Şimdi Ara

.....@example.com şeklindeki mail adresi nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
34.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, daha önce kullandığım bir msn adresi vardı, bir gün birisi beni listesine eklemiş bende kabul ettim sonradan şunu fark ettim. beni ekleyen kişinin mail adresi benim adresimin aynısı ama sonu @hotmail.com değilde @example.com idi ve beni ekleyen bu kişi oturum açtı benim iznim olmadan benim listemdeki herkes ile (nasıl başardıysa) konuşmaya başladı ve olur olmadık şeyler söyledi, ama benim kendi listemdeki kişiler durumun farkında değillerdi ve konuşanın ben olduğumu sanıyorlardı. Sonradan durumu izah ettim ve kendime yeni bi adres aldım, zaten eski adresimede giremiyordum çünkü o kişi şifremide değiştirdi artık nasıl yaptıysa.

    Bu konuda yardımcı olurmusunuz. nedir bu @example.com şeklindeki adres.

    Teşekkürler....



  • example örnek demektir...network Passportta mail adresi kaydettirirken görmüşsünüzdür örnek bi adres verir.(...@example.com şeklinde olmalıdır vs... diee)example adresinin senin olayla ilgisi yok sanıyorum.
    Sen karşıdakinden trojan yemiş olabilirsin.oda rahatça şifreyi değiştirmiştir...
    Hiç ondan program vs.. bişey aldın mı?Kabul ettin mi?FAke filan mı yedin??
  • yok bana hiç bi program dosya resim falan göndermedi msn açıkken birden karşıma çıktı ben durumu spnradan fark ettim ama iş işten geçmişti.
  • kardeş senin bilgisayarda naptı bilemem ama. bu çeşit adresler alınabiliyor. mesela dunaksam@evegecgeldim.com diye bi adres alabilirsin. yapman gereken sadece email doğrulamasını yaptırmamak. bu şekilde istediğin mail adresiyle(gerçekte olsun olmasın) oturum açabilirsin.
  • ben feysim kilitlendi başka epostayla kod alcaktım bendede böyle dedi ne yapmalıyım


    teşekkürler ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selooom123 -- 9 Şubat 2015; 20:08:54 >




  • Mesela raides.com alan adını satın aldım, bir de host satın aldım. @raides.com şeklinde e-posta hesaplarını kullanabilirim. Alan adınız olmadan bu şekilde mail adresi alamazsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.