Şimdi Ara

EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZ (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.386
Cevap
159
Favori
1.632.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • zaten cihazı açıp çamaşırları koyduğumuzda 0 olarak görünüyor. Az önce makine açıkken yaklaşık 3kg çamaşır koyduk. kapağı kapatıp programı başlatmadan tekrar açtık yinede 0 olarak görünüyor. Sonuç olarak hiçbir şekilde sol üstte ağırlık bilgisi yok. sanırım sensör arızalı. Makine dün getirildi ve kuruldu, bu durumda yeni makineyi tamir mi ettirmem gerekiyor yoksa pazartesi arayıp değişim talep etsem olumlu yanıt alır mıyım?

    yardımcı olursanız sevinirim.
  • Vestel Junda 1000 7 Kg aldım. Çok memnunum. Tavisye ederim. Kullanımı o kadar kolay ki. Yıkama performansı da gerçekten iyi.

    Tavsiye ederim.
  • zanussi var, jet system,
    14 yıl geçmiş alalı, daha yeni pert oldu
  • Merhaba arkadaslar, sizden bir ricam olacak. Acaba bana 600-800 lira arasında ve bu ücreti geçmeyecek şekilde bana bir çamaşır makinası önerebilir misiniz? Çok yabancıyım beyaz eşya olayına.. Cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.Bu arada silver modeller hosuma gidiyor renk bakımından.

    @user555

    Hocam kesinlikle hiç uğraşmadan değişme talep edin. Bu sizin hakkınız zaten. Sakın garantiye felan göndermeyin sonuç olarak sizin başınız ağrır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OziiX -- 17 Ağustos 2009; 2:28:14 >
  • Arkadaşlar yardımcı olacak yokmudur?
  • Arkadaslar Selamlar,

    Bana yardimci olabilirseniz sevinirim >

    Samsung WD 8704DJF : http://www.beyazesyamerkezi.com/index.php?p=show&pid=3857&k_id=0

    Samsung WD 7704C8C :http://www.beyazesyamerkezi.com/index.php?p=show&pid=1542&k_id=485&kn=Samsung

    Bu iki makineden birini alicam yarin.

    Ustteki 7kg yikayip 5kg kurutuyor, alttaki 7kg yikayip 3.5kg kurutuyor.

    Fiyatlari ayni, fakat alacagim yerde, alttaki makinenin yaninda, 250TL satis fiyati olan bir supurge hediye ediyorlar yine samsung marka.

    Bizim aklimizda 7704C8C modeli vardi, fakat bugun almaya gittigimizde 8704DJF modelini gorduk ve inanin aklim karisti, bu konulara hakim birisi varsa, yorum yaparsa sevinirim.

    Saygilarimla




  • Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.

    Kuruluma gelen arkadaşın yanlış bilgilendirmesi sonucu makinede bir problem olduğunu düşünmüştük ve bugün teknik servisten geldiler; bize çamaşırların kaç kilo olduğunu ekranda yazmayacağı konusunda bilgi verdiler. Sol üst kısımda yazan 0 rakamı başlangıç değeriymiş ve alt kısımda bulunan dikdörtgen şeklindeki gösterge sağ tarafta bulunan max. 8kg yazısına doğru dolunca anlayabilirmişiz. (Bu modeli (wm10s761tr) almak isteyen arkadaşlar için ekran resmini koydum.) Ayrıca sıkmaya geçince gövdenin sallanması konusunda çamaşırlar dengede olmadığı için deyip geçiştirdiler. Sallanma çok abartılı olmadığı için problem değil.



    Kapağı kapatıp programı başlattığımızda eğer max. kiloyu aşmışsak uyarı veriyormuş... Bunu henüz test etmedim.

    İyi günler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi user555 -- 18 Ağustos 2009; 15:31:13 >




  • Merhaba Arkadaşlar,

    Bu forumu, diğer forum ve siteleri, şikayet var.com'u da araştırarak çeşitli markaların içinden seçerek 35 gün önce çamaşır makinası aldım.

    LG 1402 beyaz 9kg 1400 d/d, sujeti, buharlı tazeleme, yük kontrol, çamaşır ağırlığını hesaplama gibi üstün bazı özellikleri var.
    35 senede 2 ayrı Bosch eskitmiş ve sesine alışık biri olarak şunları söyleyebilirim.

    Çocukluğumdan beri evde varolan çamaşır makinası sesi kayboldu gitti. Banyoda makina çalışırken gözünüz kapalı ise kazan dolu iken çalıştığını anlamanız zor diyebilirim. Eğer kazanda 2 3 parça varsa, onların metal içinde yuvarlanırken düğmelerinin çıkardığı ses duyulabiliyor.

    1400 de sıkma yaparken banyo kapısı açık ise derinden gelen ince bir vızıltı duyuluyor.
    Terlediğinizde gömlek veya çamaşırı 15 dk tazeleme yaptırıp tertemiz giyebiliyorsunuz. Çamaşırı yıkarken suyu göremiyorsunuz. Sanki çamaşırlar kuru kuru dönüyor.

    Ençok merak ettiğim, bukadar az su ile nasıl temizler konusu idi. Dönerken çamaşıra kazandaki suyu püskürtüyor. Yüklediğiniz çamaşıra göre doğru programı seçtiğinizde o kadarcık suyla azmış tabir edilen beyazları dahi temizleyebiliyor. Üstelik kullandığımız deterjan ucuz ve sıradan bir marka. Tüm işlemler LCD ekranında aşama aşama kalan süreyle birlikte görünüyor.
    Gece saat 2 veya 3 te sessizlikte çamaşır yıkayabilirsiniz desem abartmış olmam.

    Tek pişmanlığım var. Keşke böyle bir makinanın kurutmalısını alsaymışım diyorum.
    Ancak bunuda Beko 60K bacasız kurutma alarak çözdüm. Ondanda memnunuz. Ancak tüylü ve yünlülerden epeyce tüy çıkarıyor.
    Merak edenlerin sorularını cevaplayabilirim.

    Selamlarımla,




  • Arkadaslar 2 tane model cıkarttım sizinde bir fikrinizi alayım dedim;

    Indesit IWE 8128 B(EU) 8 Kg.1200 Devir Çamaşır Makinası



    Samsung WF7602S9R /6 Kg. 1200 Devir Çamaşır Makinası




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OziiX -- 18 Ağustos 2009; 16:37:04 >
  • Eloctrolux
  • Arçelik 4100. 14 senesini bitirdi, bazen neredeyse her gün çamaşır yıkıyoruz. Bir sefer tamburun arkasındaki kasnak kırıldı o değişti. Tek arızası o. Ama son günlerde sıkma yaparken, sanki makinenin tavanına vuruyor, güm diye bir ses geliyor ve makine 2-3 cm yerinden oynuyor. Sanırsam yeni makine zamanı geldi
  • candogan bey yaklaşık 10 yıldır arcelik 3340 camasır makinası kullanıyoruz. gecenlerde altına paslı su akıtmaya basladı. daha sonraki günlerde de sesler arttı. takırtılar tukurtular... özel bir servis cagırdık. kazan ve amortisor değişimi için 170tl fiyat verdi. kazan değişmezse verim alınamayacağını söylediler. 10 yıllık arcelik makina için bu masrafa değermi? acaba bunu yaptırsak yakın zamanda baska masraflarda cıkarırmı? siz ne tavsiye edersiniz? yeni makina almaya karar verirsek ne önerirsiniz? bosch ve siemensin alman ithal modelleri hangileri? ithal olanlar yerli montaj olanlardan daha mı kaliteli? yardımızı bekliyoruz... tesekkurler...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bartum
    Benim sorunum su arcelik 4450 kullaniyorum, camasirlari azicik suyla yikiyor, ariel kullaniyorum ama hep deterjanli kaliyor. 11 aylik bebegim bu yuzden allerji oldu. servis cagirdim, su seviyesi normal bizim yapicagimiz bisey yok dediler, hatta siz cok dolduruyosunuzdur azaltin dediler, koydugum miktari da azalttim ama degisen bisey yok. elimle yukaridan su takviyesi yapiyorum hep. birkac magazaya gittim yeni makinalar hep az suyla calisiyor, bol suyla yikayan bulamazsiniz gibi bir cevap aldim. Yani yeni makina alanlarin çamaşırlari hep mi deterjanli kaliyor anlayamadim.

    Galiba üç sene oldu Lavamat'ın en basit bir modelini almıştık, 3080. Çok iyi duruladığını düşünüyorum, çünkü ne bahar esintisiymiş ne çiçek bahçesiymiş çamaşırda en ufak bir koku kalmıyor. Sadece su kokusu. Yumuşatıcı miktarının bu "kokusuzluk" yüzünden çekmecenin alabileceği kadar arttırıldığı, hatta panik içinde max seviyesini aştığı da oldu. Evde biraz şikayet olsa da o yumuşatıcıların pek güzel kimyasallar olmadığını bildiğimden ben hiç kokmayan çamaşırlardan ilk günden beri memnunum. 5 kilo kapasite, 135 dk beyaz programında 62 litre su kullanıyor, Aslında su miktarı çok fazla değil, ama programın belki son 50-60 dk.sı durulama ve sıkma. Belki bunun biraz da o "eco-wash" sistemiyle ilgisi var. Bu sistremin ne olduğunun gerçek bir açıklamasını bulamadım, deterjanı kademeli alıp daha az deterjanla yıkıyormuş, bir de farklı bir pompalama sistemi varmış. Durulamadan itibaren sıkma da dahil arkaplanda buharlı vapur sesine benzeyen bir ses var. Tahminim aynı suyun içinde döndürmüyor durulamada, sürekli yağmurlama yapıyor.

    Bu makinayı almamızın ana sebebi iyi arayüzü, müstakil ısı ayarı ve nispeten iyi konstrüksiyonundan başka bir şey değildi. "eco-wash" falan, sonradan araştırınca öğrendim. Ilk kullanımda bir beklenti içinde değildik, psikolojik bir etki yok yani, yine de bu durulama dikkatimizi çekmişti.

    Bir de eski Arçelik var, Siemens lisanslı zamandan kalma 2100. Onu da kullanıyoruz. Onda çamaşırlar deterjan ambalajındaki ilgili kokulara sahip olurlar.




  • Sayın Candoğan Bey, 12 yıllık arçelik makinem bozuldu ve yenisini almam gerekiyor. Özellikleri ve fiyat açısından Samsung WD8704DJF almayı düşünüyoruz. Silvernano,Airwash, Seramik rezitans, elmas kazan, Voltaj koruma, Quick Drive özellikleri var. 7 kilo yıkama, 5 kilo kurutma yapabiliyor. Yıkamada elektrik sarfiyatı 1,19, yıkama-Kurutmada 5.00. Kore yapımı bir cihaz (çin değil). Fiyatıda 1.600.-TL civarı. Su sarfiyatı yıkamada sanıyorum 58 litre, yıkanma ve kurutmada 140 litre civarı. Ayrıca bu makinayla sadece yıkama yapabiliyormuyuz yani illa kurutma özelliğini her zaman kullanmak zorundamıyız. Bu makina ile ilgili görüşünüz nedir. Bilgi verebilirseniz sevinirim. Saygılarımla.
  • 5 programlı devir ayarlı arçelik 2200 ilk günki kadar temiz orjinal gri panelli =) yazlık için ideal =)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: robotikmen

    Sayın Candoğan Bey, 12 yıllık arçelik makinem bozuldu ve yenisini almam gerekiyor. Özellikleri ve fiyat açısından Samsung WD8704DJF almayı düşünüyoruz. Silvernano,Airwash, Seramik rezitans, elmas kazan, Voltaj koruma, Quick Drive özellikleri var. 7 kilo yıkama, 5 kilo kurutma yapabiliyor. Yıkamada elektrik sarfiyatı 1,19, yıkama-Kurutmada 5.00. Kore yapımı bir cihaz (çin değil). Fiyatıda 1.600.-TL civarı. Su sarfiyatı yıkamada sanıyorum 58 litre, yıkanma ve kurutmada 140 litre civarı. Ayrıca bu makinayla sadece yıkama yapabiliyormuyuz yani illa kurutma özelliğini her zaman kullanmak zorundamıyız. Bu makina ile ilgili görüşünüz nedir. Bilgi verebilirseniz sevinirim. Saygılarımla.



    Ayni makine ile bende ilgileniyorum (Samsung WD8704DJF), eger bu makine hakkinda bilgisi olan varsa, paylasirsa seviniriz, simdiden 2 kisinin isi gorulmus olucak

    Ozellikle samsungun WD7704C8C modeli ile, WD8704DJF modeli arasinda secim yapmak istiyorum, fiyatlari ayni, 7704 modelinde yine samsung marka olan bi supurge veriyorlar hediye, onun normal satis fiyati 250TL, daha avantajli gibi duruyor ama ?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: robotica

    Arçelik 4100. 14 senesini bitirdi, bazen neredeyse her gün çamaşır yıkıyoruz. Bir sefer tamburun arkasındaki kasnak kırıldı o değişti. Tek arızası o. Ama son günlerde sıkma yaparken, sanki makinenin tavanına vuruyor, güm diye bir ses geliyor ve makine 2-3 cm yerinden oynuyor. Sanırsam yeni makine zamanı geldi

    Makinenizin amortisörlerinin değişmesi gerekiyor. Kendiniz değiştirirseniz 10TL civarı tutar.
  • Tüm marka ve model çamaşır makinelerini linkte inceleyerek istediğiniz modeli, satıcı mağazaların fiyatlarını karşılaştırarak en ucuz satın alabilirsiniz. http://www.ucuzu.com/camasir-makine-kurutucusu-c3167/
  • Evimde 1 klima ve televizyonlar hariç hepsi beko arçelik. İthal mallar var daha güzel görünüyor daha dayanıklı gibi görünüyor ama servis yüzünden arçelik bekodan vaz geçemiyorum. Bir gün bile beni üzmedi.
  • Bizim evde 1977 model Miele vardı bu yıla kadar yedek parça sorunu yüzünden emekli oldu, bu arada 20 yıl da tek amatisörle çalıştırmak durumunda kalmıştık biraz aktif olmasına ragmen idare ederdi, ben bu makina 20 yaşında iken aldıgım vestel 5. yılında paslandı va kaportacıya ihtiyac oldu zoraki olarak 10 yıl kullanabildim şu an 2 makinayı aldım siemens 7 kilo 1000 devir biğ şey, ama demek ki Miele alcaksın ortalama 20 yıl makina almayacaksın bence.
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.