisini tavsiye edersiniz ? benim tablet biraz sapıttı artık değiştirmek istiyorum sistemini..

    Win 8 için bakınıyorum ama zor gözüküyor heralde sizlerin önerebileceği bir ROM var mıdır ?

    Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 411412413414415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.