Şimdi Ara

EXCALİBUR G770 SSD SESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.


    1 Hafta önce G770 480GB SSD'li bir laptop satın aldım.


    Dün gece şöyle bir durum farkettim. GTAV indiriyordum. Gece sessiz bir ortam ve fanda çalışmıyorken laptop içinde bir sürtme sesi, sanki bir tel sürter gibi vızs vız ses geliyordu. Fandan olmadığını farkettim. SSD'den ses gelmez diye düşünüyordum. Ancak oyunu indirmeyi durdurduğumda 2 saniye sonra falan ses kesildi. Devam ettiğimde aynı ses yine başladı. Normal çalışma durumunda ses yok.


    Araştırdığımda ; şöyle bir video buldum. Modern tüm SSD'lerin ağır yük altındayken ya da aktarım vs gibi durumlarda ses yapabileceğini öğrendim. Videoda çıkan ses ile duyduğum ses birebir.


    Bugün Excalibur destek hattı ile görüştüğümde sesi attım. Fandan geliyor kontrol etmemiz gerek dediler. Halbuki fandan gelmediğine eminim.


    Böyle bir ses duyan ya da dikkat eden oldu mu? Kesinlikle sessiz ortamda duydum. Gündüz yüklediğimde ise artık o sese aşina olduğumda farkına vardım.


    Sonuç olarak bilgisayara yükleme yaparken çıkan ama normal seyrinde benim duymadığım bir ses.


    Sizce ne yapmalıyım garantiyede göndermek istemiyorum hemen. Videoda özellikle m2 SSD'lerden bu sesin gelmesinin çok normal olduğu söyleniyor.










  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.